Μετάβαση σε περιεχόμενο

Για τις μανουλες που εχουν φαγανα μωρακια σαν το δικο μου!

Recommended Posts

Γεια σας!!Ο μπεμπακος μου 1η Δεκεμβριου κλεινει το 3ο μηνα.Απο το μαιευτηριο ετρωγε και απο το στηθος κ χρειαζοταν να του δινω συμπληρωμα κ το ιδιο γινεται μεχρι κ σημερα μιας κ ειναι πολυ φαγανος!Καθε 2 ωρες πειναει πολυ παρ'ολο που το προηγουμενο γευμα του ηταν αρκετο για να μη πω υπεραρκετο!Προσπαθω να τον ξεγελαω με kinderte αλλα το μονο που καταφερνουμε ειναι να παρατεινουμε το γευμα μιση ωρα.Πιπιλα δε παιρνει με τιποτα και το βραδι ο μονος τροπος για να κοιμηθει ειναι να ξαπλωνουμε στο κρεββατι και να τον θηλαζω.Μου ξυπναει καθε 2 με 2μισι ωρες κ υπαρχουν κ οι σπανιες φορες που κοιμαται 4ωρο ή 5ωρο.Λεω τωρα απο το 4ο μηνα να ξεκινησω το ανθος οριζης μπας κ χορτασει καμμια φορα.Ο παιδιατρος βεβαια το συστηνει στον 6ο μηνα λογω αλλεργιων αλλα εγω δοκιμαστικα θα δωσω και αν πανε ολα καλα θα συνεχισουμε φυσικα!Θα ηθελα να μου πειτε οσες μανουλες βρισκοντε ή βρισκονταν στην ιδια θεση τη γνωμη σας και τι κανετε ή κανατε γι'αυτο. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πρεπει να προσέξεις παρα πολυ με τις αποφασεις σου γιατι η πρωιμη εισοδος τροφων στο διαιτολογιο του μωρου (και τι τροφων!) εκτος απο τον κινδυνο των αλλεργιων -που πολυ σωστά επισημαινει ο παιδιατρος- ελοχευει και τον κινδυνο της μετεπειτα παχυσαρκιας . Οσο περισσοτερο θηλάζει το μωρο τοσο καλυτερο ειναι για την υγεια του .

Δεν καταλαβαινω γιατι να καθυστερεις το γευμα του μωρου με τσαγια, εσενα θα σου αρεσε κατι τετοιο ? Το φαγητο δεν ειναι παιχνιδι εξουσιας -θα φας οποτε θελω εγω και οσο θελω εγω!- αλλα ικανοποιηση των αναγκων του μωρου . Το μωρο σου εχει αυτες τις αναγκες για την αναπτυξη του και με αυτα που κανεις την θετεις σε κινδυνο . Δεν βάζουμε ποτε σε διαιτα μωρα τετοιας ηλικιας !

θα συμφωνησω με τη λαλα...

οταν λες οτι ειναι φαγανο τι εννοεις?

πως το προσδιοριζεις το φαγανο????

εμενα μεχρι κ 4 μηνων ηταν ολη τη μερα στο βυζι!!! οχι καθε 2 ωρες!!\

επρεπε να του δωσω κοψιδια??? :lol:

Eχετε δικιο κοριτσια!Ο γιατρος μου εχει πει να παιρνει εως 200 γρ(σε βαρος) το πολυ τη βδομαδα κ εμενα παιρνει παραπανω γι'αυτο.Οταν λεω ειναι φαγανο εννοω οτι σε καθε γευμα εκτος του θηλασμου χρειαζεται να του δινω κ συμπληρωμα που μπορει να φτασει μεχρι και 200 γρ ενω ο γιατρος μου εχει πει μεχρι 120 γρ το πολυ.Οποτε θα του δινω οσο πειναει.Και εγω δεν θελω τωρα που ειναι στην αναπτυξη.

Πρεπει να προσέξεις παρα πολυ με τις αποφασεις σου γιατι η πρωιμη εισοδος τροφων στο διαιτολογιο του μωρου (και τι τροφων!) εκτος απο τον κινδυνο των αλλεργιων -που πολυ σωστά επισημαινει ο παιδιατρος- ελοχευει και τον κινδυνο της μετεπειτα παχυσαρκιας . Οσο περισσοτερο θηλάζει το μωρο τοσο καλυτερο ειναι για την υγεια του .

