Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ 38 ΕΒΔΟΜΑΔΑ


Recommended Posts

Γεια σας κορητσια

Θελω να μου δωσετε κουραγιο και δυναμη γιαυτο που μου συμβαινει…

Ηθελα πολύ ένα παιδι και σχετικα μας ηρθε γρηγορα ….

Ειχα την τελεια εγκυμοσυνη με το πιο αδοξο τελος .διανιωντας την 38 εβδ+ 4 ημερες και περιμενοντας τον ερχομο της κορης μου ,ειχα καποια πονακια και πηγαμε με τον ανδρα μου στο Ελενα στον γιατρο Γιαλελη(γνωριζετε κατι για αυτόν)νομιζονας ότι θα γενησω….

Ξημερωνε 4 Οκτωμβριου ημερομηνια που πριν από 7 χρονια πεθανε ο μπαμπας μου 60 χρονων από καρδια μεσα σε ένα λεπτο χωρις κανενα προβλημα υγειας..

Ηταν το πρωτο μας μωρο ,πειραμε καμερα φωτογραφικη μηχανη και την βαλιτσα με τα ρουχα της.φτανοντας στο Ελενα μου ειπαν ότι δεν είναι ακομα να γενησω γιατι το μωρακι μου ηταν ψηλα.εκανα να φυγω και για να ειμαι ησυχη τους ειπα να δουν την καρδουλα της Γιατι το απογευμα δεν την ειχα ακουσει παρολο που ηταν πολύ ζωηρη…..ξαφνηκα μου λενε ότι το μωρακι μου δεν ειχε παλμους και ολοι ειχαν χασει το χρωμα τους το ιδιο και ο ανδρας μου.ΣΟΚ …γενησα με καισαρικη την νεκρη μου κορη 50 εκατ.2850 γρ ένα τελειομνηνο και πανεμορφο μωρο .ζητησα να την δω ,ειχα απορια πως ηταν αυτό το πλασματακι που ειχα λατρεψει …ειχε μια γαληνια εκφραση και φαινοταν σαν να κοιμοταν στο καλαθακη της.

Η νεκροψια που εγινε σε πανεπηστιμιακη κλινικη και όχι στο Ελενα εδειξε ότι το μωρο πεθανε από μια θρομβοση στον ομφαλιο λωρο 12 ωρες εάν γενιωταν πιο πριν θα ζουσε .δεν είναι αδικο ,γιατι να συμβει αυτό δεν ηπηρχε καννενας λογος και καμια αιτια

Κηδεψα την κορη μου μαζι με τον μπαμπα μου που εφυγαν μαζι,τι τραγικη συμτωση…

Ανοιξα το φερετρακι της και την αποχαιρετησα για τελευταια φορα.ηταν ακομη πανεμορφη ιδια στον μπαμπακατης…ποσο ατυχο ησουν αγαπη μου δεν προλαβα να σε γνωρισω προλαβα όμως να σε λατρεψω!!!!καθε πρωι μου παιρνει μια ωρα να σηκωθω από το κρεβατι και να συνησητοποιησω τι μου εχει συμβει…..

Εχει συμβει αυτό σε καποια άλλη μανουλα?και πως το αντιμετωπησατε….?

Συγνωμη εάν σας κουρασα….

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουράγιο, δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Το πλασματάκι αυτό έζησε χαρούμενο στην κοιλίτσα σου, έφυγε γαλήνια και το αποχαιρετήσατε με αγάπη.

Είναι ένα αγγελάκι πια που θα σου δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτήν την απώλεια και να προχωρήσεις.

Η μητέρα μου πριν από μένα γέννησε δίδυμα, δεν επέζησαν όμως γιατί ήταν μικρά και η μόνη θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου στην επαρχία που ζούσε δεν λειτουργούσε. Μετά από 2 χρόνια έκανε εμένα και αργότερα την αδερφή μου. Λέει ότι ο πόνος έφυγε, όταν με κράτησε στην αγκαλιά της και έφυγε και η ανάμνηση όταν πια γέννησε την αδερφή μου.

