Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ Κ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΨΗ. ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΤΣΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΛΕΠΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ?ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΑ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΛΛΑΚΙΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κλικου.

Να σου ζησει ο μικρουλης σου!

Το ιδιο ειχε και η μικρη μου θυμαμαι.Το εχουν πολλα μωρακια.Εγω της εβαζα λαδακι στο κεφαλι και με μια χτενουλα της το χτενιζα προς την αντιθετη πλευρα.Ετσι σιγα σιγα φυγανε.

Οσο για τα μαλλακια ειναι απολυτος φυσιολογικο να τα χανουνε.Θα βγουνε ξανα μην ανησυχεις.

αν δε κανω λαθος ειναι νινιδα..πολλα μωρακια το βγαζουν αυτο..οπως σου πε και η KLIKOY ΒΑΖΕΙς Η ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ Η ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΧΤΕΝΟΥΛΑ ΤΟ ΧΤΕΝΙΖΕΙς ΑΝΑΠΟΔΑ....απλα αν βαλεις αμυγδαλελαιο που κανει φοβερη δουλεια δοκιμασε πρωτα σενα σημειο μικρο πχ στο χερακι και περιμενε καμια ωρα μηπως κοκκινησει η ερεθιστει σπανιο μεν αλλα επειδη ειναι απο αμυγδαλο που ξερεις???κοιτα το πρωτα.....

ΝΙΝΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!! ΕΛΕΙΟΛΑΔΟ ΕΒΑΛΑ Κ ΕΓΩ Κ ΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΥΣΗΧΙΤΙΚΟ!

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ ΜΕ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ! 4 ΜΗΝΩΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ Κ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΙ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ ΜΑΚΡΙΕΣ ΤΡΙΧΕΣ Κ ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΕΝΑ.....ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!@

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΕΛΕΙΟΛΑΔΟ.ΜΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ Η ΤΟ ΑΦΗΝΩ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...