Δεν καταλαβαινω γιατι να καθυστερεις το γευμα του μωρου με τσαγια, εσενα θα σου αρεσε κατι τετοιο ? Το φαγητο δεν ειναι παιχνιδι εξουσιας -θα φας οποτε θελω εγω και οσο θελω εγω!- αλλα ικανοποιηση των αναγκων του μωρου . Το μωρο σου εχει αυτες τις αναγκες για την αναπτυξη του και με αυτα που κανεις την θετεις σε κινδυνο . Δεν βάζουμε ποτε σε διαιτα μωρα τετοιας ηλικιας !

Για το τσαι μου το εχει πει ο παιδιατρος λογω του οτι παιρνει παραπανω βαρος καθε βδομαδα.Και οσο για το θηλασμο δεν ειπα οτι θα το σταματησω δινοντας του μια φορα την ημερα ανθος οριζης!Κ εμεις ετσι μεγαλωσαμε δεν παθαμε κ τπτ! :shock:

ο γιος μου ειναι 10 μηνων κ ζυγιζει περιπου 11.500 κιλα!! να τον παω γυμναστηριο??? :lol:

μια χαρα ειναι το λουλουδι σου καλη μου μην αγχωνεσαι ετσι.σταματα να δινεις στο παιδι υποκαταστατα,του δινεις αυτα τα κιντερντε μετα δεν χορταινει το καημενο κ γι αυτο πινει κ το ξενο. αφησε το στο μεμε της μανουλας του για οσο θελει κ μην σε ανυσηχει τιποτε αλλο...ξερει αυτος τι θα κανει!!

οσο για τα 120ml που σου συνεστησε ο παιδιατρος σου...τι να πω??? για ποιον λογο σου εξηγησε??? ειναι αδυνατον? αφου θηλαζει το παιδι τι δουλεια εχει να σου συστησει ξενο γαλα??

μην νευριαζεις με την LALA μονο να σε βοηθησει θελει κ τιποτε αλλο! ισα ισα που δεν εχει κανενα συμφερον σε αντιθεση με τους παιδιατρους μας!

κ εμενα επερνε καθε εβδομαδα πιο πολυ βαρος κ ειναι σε ολα στις ανωτερες καμπυλες δεν λεει κατι αυτο ομως..ακομα ειναι βρεφακια κ πολυ μικρα για να φοβομαστε αν ειναι φαγανα η οχι...κ να σου σημειωσω οτι ο δικος μου μεχρι 3 μηνων θηλαζε 18 ωρες την ημερα...κ μεχρι σημερα ανα 2 ωρες το πολυ θελει το γαλα του!!καθε παιδι εχει τους δικους του ρυθμους,μην ανυσηχεις!

διαβασες καθολου τα συστατικα απο το κιντερντε που δινεις? εχει ζαχαρη να το ξερεις με την ονομασια μαλτροδεξτροζη αν δεν κανω λαθος...

οσο για το ετσι μεγαλωσαμε κ εμεις κ δεν παθαμε τιποτα θα ηθελα να σου θυμησω οτι τα λαθη που εκαναν γιαγιαδες κ μαμαδες μας οδηγησαν στην παχυσαρκια κ ειμαστε βαση πλυθησμου Νο1 παγκοσμιως!! κατι θα σημαινει αυτο....κ στο κατω κατω σκεψου πολυ απλα οτι στερεις δινοντας το ενα σωρο βιταμινες κ χιλια δυο αλλα καλα απο το μπεμπακι σου επειδη πινει αυτο κ οχι το θαυματουργο γαλατακι σου!!!

να χαιρεσαι το λουλουδι σου κ ευχομαι πολλους θηλασμους!!!

καταεχην να σου ζησει το μωρακι .μη σε στεναχωρει το οτι το παιδι θελει το στηθος ειναι λογικο..θες απο πεινα θες απ ο ασφαλεια στα πε λαο η ΛΑΛΑ που ναι ειδικος στο θεμα..

ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

πρωτων διοτι οι στερες τροφες δινονται αυστηρα μετα τους 5.5-6 μηνες λογω ωριμανσης του πεπτικου και δευτερον για ποιο λογω να φαει το μωρο συντηριτικα και χαζεσ γλυκατζουρες εφοσον θυλαζει μια χαρα και παιρνει οτι χρειαζεται

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΟΨΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΤΕΡΝΤΕ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ..ΚΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΠΤ Α[ΠΛΥΤΩΣ...ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!!!!