Κουράγιο και δύναμη ψυχής σου εύχομαι και πάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φωτεινη τι μου θυμισες....εχασα κι εγω τα διδυμα κοριτσακια μου πριν 1μιση χρονο...δεν ξερω τι να σου πω γτ οτι και να πω δεν θαπαλυνει τον πονο σου. Ο Θεος να σου δωσει δυναμη να συνεχισεις κοπελα μου κι εσυ κ ο αντρας σου...τι κριμα να φευγουν ταγγελουδια μας ετσι αδικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ζητας να σου δωσουμε κουραγιο και δυναμη..να ξερεις οτι ειμαστε εδω μια μεγαλη παρεα

Ανακαλυψα το φορουμ οταν εχασα το πρωτο μου παιδακι που γεννηθηκε προωρα και εζησε μονο 2 μηνες στη θερμοκοιτιδα... Το δικο μου ηταν προωρο και ημασταν ετοιμοι για ολα Τι να πω τωρα για σενα που το εφτασες 39 σχεδον εβδομαδες Δεν ξερω τι μπορει να γλυκανει αυτη τη φρικη που ζεις Ισως η σκεψη οτι εκει ψηλα βρισκεται στην αγκαλια του μπαμπα σου..του παππου της..

Τωρα 3 χρονια μετα εχω το δευτερο παιδακι μου κοριτσακι και αυτο Σε ολη την εγκυμοσυνη ετρεμα οτι δεν θα τα καταφερει Ομως αυτη τη φορα ολα πηγαν καλα

Δεν ξερω πως σου ακουγονται ολα αυτα ..η απωλεια σου ειναι πολυ προσφατη Ο χρονος θα γλυκανει αυτον το πονο που νιωθεις

Εγινες μαμα ενος αγγελου Κανε κουραγιο Να ξερεις οτι ειμαστε διπλα σου Μια πολυ ζεστη αγκαλια απο μενα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω...οτι και να σου πω δεν θα απαλαυνει τον πονο που εχεις,ειναι φριχτο αυτο που περνας αδιανοητο,δεν μπορει να περασει απο το μαυαλο μου το ενδεχομενο να χασω το μωρακι μου θα πεθανω και εγω μαζι του,θελει πολυ δυναμη ολο αυτο,να σου τη δωσει ο θεος να το ξεπερασεις και συντομα η κορουλα σου να σου στειλει το αδερφακι της!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να μας κουρασες κοριτσι μου??σπαραξε η ψυχη μου......τι να πεις τωρα??κουραγιο ?ολα ειναι μεσ στη ζωη?αδικο?γιατι?

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!!!EGV APO PAROMOIA AITIA EXASA TO NINI MOY PRIN 4 XRONIA ALLA stis 12 bdomades.

ηταν πολυ μικροτερο..δε το ειδα δε τοαντικρισα.....τωρα εχω ενα μικρο πουναι 1.5 ετων....κουβαλουσα το ανχος για εναμισυ χρονο και δε μπορουσα να ξαναμεινω εγκυος ..μολις καπως το απεβαλα γιατι δε ξεχνιεται.....απλα ξεπερνιεται...τοτε ηρθε το θαυμα ξανα...

μολις ηρεμησεις εγω θα σου προτεινα να κανεις καποιες εξετασεις ...ανεφερε το στο γιατρο και θα σου εξηγησει...για θρομβοφιλια...

