Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ είμαι καλύτερα!!! κάθε μέρα που περνάει όλο και καλύτερα!!!Ο ταλιμπανάκος μου είναι μια χαρά.... ξυπνήσαμε πρωί πρωί και τώρα τον άφησα στη γιαγιά του κι εγώ είμαι στη δουλειά.... κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!!Εσύ κοριτσάκι?? πως τα πας?

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!!!

Σε λιγο θα αλλαξει και ο τιτλος στο κυριως ταμπλο..ετσι για να μην εχουμε παραπονιαρες..ακους Ιφη....χιχιχι..και εδω μαζι θα γραφουμεεεε

Λοιπον..ποια θα αναλαβει χρεει θεματοφιλακα;;;;

Δημοσίευση

κοριτσια γεια σας :lol::lol::lol: ειπα να μπω και εγω στη παρεα σας....

ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας..

σημερα θα παω για τη πρωτη χοριακη!!!!!!θα σας ενημερωσω αμεσως!!το θετικο τεστ θα το κρατησω για ενθυμιο.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαμα νικολα η φωτογραφια σας ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ _!!!!να χαιρεσαι το μπεμπη σου!!!!ΑΝΤΕ ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ και σε εμας...

ολα να πανε καλα να ειναι ολα φυσιολογικα για ολες μας αυτο ειναι το πιο σημαντικο!!η χοριακη ξερετε σε ποση ωρα βγαινει??? :?::?: φιλακια σε ολες!!!ειμαι πολυ χαρουμενη που μπαινω στη παρεα σας...2,5 χρονια το προσπαθουσα..... :x:x:x:x:x:x:x:x:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

Χαρα με το καλο!!!

Ολα καλα να σου πανε και να εχεις μια τελειομινη εγκυμοσυνη

Ρε παιδια οτι και να εκανα δε μου βγαζει στον κυριως τιτλο το καλοκαιρινα μωρακια...τι να κανω..να ανοιξω καινουριο και να μεταφερω αυτο σε εκεινο;;;;;

Α!!! ξεχασα...σαυρογιωτακι μου σ'ευχαριστω πολυ!!!!

Αντε και εσυ..ξες....οχι σε 5 χρονια..ουτε σε μειων 10 κιλα..ΤΩΡΑ!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλό μήνα και συγχαρητήρια! :D:D:D Εύχομαι να έχετε ήρεμες κι απολαυστικές εγκυμοσύνες και με το καλό τα μωράκια σας! Το δικό μου μωράκι θα είναι οριακά καλοκαιρινό αφού έχω ΠΗΤ 1η Ιουνίου. Έχω μπει στο club Απριλίου - Μαϊου 2011 αλλά θα περνάω κι από εδώ να σας βλέπω! ;);)

Δημοσίευση

αχ βρε κοριτσια τι ωραια που ειστε εδω μαζεμενες ζηλευω :-p να εχετε ολες πολυ καλες εγκυμοσυνες και γερα μωρουλακια!!!!ευχομαι και ελπιζω τον επομενο μηνα να ερθω και εγω στην παρεα σας ;;)

προστοπαρον θα ερθει αλλη μια νεα εγκυουλα να σας βρει :):x:x:x

Δημοσίευση

Εμενα λενε τα κοριτσια, αλλα ακομα λεω να μην μπω επισημα γιατι εχουμε ενα θεματακι.Εχω χαμηλη χοριακη, μολις 18,57 και λιγο ροζ αιματακι.Αρα απο αυριο αν σταματησει τελειως μαλλον θα βαρεθειτε να με διαβαζεται εδω μεσα!!!! :lol: Με τι χοριακες ξεκινησατε κοριτσια και ποια ημερα του κυκλου σας την κανατε?

Εγω ειμαι μολις 11 ημερες μετα την σπερματεγχυση και ο γιατρος μου ειπε ειμαστε νωρις, ολα ανατρέπονται με θετικη ενεργεια και προσοχη!

Δημοσίευση

Αναστασια ολα καλα θα πανε..ηρεμισε καταρχασ...

ενα θα σου πω..και εγω με αυτη τηνεγκυμοσυνη ειχα λιγο καφε αιματακι και ειπα πως Τζιφος...δε θα μου κανει τη χαρη το Λιονταρακι..αλλα να που μου την εκανε..

το αιματακι μπορει να ειναι και απο την εμφυτευση του εμβριου - ετσι μου ειπε μαι καλη φιλη..αλλα και ο γιατρος μου...αντε με το καλο..περιμενουμε νεα!!

Δημοσίευση
Αναστασια ολα καλα θα πανε..ηρεμισε καταρχασ...

ενα θα σου πω..και εγω με αυτη τηνεγκυμοσυνη ειχα λιγο καφε αιματακι και ειπα πως Τζιφος...δε θα μου κανει τη χαρη το Λιονταρακι..αλλα να που μου την εκανε..

το αιματακι μπορει να ειναι και απο την εμφυτευση του εμβριου - ετσι μου ειπε μαι καλη φιλη..αλλα και ο γιατρος μου...αντε με το καλο..περιμενουμε νεα!!

Να σαι καλα cesilia, αλλα πες μου λιγο, ποτε ειχες το αιματακι/δηλαδη ποια ημερα του κυκλου σου?Και ποσο σου κρατησε?Γιατι εγω ειμαι στην 2η ημερα αλλα μειωνεται αισθητα προς το παρον!Συγνωμη για τον βομβαρδισμο ερωτησεων αλλα καταλαβαινεις την αγωνια μου!

Δημοσίευση

Δεν θυμαμαι ακριβως ..νομιζω τρεις η μερες πριν την αναμενομενη περιοδο..η οποια τελικα δεν ηρθε..το αιματακι ηταν κατι σαν πασαλειμα και νομιζω πως ηταν λιγο τη μια μερα και λιγο την επομενη..και τερμα

Δημοσίευση

anastasia μου κι εγώ είχα αίμα και μάλιστα αρκετό μια μέρα πριν την αναμενόμενη περιοδο... αφού νόμιζα ότι αδιαθέτησα!!! τελικά την επόμενη μέρα δεν είχα τίποτα.. έκανα ένα τεστ φαρμακείου που βγήκε αχνό θετικό και πήρα το γιατρό τηλέφωνο και μου είπε ότι το αίμα ήταν από την εμφύτευση και να μην αγχώνομαι!!!! Όπως βλέπεις.. ήταν από την εμφύτευση!!! Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά και θα έχεις μια πολύ πολύ καλή εγκυμοσύνη!!ξεκουράσου λίγο, ξάπλωσε και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...