ηρεμησε και απολαυσε ο θυλασμο εφοσον αυτο θελεις και συ να κανεις μην ανχωνεσαι ειναι μια χαρα το μωρακι

ο δικος μου 4 μηνων ηταν 8500 κιλα!!!!ε και ???τωρα ειναι 1.5 ετων και ειναι 13500...παλι πολλα ειναι αλλα πλεον ελενχω εγω τι τρωει χωρις να του δινω ζαχαρες συντηρητικα και περιττα παχυντικα.α΄λλα τρωει οσο θελει . φαγητα...ασε το μωρο να σε οδηγησει και πανω απο ολα τελειως φιλικα βεβαια μη πειραματιζεσαι ακομη με το πεπτικο συστημα του μωρου σου.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας αν κ μερικα μου φαινοντε λιγο υπερβολικα.

Τον κραταω στο στηθος οσο εχω γαλα ομως απο καποιο σημειο κ μετα κ εκεινος παιδευεται γιατι δεν πινει οσο θελει κ εγω.Οποτε μιας κ το μωρο μ συνεχιζει να κλαιει γιατι πειναει πολυ αναγκαζομαι να του δινω συμπληρωμα.

Γυμναστηριο σαφως κ δεν θα χρειαστει να τον γραψω κ δεν εκνευριζομαι αλλα υπαρχουν κ αλλοι τροποι να δωσεις μια συμβουλη στον αλλον.

Ευχαριστω!

χαχαχαχαχαχααα Καλα ένα 8α σου πω !

ξερεις τι τιτλο διαβαζα ότι εβαλες τόση ώρα ???

Για τις μανουλες που φάγανε μωρακια σα το δικο μου !!! :shock:=))=))=))=))=))=))=))[smilie=evil5.gif]

χαχαχαχαχχαα ακομα γελάω ! σε καλό μου ...

λυπαμαι πολυ που δεν σου απαντησα με τον τροπο που εσυ θα ηθελες..τι σε πειραξε πιο πολυ? το οτι ανεφερα την ζαχαρη που εχει αυτο που δινεις? η οτι οι μαναδες κ οι γιαγιαδες μας εχουν οδηγησει στην παχυσαρκια??

ειναι προφανες οτι αναφερεσαι σε μενα αλλα δεν ειπα να γραψεις το παιδι γυμναστηριο,αναφερθηκα στο δικο μου παιδι κ παντα με χιουμορ. ακομα πιο πολυ ομως λυπαμαι γιατι ειμαστε μαμαδες που θηλαζουν τοσο καιρο κ καποιες φυσικα ακομα πιο πολυ απο εμενα αλλα δεν θελεις να ακουσεις...

ειναι πολυ βολικο κ ξεκουραστο το συμπηρωμα αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ρωτας αφου εχεις αποφασισει τι ειναι αυτο που θελεις να κανεις...

ευχομαι οτι καλυτερο σε σενα κ στο μωρακι σου...

juliax πολυ γελασα...καλοοοο!!!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!Τελικα η αληθεια ειναι πως η καθε μανουλα ξερει μονο εκεινη τι να κανει με το μωρακι της και δεν υπαρχει απαντηση σ'αυτο! ;)

Για μενα το θεμα που ανοιξα(και λαθος μου για το λογο που προανεφερα) κλεινει εδω!ΤΥ!!!

Γεια σας!!Ο μπεμπακος μου 1η Δεκεμβριου κλεινει το 3ο μηνα.Απο το μαιευτηριο ετρωγε και απο το στηθος κ χρειαζοταν να του δινω συμπληρωμα κ το ιδιο γινεται μεχρι κ σημερα μιας κ ειναι πολυ φαγανος!Καθε 2 ωρες πειναει πολυ παρ'ολο που το προηγουμενο γευμα του ηταν αρκετο για να μη πω υπεραρκετο!Προσπαθω να τον ξεγελαω με kinderte αλλα το μονο που καταφερνουμε ειναι να παρατεινουμε το γευμα μιση ωρα.Πιπιλα δε παιρνει με τιποτα και το βραδι ο μονος τροπος για να κοιμηθει ειναι να ξαπλωνουμε στο κρεββατι και να τον θηλαζω.Μου ξυπναει καθε 2 με 2μισι ωρες κ υπαρχουν κ οι σπανιες φορες που κοιμαται 4ωρο ή 5ωρο.Λεω τωρα απο το 4ο μηνα να ξεκινησω το ανθος οριζης μπας κ χορτασει καμμια φορα.Ο παιδιατρος βεβαια το συστηνει στον 6ο μηνα λογω αλλεργιων αλλα εγω δοκιμαστικα θα δωσω και αν πανε ολα καλα θα συνεχισουμε φυσικα!Θα ηθελα να μου πειτε οσες μανουλες βρισκοντε ή βρισκονταν στην ιδια θεση τη γνωμη σας και τι κανετε ή κανατε γι'αυτο. :roll:

Καλησπερα....να χαιρεσε που ειναι φαγανο το νινι σου....Να ευχεσαι να μην αλλαξει γιατι και η δικια μου ηταν φαγανη μεχρι 2,5 μηνων και ξαφνικα :cry::cry: εγινε ακριβως το αντιθετο....Εχω μεγαλο προβλημα δεν θελει τπτ.... :shock::shock:

η γνωμη μου ειναι να μην δωσεισ ανθοσ ορυζησ πριν τουλαχιστον τουσ 5,5 μηνες! ειναι νωρισ ακομα για στερεα τροφη... ;)

αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι καθε μανουλα ξερει το καλυτερο για το παιδακι της!! ;)

αν πραγματικα δεν θελεις αλλες απαντησεις πες το μου κ θα κλειδωσω το θεμα σου εδω. γιατι οπως καταλαβαινεις κ αλλες κοπελες θα σου πουν την αποψη τους...αλλα αν δεν θελεις ειναι δικαιωμα σου.

αν παλι οχι μπορεις να παρεις κ αλλες αποψεις...εσυ αποφασισε!

Καλησπερα....να χαιρεσε που ειναι φαγανο το νινι σου....Να ευχεσαι να μην αλλαξει γιατι και η δικια μου ηταν φαγανη μεχρι 2,5 μηνων και ξαφνικα :cry::cry: εγινε ακριβως το αντιθετο....Εχω μεγαλο προβλημα δεν θελει τπτ.... :shock::shock:

η γνωμη μου ειναι να μην δωσεισ ανθοσ ορυζησ πριν τουλαχιστον τουσ 5,5 μηνες! ειναι νωρισ ακομα για στερεα τροφη... ;)

Φυσικα και χαιρομαι!!Παντως τα μωρακια αλλαζουν παρα πολυ απο μερα σε μερα!Απο τη μερα που εβαλα το post το μωρακι μου εχει αλλαξει πολυ!Τρωει καλα γευματα ανα 3ωρο κ κοιμαται παραπανω τα βραδια τωρα(απο 2ωρο τωρα 4ωρο).Οσο για το τσαγακι δεν του εδινα σε καθημερινη βαση,1-2 φορες τη βδομαδα κ αυτο σε μερες που πεινουσε ανα 1 ωρα κ ηδη ειχε φαει παρα πολυ!Και επειδη εκλαιγε πολυ κ παρ'οτι τον εβαζα στο στηθος κ εκλεγε ακομα(πιθανως δεν του επαρκουσε) εκει οπως μου ειχε πει κ οπαιδιατρος του εδινα 50 γρ τσαγακι!Θα ακουσω την συμβουλη σου κ αφου βλεπω μεγαλη αλλαγη ειναι οντως κριμα να τον επιβαρυνω με στερεες τροφες! :!::!::!:

αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι καθε μανουλα ξερει το καλυτερο για το παιδακι της!! ;)

αν πραγματικα δεν θελεις αλλες απαντησεις πες το μου κ θα κλειδωσω το θεμα σου εδω. γιατι οπως καταλαβαινεις κ αλλες κοπελες θα σου πουν την αποψη τους...αλλα αν δεν θελεις ειναι δικαιωμα σου.

αν παλι οχι μπορεις να παρεις κ αλλες αποψεις...εσυ αποφασισε!

Σ'ευχαριστω και συγγνωμη που ισως απαντησα αποτομα αλλα μου φανηκαν πολλες απο τις απαντησεις καπως ειρωνικες κ αποτομες!Σαν να με στηνατε στον τοιχο ενιωσα!Εχω φιλες που τα μωρακια τους εχουν ακριβως την ιδια συμπεριφορα με τον μπεμπακο μου και επειδη οι αποψεις διειστανται κ απο γιατρο σε γιατρο κ απο το γυρω περιββαλον γι'αυτο ανοιξα αυτο το θεμα να παρω τη γνωμη περισσοτερων μαμαδων. :roll:

Οσο για την παχυσαρκια δεν ειναι απαραιτητο αν ενα μωρο ειναι παχουλο μικρο μεγαλωνοντας να συνεχισει να ειναι παχυσαρκο!Παραδειγμα ο αδερφος μου 3 μηνων ζυγιζε 8,5 κιλα κ αφ'οτου περπατησε μεχρι κ τωρα(στα 30) ουδεποτε υπηρξε χοντρος κ ας τρωει οτι βρει μπροστα του!Και ξερω κ αλλες περιπτωσεις φυσικα!Αν κ αυτα τα εχω συζητησει κ με ειδικους!

