Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επίδομα καισαρικής


Recommended Posts

Αληθεύει ότι όσες έχουν ιατρικό λόγω και κάνουν καισαρική δικαιούνται επίδομα καισαρικής; Ξερετε κάτι; Είναι καμία κοπέλα που να το έχει πάρεις Και αν ναι που είναι ασφαλισμένη; Είναι μόνο για όσες είναι στο ΙΚΑ; Εγώ είμαι στο δημόσιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στο ικα απ'οσο γνωριζω εγω τουλαχιστον δεν υπαρχει κατι τετοιο.το μονο που ξερω ειναι πως αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο με καισαρικη δεν πληρωνεις τιποτα γιατι θεωρειται χειρουργειο κ στο παρεχει η ασφαλεια.με φ.τ. πληρωνεις μονο τα νοσηλεια καπου 235€ (πριν 4 χρονια)ισως καποια του δημοσιου να γνωριζει περισσοτερα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πριν λιγες μερες πηρα επιδομα καισαρικης απ το ικα 320ευρω.το ποσο ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το κοστος της καισαρικης που εκανα σε ιδιωτικο μαιευτηριο.μπορω να κανω ενσταση?σε ποσο καιρο θα εκδικαστει?θα περασω απο επιτροπη?τελικα αξιζει το κοπο η δε θα γινει τπτ?

__________________

Εχω την εντυπωση πως το επιδομα καισαρικης ειναι πολυ περισσοτερο..αν και δεν ειμαι σιγουρη..Κανε την προσπαθεια σου γιατι ελεος πια!!πληρωνουμε μια ζωη τα ταμεια για το τιποτα!!1

elenatsak αυτη ειναι η συζητηση που εγινε αλλα πραγματικα δεν εχω ιδεα για πιο επιδομα καισαρικης μιλανε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω την αληθεια ουτε εγω εχω ιδεα!!! ΕΝΩ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΙΚΕΟΥΜΑΣΤΕ!

ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ? Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ........ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΕ ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΜΕΕΥΤΗΡΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!

ΤΩΡΑ.... ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΧ 3.000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΤΑ ΝΟΣΗΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΗΛ ΜΗΝ ΠΕΡΙΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ Κ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΣ!

Tι καλύπτουν τα ταμεία:

Tα περισσότερα ταμεία χορηγούν στις γυναίκες ένα επίδομα τοκετού, ανεξαρτήτως του αν ο τοκετός ήταν φυσιολογικός ή έγινε με καισαρική. Tο ύψος του επιδόματος εξαρτάται από το ταμείο (π.χ το επίδομα που χορηγεί το ΙΚΑ είναι 766 ευρώ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 900-950€, ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ.ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΠΗΡΑ 450€ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η΄ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΠΗΡΑ 350€! ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ.ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΙΑΣΟ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 900€

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια ξερετε αν χρειαζονται πρωτοτυπα δικαιολογητικα για το επιδομα???

γιατι εμενα τα πρωτοτυπα δικαιολογητικα μου τα ειχαν ζητησει και στην ασφαλεια μου και ετσι το ικα δεν μου ειχε δωσει κατι περα απο τα χρηματα για της 64 μερες μετα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οταν γεννας με καισαρικη στο νοσοκομειο δεν παιρνεις επιδομα απο το ικα.μονο αν την κανεις σε ιδιωτικιο γιατι την πληρωνεις.στο νοσοκομειο το κοστος συγκαταλεγεται στα νοσηλεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΡΑΠΑΝΑΚΙ Η ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ! Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΓΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εμας δυστηχως τα κραταει για να μας δωσει καποιο ποσο

