Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα…..για όσες ξέρουν την Θεοδοσία που είναι από την Κύπρο, μου είπε σήμερα πως μία από τις μέρες που πέρασαν πήρε μέρος στο « ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ » και η Κύπρος βγήκε Τρίτη παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο

Πήγανε σε ξενοδοχείο της Κύπρου 80 περίπου γυναίκες μητέρες και θήλαζαν όλες μαζί ταυτόχρονα …..μαζί με χιλιάδες άλλες γυναίκες παγκοσμίως…………..

Δεν είναι καταπληκτικό !!!!!!!!!!!!:) ήθελε να το μοιραστή μαζί σας αλλά δυστυχώς έχει πρόβλημα με την σύνδεσή της αυτές τις μέρες και μου ζήτησε να σας το μεταφέρω.

Φιλάκια σε όλες από την Θεοδοσία και από μένα :kiss:

Δημοσίευση

Εκπληκτικο και ταυτοχρονα συγκινητικο!Μπραβο στην Κυπρο για αυτην την αξιολογη κατακτηση,μπραβο σε ολες τις μανουλες για αυτα που προσφερουν στα παιδακια τους αφου μπορουν βεβαια,με το μητρικο θηλασμο,μπραβο και στη Θεοδοσια που μας κανει περηφανες ολες εμας εδω στην Ελλαδα για αυτην την ομορφη και σημαντικη στιγμη μεταξυ μητερας και βρεφους και που την μοιραστηκε μαζι με τοσες μανουλες!!:)

Δημοσίευση

Εκπληκτικο και ταυτοχρονα συγκινητικο!Μπραβο στην Κυπρο για αυτην την αξιολογη κατακτηση,μπραβο σε ολες τις μανουλες για αυτα που προσφερουν στα παιδακια τους αφου μπορουν βεβαια,με το μητρικο θηλασμο,μπραβο και στη Θεοδοσια που μας κανει περηφανες ολες εμας εδω στην Ελλαδα για αυτην την ομορφη και σημαντικη στιγμη μεταξυ μητερας και βρεφους και που την μοιραστηκε μαζι με τοσες μανουλες!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Απέβαλα φυσικά!! Ναι θα χαλαρώσω τώρα λίγο το καλοκαίρι,και κάποια στιγμή θα ξανά προσπαθήσουμε ❤️ Σας ευχαριστώ πολύ και τις απαντήσεις σας ❣️
    • Καλημέρα Ιωάννα μου!! Καλά είμαστε κι εμείς! Άααα η μικρή σου βιάζεται να γίνει ανεξάρτητη!!! Τέλεια!!!! Μίλησα με τον παιδίατρο και μου είπε να μην αγχώνομαι..ο μικρός έχει ψηλώσει κι άλλο και έχει φτάσει τα 9,5 κιλά... βλέπει φαγητό μπροστά του και λέει μαμ. Με φιλάει και λέει μα. Φεύγω από το οπτικό του πεδίο και φωνάζει μαμά. Μπαμπά δε λέει ούτε για πλάκα. Το είπε δύο φορές και τέλος. Από προχθές άρχισε να λέει και ντα-ντα, για-για και νιε-νιε...έχει πολύ πλάκα. Εγώ τον αφήνω στο πάτωμα και δεν κουνιέται μόνος του. Αν καθήσω κάτω κι εγώ τότε γυρνιεται και σκαρφαλώνει πάνω μου και προσπαθεί να μπουσουλισει να πιάσει αντικείμενα, αλλά μόνος του φοβάται 🤣🤣. Πάντως, από χθες ξεκίνησε να είναι ζορικος και να δείχνει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, κάνει ψέματα πως κλαίει για να πάρει κάποιο αντικείμενο που δεν είναι παιχνίδι και εννοείται πως δεν του το δίνω και τσιριζει 🤣🤣. 
    • @Kateriniw καλημέρα κορίτσι μου..!! Έτσι είναι, θετική σκέψη να υπάρχει πάντα, πίστη προς το Θεό και τους Αγίους μας και όλα θα πάνε καλά..!!! Αν δεν είναι τώρα θα είναι αργότερα, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα είναι..!!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να σε ακολουθήσω κι εγώ στο δρόμο που έχεις χαράξει.. 😄😉
    • Και μενα εχει αέρια κ εκει π εκανε συνέχεια κακα χθες εκανε μονο 2 φορες. Πολύ ζορι τραβάνε. Ευτυχώς τ βραδυ κοιμηθηκε καλα. Ξυπνούσε να φάει κ ύπνο παλι. Εντωμεταξύ εχει φουσκώσει, εχει κάνει κάτι μάγουλα, μόνο για ρουφηγμα. @Sotiria_94 τίποτα δ κανεις λαθος. Ειναι βρεφακια κι οπως βλεπεις τ ιδια τραβαμε όλες. Μην το σκέφτεσαι. Τα πας τέλεια! Σιγά σιγά θα μεγαλώσουν θα αλλάξουν. Ειδικα μολις κλείσουν τον 3ο μηνα, θα δεις άλλο μωρο.
    • Λυπάμαι ρε κορίτσι μου που περάσατε τέτοια ταλαιπωρία... χαίρομαι που είστε καλά τώρα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...