Αν θελεις να το κλεισεις το θεμα κλειστο δεν με πειραζει.Ουτως ή αλλως οπως προειπα η καθε μια ξερει τι να κανει με το μωρακι της πολυ καλα! ;)

Οσο για την παχυσαρκια δεν ειναι απαραιτητο αν ενα μωρο ειναι παχουλο μικρο μεγαλωνοντας να συνεχισει να ειναι παχυσαρκο!

Σαφως και οχι ! Σου ειπε καποια απο μας το αντιθετο ?

Σ'ευχαριστω και συγγνωμη που ισως απαντησα αποτομα αλλα μου φανηκαν πολλες απο τις απαντησεις καπως ειρωνικες κ αποτομες!Σαν να με στηνατε στον τοιχο ενιωσα!Εχω φιλες που τα μωρακια τους εχουν ακριβως την ιδια συμπεριφορα με τον μπεμπακο μου και επειδη οι αποψεις διειστανται κ απο γιατρο σε γιατρο κ απο το γυρω περιββαλον γι'αυτο ανοιξα αυτο το θεμα να παρω τη γνωμη περισσοτερων μαμαδων. :roll:

Οσο για την παχυσαρκια δεν ειναι απαραιτητο αν ενα μωρο ειναι παχουλο μικρο μεγαλωνοντας να συνεχισει να ειναι παχυσαρκο!Παραδειγμα ο αδερφος μου 3 μηνων ζυγιζε 8,5 κιλα κ αφ'οτου περπατησε μεχρι κ τωρα(στα 30) ουδεποτε υπηρξε χοντρος κ ας τρωει οτι βρει μπροστα του!Και ξερω κ αλλες περιπτωσεις φυσικα!Αν κ αυτα τα εχω συζητησει κ με ειδικους!

Αν θελεις να το κλεισεις το θεμα κλειστο δεν με πειραζει.Ουτως ή αλλως οπως προειπα η καθε μια ξερει τι να κανει με το μωρακι της πολυ καλα! ;)

βρε Αννιτα μου σου ειπα εγω οτι θελω να κλεισω το θεμα? ειναι δυνατον να κανω εγω οτι θελω? σε ρωτησα εαν ΕΣΥ θελεις επειδη ειπες να τελειωσει το θεμα κ λεω ειναι κριμα να μπουν στον κοπο να απαντησουν κ αλλες μαμαδες εφοσον δεν το θελεις.

οσο για την παχυσαρκια απλα σου ειπα οτι οι μαμαδες μας κ οι γιαγιαδες μας, μας εφεραν σε αυτην την κατασταση κ το ανεφερα μονο κ μονο επειδη ΕΣΥ ειπες οτι ετσι μεγαλωσαμε κ εμεις κ δεν παθαμε τιποτα...κ το παραδειγμα που αναφερεις με τον αδερφο σου ειναι πολυ σωστο αλλα εγω ξερω αλλες περιπτωσεις απο λαθη μαμαδων που τα παιδια ηταν μικρα παχουλα κ μεγαλωσαν κ κατεληξαν υπερβαρα κ παχυσαρκα! ενα απο αυτα τα παιδια ειμαι κ εγω...πριν απο αυτην την γενια δεν υπηρχε τετοια εξαρση της παχυσαρκιας κ αφου οι επιστημονες λενε οτι ο θηλασμος βοηθαει στο να μην γινει παχυσαρκο ενα παιδι δεν ειναι καλο να το αναφερουμε??

εγω σου μιλησα με πολυ αγαπη αλλα προφανως σε αυτο το ""καθε μαμα ξερει καλυτερα το παιδι της κ κανει το καλυτερο'' περικλήεις τα παντα ακομα κ συμβουλες που μπορουν πραγματικα να δωθουν απο λιγο πιο ''παλιες'' μαμαδες..τεσπα μπορεις να κανεις οτι θελεις ειναι δικαιωμα σου αλλωστε!

