Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγω σκεφτομαι κι κατι αλλο αν δεν ειμαι σε αυτη την περιπτωση. Εχω ακουσει οτι σε γυναικες με υψηλη FSH και χαμηλη AMH, ταιριαζουν καλυτερα οι φυσικοι κυκλοι ή οι φυσικοι τροποιημενοι (με ελαχιστη δοση φαρμακων). Δινουν ετσι πιο ποιοτικα ωαρια και τα εμβρυα φτανουν σε σταδιο βλαστοκυστης. Εξαρταται βεβαια απο προηγουμενες προσπαθειες, ηλικια και τις 2 αυτες τιμες..
    • Κορίτσια εγώ σήμερα πήγα στη γιατρό, το είδαμε, όλα μια χαρά! Κανονικά είμαι 9 εβδομάδων αλλά σήμερα με έβγαλε 10! Σε 9 μέρες θα ξαναπάω και εάν έχει μεγαλωσει όσο πρέπει θα κάνουμε την αυχενική! Η γυναικολόγος μου ειναι και εξειδίκευμενη στον προγεννητικό έλεγχο οπότε τα κάνω όλα εκεί! 
    • Αυτό σκέφτομαι κορίτσι μου αν μπορώ να παρω μεγαλύτερη δόση ή όχι λόγο χαμηλής ΑΜΗ. Ίσως μου κάνει αλλαγή πρωτόκολλου θα το δούμε αυτό..  Γιατί σκέφτομαι ότι είχα 9 ωοθηλακια στους υπερηχους κ μεγάλωσαν τα 5 αν και πήραμε τα 3 μόνο τελικά. Άραγε με μεγαλύτερη δόση θα μεγάλωναν κ τα υπόλοιπα;; Αν κ νομίζω πως πάντα μένουν κ κάποια πίσω που δεν τα παίρνουν στην ωοληψία γιατί δεν ωριμασαν. 14 είναι πολύ καλά!!! Πήρατε δηλαδή 14 ώριμα;;  Τι ηλικία κ ΑΜΗ έχεις εσυ;; και πόσα τελικά γίνανε βλαστοκύστες; συγνώμη αν είχες πει και το ξέχασα..  Έτσι το θέμα είναι η ποιότητα και όσο πιο πολλά καλύτερα...  Όσο για αυτό το ένα θα δούμε.. δεν είμαι κ πολύ αισιόδοξη γιατί λέω για να αργεί πιθανόν να μην είναι κ αυτό υγείες.  Θα δούμε πως θα πάει... ας είναι για καλό ότι γίνει!!!
    • @elen. Και @Mariloumama με το καλό κορίτσια!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες!!! Εγώ γενικά δεν έχω καθόλου συμπτώματα, στην πρώτη εγκυμοσύνη μπορεί να είχα κάποιο σύμπτωμα και να κρατούσε 1 μέρα. Θα έλεγα να μην τα κοιτάς... Ποτέ έχεις γιατρό; 
    • Είμαι καλύτερα αρκετά,βέβαια χθες σιδέρωμα 4 ώρες και το βράδυ πονουσα αλλά καμία σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Πήγα και στο σχολείο σήμερα να το ανοίξω γιατί ξεκινήσαμε βάψιμο και μόλις γυρίσω από διακοπές θα ειμαι καθε μέρα εκεί γιατί θα βάλουμε ζωγράφο να το ζωγραφίσει όλο.  Σήμερα το απόγευμα θα πάω και τον μικρό μου στον ενδικρινολογο να δούμε τι θα μας πει,έχω αγχωθεί λίγο αλλά προσπαθώ να μην το δείχνω. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...