ποναει πολυ το φανταζομαι......σιγουρα παππους και εγγονουλα ειναι σιγουρα μαζι....κουραγιο κοριτσι μου...λυπαμαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερεις πως το μωρακι σου δεν θα ειναι μονο του,θα εχει το παππου του κ απο εκει ψηλα θα ειναι οι φυλακες αγγελοι για την υπολοιπη ζωη σου.κ να ξερεις πως οταν ερθει η ωρα κ ξανακουσεις μια καρδουλα να χτυπαει μεσα σου,αυτοι οι δυο αγγελοι θα ειναι διπλα σας,να δινουν δυναμη κ πνοη σαυτην την καρδουλα που χτυπαει,να την βοηθησουν να μεγαλωσει,να γεννηθει κ να την κρατησεις στην αγκαλια σου.κ αυτοι οι δυο αγγελοι θα ειναι συνοδοιποροι σας για μια ζωη...κ στα δυσκολα κ στα ευκολα.μονη σου θα βρεις το κουραγιο να συνεχισεις κ να ξαναπροσπαθησεις.τωρα ξερεις κ θα ψαχτεις περισσοτερο.καμια φορα δυστυχως πρεπει να συμβαινουν ασχημα πραγματα για να προλαβαινουμε τυχον χειροτερα.θα μου πεις τι ειναι χειροτερο απο αυτο?θα το καταλαβεις μονη σου....καλη δυναμη κ κουραγιο.γρηγορα η θλιψη σου να γινει μια απεραντη αγκαλια που θα φωλιασει ενα γερο μωρακι.να προσεχεις τον εαυτο σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οτι κ να πουμε λιγο ειναι ... :(

Καλα ο γιατρος δεν το ειδε στον υπερηχο (doppler?)?

ΥΠΟΧΟΡΙΑΚΗ ΘΡΟΜΒΩΣΗ

Η υποχοριακή θρόμβωση αποτελείται από ευμεγέθεις θρόμβους αίματος που ανασηκώνουν τη χοριακή πλάκα, σε έκταση μεγαλύτερη από το μισό της πλακουντιακής επιφάνειας. Μπορεί να οδηγήσει σε εμβρυική δυσχέρεια, υπολειπόμενη ανάπτυξη και ενδομήτριο θάνατο. Υπερηχογραφικώς, απεικονίζεται πεπαχυσμένος και οιδηματώδης πλακούντας (8-10εκ) και παρατηρείται υπερηχογενής υποχοριακή ζώνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ φωτεινη μου...βουρκωσα τωρα...λυπαμαι τοσο μα τοσο πολυ...κ για οσα μωρακια φευγουν τοσο αδικα. :(:(

δεν υπαρχουν λογια να πω τωρα...δεν ξερω κ τι να πω...μονο να εχεις την κορουλα σου καλα φυλαγμενη στην καρδια κ την ψυχη σου κ με τον τροπο της θα ειναι παντα καπου εκει κοντα σου!την εχει η παναγιτσα στην αγκαλια της τωρα κ την προσεχει για σενα!ειμαι σιγουρη οτι ακομα κ για τοσο λιγο,εζησε ευτυχισμενη μεσα στην κοιλιτσα σου με την αγαπη κ την στοργη σου!

γλυκια μου φωτεινη ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις!!!μια αγκαλιτσα απο μενα κ ευχομαι ο θεος να σου δωσει κουραγιο κ δυναμη να σταθεις γρηγορα στα ποδια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κ γω λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου ..Οσα λογια συμπονιας κ παρηγοριας κ να πουμε δεν ειναι αρκετα ..Ευχομαι μοναχα να το απαλυνει ο πονος σου γρηγορα καλη μου ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μου γλυκο....το διαβασα και ανατριχιασα...

δεν εχω λογια...δεν πιστευω οτι ενα αγγελουδι χαθηκε ετσι ξαφνικα... :(:(:(

κουραγιο ...υπομονη και ευχομαι ο Θεουλης να σου απαλυνει τον τεραστιο σου πόνο με ενα αλλο μωρακι ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ! ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ 2008 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ 30Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ! ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 2Ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΩΡΑ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΜΟΥ ΚΟΡΗ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ! ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ!!!ΠΑΡΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πάρα πολύ γι' αυτό που σου συνέβη. Δεν έχω λόγια να σου πω, μόνο προσπάθησε να κάνεις κουράγιο...

Σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις άλλο παιδάκι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχω συγκλονιστει δεν μπορω να πιστεψω γιατι γινοται αυτα :(:(:(:(:( κουραγιο κοπελα μου και ευχομαι να κρατησεις συντομα στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

koyragio den exw logia .......na einai kala mono ta aggeloydia mas kai na mas steiloyn ta adelfakia toys gera mono ayto koykla moy se niwthw apolyta na to ksereis.............an diavaseis thn istoria moy tha katalaveis ........ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι πραγματικά τραγικό..Βούρκωσα με την ιστορία σου και πόνεσα πολύ..Μακάρι ο Θεούλης που έχει δίπλα του τώρα το Αγγελάκι σου, να απαλύνει σύντομα τον πόνο σου..

Μακάρι να αποκτήσεις ένα άλλο μωράκι σύντομα..

Έχεις την θετική μας ενέργεια και τις προσευχές μας για ό,τι καλύτερο.

:YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καθομαι στο πληκτρολογιο τοση ωρα και δεν ξερω τι να σου γραψω....τα λογια σου μου ραγισανε την καρδια....ποσο πολυ μπορει να ποναει αυτη η απολια Παναγια μου.......Σου ευχομαι να απαλυνει γρηγορα ο πονο στην ψυχη σου...... :cry::cry::cry::cry::cry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είναι δύσκολο για μια μάνα να χάνει το σπλαχνο της το οποίο κυοφορόυσε τόσο καιρό αλλά πρέπει να σταθείς δυνατή να δεις καταρχίν ιατρικά τι ακριβώς έφταιγε και να κάνεις όλα όσα σου πουν . Επίσης θα σου πρότεινα να μίλαγες με κάποιον ειδικό έναν ψυχολόγο ακόμα και με το γυναικολόγο σου - έχω την αίσθηση μέσα απ'ο το κείμενο σου ότι ακόμα δεν έχεις συνηδητοποιήσει την κατάσταση ότι είναι σαν να μην έχει συμβεί σε σένα χαρακτηριστικά αναφέρεις :σηκώνομαι κάθε πρωί και δεν μπορώ να το πιστέψω κάπως έτσι πρέπει όμως Φωτεινλη πρέπει να θρηνήσεις να κλάψεις να θυμώσεις όλα αυτά ειναι ανθρώπινα συναισθήματα τα οποία πρέπει να τα βιώσεις για να ηρεμήσεις . Ακόμα και το γεγονός ότι είναι η ίδια ημέρα με το θάνατο του πατέρα σου ακόμα και αυτό προκαλλεί για μένα πόνο . Εύχομαιμέσα απο την καρδιά μου να ηρεμήσεις και να έρθουν όλα όπως θέλεις , κοίτα τις κοπέλες που είχαν άναλογα περιστατικά ορθοπόδησαν πάλεψαν και κατάφεραν να απκτήσουν έν απαιδάκι . Εμείς είμαστε εδω σε ότι χρειαστεις

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ Φωτεινουλα μου μολις διαβασα την ιστορια σου.......Μου θυμησες μαυρες στιγμες που εζησα και που αυτη την στιγμη ενω εχουν απαλυνει δεν εχουν σβησει, ειναι ενα αγκαθι στη ζωη μου που με καθε ευκαιρια με τσιμπαει!!!!!! Ισως εχεις διαβασει την δικη μου ιστορια, πως εχασα και εγω την κορη μου, πριν απο 15 μηνες, παρομοια ιστορια αλλα καθαρα υπαιτιοτητα των γιατρων.......Θελω να σου πω οτι σε καταλαβαινω απολυτα τα εχω περασει και να σε βεβαιωσω οτι παντα θα σε ποναει αυτο το θέμα αλλα οσο περνάει ο καιρος ο πονος θα ειναι ελαφροτερος..............Κανε υπομονη θέλει δυναμη να σταθεις στα ποδια σου......Σου ευχομαι να γινει γρηγορα αυτο και επισης γρηγορα να "αναστησεις" το αγγελακι σου.....Φιλια πολλά κι αν χρειαστεις κατι εδω ειμαι.................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...