Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΕΜΑ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΘΕΙ ΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΟΠΙΚ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΚΟΝΑΛ ΤΩΝ 900 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΘΑ ΤΗΣ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα και απο εμενα!!!και εγω για γκοναλ ψαχνω ,μπας και γλυτωσω κατι απο το δωρο Χριστουγιεννων!!Ολα τ αλλα τα παρηγγειλα να τα αγορασω.Θα κανω μια μικρη καταθεση του φετινου μας δωρου(οτι μας αφησε το Γιωργιο τ'Ανδρεα) στο φαρμακειο φετος!!Ουτε τη μανουλα μου που την εχω μακρυα δεν θα παω να δω,γιατι δεν μενουν για εισητηρια!!Εδω θα τα λεμε μες στις γιορτες!!χοχοχοχο

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ.ΚΟΡΙΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕΝΟΠΟΥΡ ΤΩΝ 75 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΕΛΕΗΣΤΕ ΤΟ ΦΤΩΧΟ :D:D:D .ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΜ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ , ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ( ΚΟΚΚΙΝΑ -ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΧΟΥΝ :D:D:D )

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, σε λίγο αρχίζω την προσπάθειά μου παρακαλώ όποια κοπέλα μπορει να βοηθήσει με pouregon θα το ήθελα πολύ. Είμαι στην 8η προσπάθεια και βρίσκομαι σε μεγάλη ανάγκη καθώς δεν δικαιούμαι πια προνόμια απο το ΙΚΑ. Περιμένω με αγωνία

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.

Είχα ξαναγράψει παλιότερα και κάποια κορίτσια με βοήθησαν πολύ με τα φάρμακα και τις χιλιοευχαριστώ.

Όμως η εξωσωματική απέτυχε :cry: και γι ακόμη μια φορά έχω την ανάγκη για puregon να συμπληρώσω τις μονάδες που έχω και να ξεκινήσω την επόμενη προσπάθειά μου.

Οποια κοπέλα έχει περίσευμα θα της είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Καλημέρα, είμαι από την Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να βοηθήσω κάποια κοπέλα στην προσπάθεια της να αποκτήσει παιδάκι. Χαρίζω τα παρακάτω φάρμακα, τα οποία είναι κλειστά και στο ψυγείο (εκτός από τον στυλό εφαρμογής):

2 κουτιά Puregon 900 IU/ 1,08ml

1 κουτί Puregon 600 IU/ 0,72ml

1 στυλό Puregon για την εφαρμογή της ένεσης

Τα παραπάνω φάρμακα λήγουν τον 07/2012

Επίσης χαριζω

2 κουτιά Pregnyl 5000IU το καθένα (λήγουν 05/2013)

Μου έχουν περισσέψει από την τελευταία μου προσπάθεια σπερματέγχυσης, την οποία δεν πρόλαβα να κάνω, αφού απέκτησα τον γιο μου!

Θα ήθελα να βοηθήσω κάποια κοπέλα η οποία τα έχει πραγματικά ανάγκη ή δεν της δικαιολογεί πλέον το ικα φάρμακα.

Φιλικά

Νέα μανούλα

Δημοσίευση

vivima λυπάμαι που ξαναχρειάζεσαι τις ενεσούλες. Εύχομαι αυτή να είναι η τελευταια!!!! Ειμαι η Κατερίνα. 'Εχω ακόμα το τηλ. αν δεν βολευτείς πάρε ή στείλε μου μηνυμα να σου δώσω. Και όποια άλλη κοπέλα χρειάζεται να μου στείλει π.μ. Θα χαρώ να βοηθήσω κάποια κοπέλα που έχει πραγματική ανάγκη! Εχω Puregon.

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας,

Ξεκινάω τον επόμενο μήνα νέα προσπάθεια εξωσωματικής και δεν έχω την δυνατότητα να πάρω τα φάρμακα από την ασφάλειά μου. Θα χρειαστώ puregon ή gonal ότι υπάρχει διαθέσιμο και elonva και clexane. Aν κάτι από όλα αυτά περισσεύει σε κάποια κοπέλα θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Χριστός Ανέστη & Χρόνια Πολλά σε όλες!

Επανέρχομαι για τα cetrotide που θα χρειαστώ, καλώς εχόντων τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου, καθώς τότε προχωράμε στην 6η προσπάθεια.

Σας ευχαριστώ πολύ & εύχομαι τα καλύτερα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...