Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου θα ηθελα την συμβουλη σας και την βοηθεια σας!!!!!!σε λιγες μερες ερχεται στον κοσμο το δευτερο μωρακι μου!!ο μεγαλος μου γιος ειναι μολις 13 μηνων!!ξερω οτι θα ειναι λιγο δυσκολα στην αρχη αλλα μεσα μου πιστευω οτι θα τα καταφερω!το προβλημα μου ειναι οτι ο ανδρας μου επιμενει να εχουμε συνεχως την βοηθεια της μητερας του!να σημειωσω οτι μενει λιγο μακρια και πρεπει να διανυκτερευει σπιτι μας σχεδον ολη την βδομαδα!με εχει ψιλοκουρασει αυτη η κατασταση του ανδρα μου ειναι μανα του και να τσακωθουν μετα απο λιγο μια χαρα!εγω νιωθω οτι πνιγομαι!!!!!!sos!!!!! :?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ax manoulitsa ποσο σε καταλαβαινω..Να ρωτησω κατι η δικη σου μητερα δεν μπορει να ερθει,συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη,απλα με τη μαμα σου αλλιως τα βρισκεις..Οπως και να εχει εγω θα σου ελεγα να πεις τον αντρα σου να πει την μητερα του να ερθει να μεινει σε εσας,τις μερες που θα εισαι εσυ στο νοσοκομειο για να κανει κανα φαι να πλενει κανα ρουχο να κοιταζει το μικρο,μετα οταν γυρισεις σπιτι να της ζητησει ευγενικα να φυγει γιατι θελετε να μπειτε σε ενα προγραμμα μονοι σας και γιατι ειναι καποιες στιγμες οικογενειακες και θελετε την ησυχια σας,δεν χρειαζεται να μαλωσει με ομορφο τροπο ολα γινονται!!

manoulitsa με το καλο να γεννησεις το μωρακι σου,η δικια μου γνωμη ειναι να ξεκαθαρισεις στον αντρα σου απο την αρχη οτι θελεις να εισται μονοι σας για να συνιθισετε και να μπειτε συντομα σε μια σειρα,χειροτερα θα σας μπερδεψει η πεθερα,εγω και στα τρια μου δεν ηθελα καμια ουτε την πεθερα μου αλλα ουτε και την μανα μου να ανακατευονται ολη μερα στα ποδια μου,μακρια και αγαπημενες,θα συμφωνησω με την nena οταν λειπεις στο νοσοκομειο μπορει να βοηθησει αλλα μετα ο καθενας στο σπιτακι του!!!

μανουλιτσα καλημερα!με το καλο το μωρακι σου.

εχω διδυμα μωρα 4,5 μηνων κ τα μεγαλωνω μονη μου με τον αντρα μου.κ μια χαρα τα περναμε κ δεν εχω κανενα προβλημα κ ουτε χρειαστηκα καμια βοηθεια απο την πρωτη μερα.

θελω να σου πω γιατι εχετε προκαταβαλει οτι θα χρειαστεις βοηθεια οπωσδηποτε;κατσε πρωτα να δεις πως θα ειναι με το μωρακι,πως θα προσαρμοστει ο μικρος,κ αν δεν τα καταφερνετε τοτε ζητα βοηθεια.

πιστευω πως θελετε σαν οικογενεια χρονο να προσαρμοστειτε στη νεα κατασταση.το να ερθει αλλο ενα ατομο μεσα στο σπιτι θεωρω οτι θα μπερδεψει τα πραγματα περισσοτερο.

η γνωμη μου ειναι να συζητησεις με τον αντρα σου την προοπτικη να ξεκινησετε μονοι σας κ βλεπετε!

κ παλι με το καλο!

Κοιτα, γλυκια μου!

Δεν χρειαζεται να χαλιεσαι με βλακειες!

Νομιζεις οτι η πεθερα σου, θα αντεξει πολυ?

Ειναι καποιας ηλικιας και εχει ξεχασει απο νταντεματα.

Ασε την και θα δεις πως απο μονη της θα φυγει!

Ειναι ευκαιρια να βγαινεις και εσυ ητε μονη με τον αντρα σου ητε με τον μεγαλο σου.

Θα ειναι πολυ καλα να ξερεις πως καποιος θα μαγειρεψει, θα παει για ψωνια, θα σε βοηθησει στις δουλειες!

Θα παρει μια βολτα το παιδι για να κοιμηθεις λιγο.

Σιγουρα μεσα στο σπιτι δεν ειναι ωραιο να ειναι, αλλα δες και την καλη πλευρα.

Και ειμαι σιγουρη οτι αμα δει οτι τα καταφερνεις πολυ καλα και μονη σου, θα φυγει απο μονη της.

Εγώ νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχεις λίγη βοήθεια ειδικά στις αρχές μέχρι να προσαρμοστείτε. Ειδικά εάν ο σύζυγος λείπει πολλές ώρες απ' το σπίτι λόγω δουλειάς τότε σίγουρα θα χρειαστείς κάποιον να σε βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και με τα παιδιά. Βέβαια απ' την άλλη δεν είναι και ότι καλύτερο να υπάρχει ένα τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι είτε είναι πεθερά σου είτε μαμά σου αλλά μη τη διαγράφεις από τώρα. Άσε να δεις πώς θα κυλήσει..

Με το καλό το μωράκι σου :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...