θα ηθελα να σου πω παντως να ξερεις οτι ολες οι μαμαδες που θηλαζουμε κ απανταμε σε τετοια θεματα δεν εχουμε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ σκοπο μας να ειρωνευτουμε η να απαντησουμε αποτομα σε μια μανουλα με αποριες αλλωστε κ εμεις εχουμε ρωτησει κ ζητησει βοηθεια σε αυτα τα θεματα...

να εισαι καλα με το νινακι σου κανε το καλυτερο που νομιζεις εσυ κ σιγουρα θα εχεις ενα ευτυχισμενο μωρακι!κ δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη..εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη... εγω προσωπικα τελειωνω εδω την συζητηση...να στε καλα!

βρε Αννιτα μου σου ειπα εγω οτι θελω να κλεισω το θεμα? ειναι δυνατον να κανω εγω οτι θελω? σε ρωτησα εαν ΕΣΥ θελεις επειδη ειπες να τελειωσει το θεμα κ λεω ειναι κριμα να μπουν στον κοπο να απαντησουν κ αλλες μαμαδες εφοσον δεν το θελεις.

οσο για την παχυσαρκια απλα σου ειπα οτι οι μαμαδες μας κ οι γιαγιαδες μας, μας εφεραν σε αυτην την κατασταση κ το ανεφερα μονο κ μονο επειδη ΕΣΥ ειπες οτι ετσι μεγαλωσαμε κ εμεις κ δεν παθαμε τιποτα...κ το παραδειγμα που αναφερεις με τον αδερφο σου ειναι πολυ σωστο αλλα εγω ξερω αλλες περιπτωσεις απο λαθη μαμαδων που τα παιδια ηταν μικρα παχουλα κ μεγαλωσαν κ κατεληξαν υπερβαρα κ παχυσαρκα! ενα απο αυτα τα παιδια ειμαι κ εγω...πριν απο αυτην την γενια δεν υπηρχε τετοια εξαρση της παχυσαρκιας κ αφου οι επιστημονες λενε οτι ο θηλασμος βοηθαει στο να μην γινει παχυσαρκο ενα παιδι δεν ειναι καλο να το αναφερουμε??

εγω σου μιλησα με πολυ αγαπη αλλα προφανως σε αυτο το ""καθε μαμα ξερει καλυτερα το παιδι της κ κανει το καλυτερο'' περικλήεις τα παντα ακομα κ συμβουλες που μπορουν πραγματικα να δωθουν απο λιγο πιο ''παλιες'' μαμαδες..τεσπα μπορεις να κανεις οτι θελεις ειναι δικαιωμα σου αλλωστε!

θα ηθελα να σου πω παντως να ξερεις οτι ολες οι μαμαδες που θηλαζουμε κ απανταμε σε τετοια θεματα δεν εχουμε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ σκοπο μας να ειρωνευτουμε η να απαντησουμε αποτομα σε μια μανουλα με αποριες αλλωστε κ εμεις εχουμε ρωτησει κ ζητησει βοηθεια σε αυτα τα θεματα...

να εισαι καλα με το νινακι σου κανε το καλυτερο που νομιζεις εσυ κ σιγουρα θα εχεις ενα ευτυχισμενο μωρακι!κ δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη..εδω ειμαστε για να βοηθαμε η μια την αλλη... εγω προσωπικα τελειωνω εδω την συζητηση...να στε καλα!

Εγω καλυφτηκα με το θεμα και η αποψεις περι θηλασμου με βρισκουν απολυτως συμφωνη!!Δεν αλλαζω το θηλασμο με τπτ,θα τον συνεχισω για οσο εχω κ μπορω να τον θηλαζω!Σ'ευχαριστω πολυ κ εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σ!!Ολα καλα!!Φιλακια.. :D

• 3 weeks later...

tha symfoniso me tin lala kai tha sympliroso oti to kinderte den antikathista kanena gevma kai to moro den mporeis na to ksegelas me kati tetoio dos tou na faei oso thelei kai siga siga tha ftiaksei mono tou to programma tou kai o dikos mou etsi ekane etroge apo emena epine kai mpoukali kai ana 2oro me ksipnouse gia na ksanafaei tora einai 5 minon kai 3 weekend arxisame tis kremes tora tis 3 teleftaies evdomades xortainei kalitera kai koimatai seri(epitelous...........)olo to vradi

y.g. kane ypomoni kai exoplisou me poli poli kouragio.....ola tha pane kala

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...