εσενα η ασφαλεια σου σου καλυπτει 100% το ποσο που εχεις δωσει η οχι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!  Λογικά δεν θα είναι κάτι! Είναι πολύ συχνό να έχεις τέτοια υγρά στο πρώτο τρίμηνο. Ειδικά ταα καφέ και τα ροζ συνήθως είναι αθώα!  Θα πάρεις εννοείται όμως τον γιατρό σου να του το πεις για να είσαι καλυμμένη και για να σου πει μήπως χρειάζεται να ξεκουραστείς ή κάτι τέτοιο!  Σήμερα είχες τπτ από τέτοια υγρά;
    • Ίσως έχεις δίκιο αλλά είναι και 8 χρόνων ιστορία... Τεσπά... Μπήκε μια τελεία για μένα.  Ελπίζω να είμαι άξια μαμά για εκείνη και να καταφέρω να της καλύψω έστω και λίγο την απουσία του πατέρα. Τη λατρεύω απο τη μέρα του θετικού αποτελέσματος!
    • Κατιάνα νομίζω ότι η όλη του στάση δυστυχώς έδειχνε ότι δεν θέλει ανάμιξη... Κρίμα γιατί αυτός θα χάσει..! Εσύ κοίτα τη μπουμπού σου κι εσένα: να είστε γερές, να είστε καλά και αγάπη θα έχετε με το τσουβαλι στη ζωή σας!! Είμαι σίγουρη γι αυτό! Ευτυχώς ανακουφιζεσαι με τα μαλοξ και κοιμάσαι λίγο πιο ανθρώπινα!! Να απολαύσεις τη σημερινή μέρα! Πόσο όμορφα είναι βρε παιδί μου!! 😍😍 Αχ τι καλά που πλησιάζει ο καιρός! Είναι από τα λίγα καλοκαίρια που ανυπομονώ να τελειώσουν!! 
    • Κορτιζόνη δεν πήρα ποτέ, τα cyclacour τα έχω κόψει τελείως και έχω κρατήσει 1 utrogestan * 3 φορές τη μέρα για να είμαστε safe ως προς το μήκος του τραχήλου της μήτρας που ήταν 31,3. Αλλά όλα καλά! Με το καλό τα γενεθλιάκια σου, φέτος θα έχεις το καλύτερο δωράκι!!!❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!!! Και εγώ ξεκίνησα με θετικά τεστ χαρά ενθουσιασμο θετικές χοριακες απλά σε κάποια φαση(επειδή έκανα κ πολλές εγώ χιχι) είχε σκαμπανευασμα η χοριακη μου.κανεις δε ξέρει τον λόγο αλλά εμένα με τρόμαξε αυτό κάπως. Δηλαδή η χοριακη είχε πάει κάπου 3.500 δεν ανέβαινε πάμε για υπέρηχο βλέπει σάκο μόνο και λεκιθικο. Ξανά κάνω χοριακη μετά από κάποιες μέρες έπεσε 2.500 πάω την επόμενη μέρα στο γιατρό κ είδε έμβρυο κ με καρδούλα αμέσως.μου λέει έλα παναγια μου.λεω πως γίνεται αυτό αφού έπεσε η χοριακη δλδ μέσα σε μια εβδομάδα κ εμβρυο κ καρδιά. Με Ξανά στέλνει για χοριακη 3.500.παω μετά από μια εβδομάδα πάλι για υπέρηχο κ μεγάλωσε το μωρό κ οι παλμοι 141. Μου λέει όλα τα βρίσκω τέλεια δλδ αν δε είχες κάνει τη χοριακή τότε να δούμε ότι έπεσε δε ξέρω... κ λέω μήπως η χοριακη ήταν σημάδι ότι κάτι δεν θα πάει καλά? Αλλά υποτίθεται αφήνεις τις χοριακες κ μετά σε νοιάζει μόνο ο υπέρηχος.   Αυτό που με ανησυχεί σήμερα βρίσκομαι στην 7η εβδομάδα και 3 μερες είναι ότι χτες είδα πρώτη φορά ροζ απαλά υγρα στο σκούπισμα. 1η φορά δεν είχα ξανά δει και τρόμαξα. Δεν ήταν αιμα μόνο ροζ υγρα αλλά ανησύχησα γιατί και ο γιατρος μου λέει ότι αυτές οι εβδομάδες είναι κρίσιμες..  δε έχω πόνο καθόλου ούτε αιμορραγία....
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...