Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

koritsiaaaaa!!!geia sas!!!

eimai as to poume kainouria.eixa ginei melos prin 2 xronia pou prospathousa na kanw mwraki kai de ta kataferna!sti poreia dn empaina poly syxna kai mallon to mammyland me diegrapse!(k me to dikio tou e?? :-))

kai twra loipon....na mai paliiiiiiiiiii!!!elpizw na kanoume kali parea kai na pername efxarista!ostoso exw mia aporia kai opoia nomizei pws mporei na me boithisei as to kanei gt kontebw na pethanw apo tin agwnia :?:

exw kanei 2 ekswsomatikes kai sti defteri mou eipan epitelous ta efxarista!piga prin mia bdomada kai to eida!mia fouska......poly omorfi fouska!xixixixixi!

to thema einai koritsia mou gt poly flyarisa oti enw loipon egine to epithymito synexisa na pairnw kati "xapia" san ypotheta tha ta elega alla ta bazw apo mprosta :oops: .stin arxi otan emeina telika egkyos mou eipe i giatros na ta pairnw mia fora ti mera kai oxi treis opws synithiza tis 2 bdomades anamonis!to ekana kai ti 2i mera emfanistike ena´kafe zele poly mikro kommati!mou eipe na ta pairnw pali 3 fores ti mera!simera omws eida pws(afto to xapi liwnei kai bgainei se morfi "periodou k einai aspro")einai kafe!!!!

kserw pws ta eipa poly leptomerws alla thelw na katalabete akribws ti mou symbainei gt exw pelagwsei!!!yparxei periptwsi na ekana kati sto mwro mou???????????????

ax opoia kserei as mou pei!!!!

Δημοσίευση

γεια σου jannolino!καλως ηρθες ξανα στην παρεα του μαμμυ!το οτι δεν απανταει καποια κοπελα και ειδικα τετοια ωρα που δεν εχει και "πολυ κινηση" δεν σημαινει οτι δεν εισαι ευπροσδεκτη!απλα δεν γνωριζει καποια κοπελα να σου απαντησει!ουτε εγω δεν ξερω δυστυχως!το μονο που μπορω να κανω εγω για σενα ειναι να σου ευχηθω να μην ειναι τιποτα,να πανε ολα καλα και σε λιγους μηνες να κρατας στην αγκαλιτσα σου το πολυποθητο μωρακι!!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

Μια χαρά ευπρόσδεκτη είσαι και καλώς όρισες! Είναι λίγο αργά μόνο και δε θα βρεις πολύ κόσμο εδώ. Είμαι σίγουρη πως θα πάρεις πολλές απαντήσεις το πρωί. Δυστυχώς δε ξέρω να σου λύσω την απορία, εύχομαι όμως όλα να πάνε καλά με την εγκυμοσύνη σου και να υποδεχτείς το υπέροχο μωράκι σου!!

Δημοσίευση

JAnnolino φυσικα κ εισαι ευπρόσδεκτη :) - απλα μαλλον ποστρες το ερωτημα σου σε άλλη ενοτητα. ασε που το ΣΚ δεν εχει κίνηση το φορουμ.

να σου πω συγχαρητηρια! αυτο που βαζεις ειναι προγεστερονη (μηπως το utrogestan εννοεις?) και κάνει καλό στην ενισχυση των τοιχωματων της μητρας και αλλα.

εφοσον εχεις καφε- σημαινει οτι ειχες λιγο αιματακι που τωρα- πως να στο πω- μπαγιατευει- καθαριζεις- απλα η αλοιφη έτσι καφε γινεται πάντα αφου χρωματιζεται εσωτερικα.

και γω το ειχα -μη φοβασαι/

εξαλλου ο γιατρος τι σου ειπε?

να ξεκουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα :)

Δημοσίευση

Καλημερα καλη μου...με το καλο να ερ8ει το μωρακι σου! Ολες λιγο πολυ στην αρχη της εγκυμοσυνης εχουμε καφε υγρα! Εγω ειχα για 2 βδομαδες (5η και 6η) και ο γιατρος μου ειχε συστησει ξαπλα στο κρεβατι για 15 μερες και utrogestan! Einai παλιο αιμα που σιγα σιγα κα8αριζεις..αλλα 8ελει προσοχη!

Παρατα τα ολα...μην κανεις τιποτα και κατσε ξεκουρασου...μιλα στην μητερα σου ..στην πε8ερα σου να σε βοη8ησουν στο μαγειρεμα και δουλειες σπιτιου!

Ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη~ φιλια

Δημοσίευση

ax koritsiaaaaaaaa!!!!!!sas efxaristw PARA POLY :):):)

dld den einai tipota spoudaio etsi??

utrogest legonte edw(germania eimai ) :(

alla mallon gia ta idia tha leme!mi gelasete alla oute kserw pws legonte ola afta sta ellinika :oops:

ti tha kanw pou de mporw na apofygw ti douleia mou??exoume ena gyradiko edw k ti tha kanw!dn ginete na leipsw.....alla tha prosexw poly!elpizw mono afto na min einai kako gia to mwro mou!

Δημοσίευση

θα σε συμβουλευα να κανεις το πιο απλο πραγμα ενα τηλ στο γιατρο,απο τι στιγμη που η εγκυμοσυνη σου ειναι πολυτιμη(ετσι λενε τις εξωσωματικες) πρεπει να προσεχεις τα παντα,μην ακους κανεναν καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος,μπορει και να ειναι αυτο που λενε τα κοριτσια αλλα πως μπορεις να εισαι σιγουρη?Ο γιατρος για αυτο ειναι για να σε εξυπηρετει οτι ωρα και αν ειναι!!!

Δημοσίευση

γεια σου κ εγω αυτη τη στιγμη που σου γραφω ειμαι ξαπλα στο κρεβατι πριν μια βδομαδα ειχα καφε σταγονες για 3 μερες κ ο γιατρος μου ειπε να παρω τα ουτρογκεσταν κ 1 εβδομαδα ξαπλωμενη....εκτος απο αυτο πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να μεινεις στο σπιτι κ η ορθοστασια δεν κανει απο τη στιγμη που εχεις εστω κ λιγο αιμα καλυτερα να εισαι στο κρεβατι για μια εβδομαδα κ οποσδηποτε να πας σημερα κιολας στο γιατρο να σε εξεταση.....

Δημοσίευση

jannolino μην ανησυχείς..απλά χρειάζεσαι πολύ πολύ ξεκούραση!Ενημέρωσε το γιατρό σου άν κ να ξέρεις οτι αρκετές εγκυμοσύνες ξεκινάνε με καφέ,ρόζ ή κ αίμα!Για παράδειγμα εγώ οδεύω προς τη 16 εγώ απο τη πρώτη μέρα καθυστέρησης μέχρι κ τη 10η εβδομάδα είχα πότε καφέ υγρά κ πότε είχα αίμα!Όχι τρελή ποσότητα,στο σκούπισμα μόνο.Αυτά ήταν υπολείμματα περιόδου.Μου συνέστησαν τότε απόλυτη ξεκούραση κ τα ΟYTROGESTAN(3 τη μέρα) τα αποία προληπτικά παίρνω ακόμα.Δέν είναι βλαβερά για το σποράκι σου,μη φοβάσαι!Κ μέχρι ΄το τέλος της εγκυμοσύνης άν τα παίρνεις δεν υπάρχει πρόβλημα! Να έχεις μια υγιή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κ να ξεκουράζεσαι!!Ότι θές να με ρωτήσεις στείλε μου! ;)

Δημοσίευση

lete na parw til???to myalo mou skeftetai ta xeirotera!!paw na trelathw!

kai i alitheia einai oti tis teleftaies meres zoristika ligo sti douleia!eimai kai kserokefali na parei i efxi!!sas efxaristw poly pou eiste dipla mou gt me pianei panikos!!abrio prwi prwi tha paw sto giatro.na parw k til i na mi parw?yparxei periptwsi na ginei kati mexri abrio`??????

Δημοσίευση

janolino καλα τα λεμε εμεις εδω- και όπως βλέπεις οι περισσοτερες κοπέλες ειχαμε παρομοια εμπειρια- θα σε συμβουλευα όμως- πριν ζητησεις την γνωμη μας ή μοιραστεις τον προβληματισμό σου να μιλας πάντα με τον γιατρο.

εκεινος ειναι ο καλυτερος για να σου πει τι να κανεις.

το σιγουρο ειναι οτι θελει ηρεμια και ξεκουραση.

με το καλο να μας πεις τα νεοτερα ;)

θα δεις ολα καλα θα πανε

Δημοσίευση

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!

ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

καλημερα και απο μενα διαβασα την ιστορια σου δυστηχως δεν εχω καποια σχεδον ιδια εμπειρια και γιαυτο δεν μπορουσα και να απαντησω για να μην πω κατι που μπορει να μην ηταν σωστο

πηγες τελικα στον γιατρο σου και σου ειπε οτι δυστηχως δεν μπορεσε να γινει μωρακι???

λυπαμαι παρα πολυ αλλα ευχομαι να ξαναπροσπαθησεις και παλι συντομα και η επομενη φορα να ναι και η τυχερη σου

και γενικα να θυμασαι οτι πρεπει να ξεκουραζεσαι πολυ και ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να ακουσεις την καρδουλα και να περασει το πρωτο 3μηνο

εδω ειμαστε ολες για οτι χρειαστεις

Δημοσίευση

KOYΚΛΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΑΡΖΑΝ ΣΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΙΑ.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ FORUM ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ 5ο Η' ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 9ο ΜΗΝΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΛΙΨΗ.

ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΑ.

ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ-ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΔΩ-

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ.

Δημοσίευση

skeftomai ta xeirotera gia na parw tharros alla dn ginete!k ton antra mou ton exei pari poly apo katw.dn mporoume na dwsoume kouragio o enas ston allon!!!charoula mou

mou dinei arketo kouragio i periptwsi sou!!!ti na pw??mia melanxolia tin exw..efxomai mono i epomeni na einai i tyxeri mou giati..de kserw,tha to anteksw?

efxaristw poly!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...