Μετάβαση σε περιεχόμενο

Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ

Ανθη

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΦΤΑ;;ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ;;ΚΡΑΤΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΗ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ..

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ,ΑΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΑΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑΣ..ΦΟΒΕΡΟ!!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ...!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

axx!!an8h mou poso se katalavainw..;) k egw eixa polu agxos!!

poso mallon twra pou 8a kanw ton teleytaio megalo yperhxo,

ton DOPPLER.ekei na deis agxos!!!!

loipon egw thn ekana sto mhtera hrakleiou(de 3erw an exei diafora me ths a8hnas)

k kostise 160€.o giatros den pairnei extra xrhmata.

emena mou ekane thn aparaithth e3etash k sto telos

evale ton tetrasdiastato(4D) yperyxo k eida to koritsaki mou:laugh: :laugh: oson afora poso krataei ayto einai analogws k th 8esh tou mwrou.se mena krathse peripou 10 me 15 lepta.

se mia filh mou omws pou thn ekane k ayth sto mhtera den

ths edei3e foto 4D isws epeidh den htan o idios

aktinologos k apo oti mou eipe de gyrize to mwro gia na doun kala to proswpaki tou:dry:.

eyxomai na sou pane ola kala!!!:);)

filakiaa:kiss:

axx!!an8h mou poso se katalavainw..;) k egw eixa polu agxos!!

poso mallon twra pou 8a kanw ton teleytaio megalo yperhxo,

ton DOPPLER.ekei na deis agxos!!!!

loipon egw thn ekana sto mhtera hrakleiou(de 3erw an exei diafora me ths a8hnas)

k kostise 160€.o giatros den pairnei extra xrhmata.

emena mou ekane thn aparaithth e3etash k sto telos

evale ton tetrasdiastato(4D) yperyxo k eida to koritsaki mou:laugh: :laugh: oson afora poso krataei ayto einai analogws k th 8esh tou mwrou.se mena krathse peripou 10 me 15 lepta.

se mia filh mou omws pou thn ekane k ayth sto mhtera den

ths edei3e foto 4D isws epeidh den htan o idios

aktinologos k apo oti mou eipe de gyrize to mwro gia na doun kala to proswpaki tou:dry:.

eyxomai na sou pane ola kala!!!:);)

filakiaa:kiss:

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (140 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ,ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ (ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ 4 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ),ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (140 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ,ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ (ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ 4 ΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ),ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!

Ανθή μου κι εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ έκανα την Β΄επιπέδου... Γύρω στα 100 ευρώ στοίχισε (αν όχι λιγότερο) και δεν πληρώνεται έξτρα το γιατρός σου, ούτε ο υπεύθυνος των υπερήχων. Αξίζει πάντως (με μία μικρή επιβάρυνση, γύρω στα 15 ευρώ) να ζητήσεις στο ταμείο και dvd του υπερήχου, ώστε να το έχεις μετά και να το βλέπεις όποτε θέλεις εσύ... και το κυριότερο, να το δείχνεις και στο παιδάκι σου μετά!!! Σου δίνουν την απόδειξη και όταν μπεις στο δωμάτιο του υπερήχου, διευκρίνισέ το πριν ξεκινήσεις για να βάλουν το dvd να γράφει... Είναι συκλονιστικό!!! Στο τέλος της εξέτασης, έχεις και τρισδιάστατες εικόνες (αυτές τις πορτοκαλί) που δείχνουν (αν μπορείς να τα διακρίνεις καθαρά) τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μωρού και του σώματός του...

Καλή επιτυχία.. Δεν υπάρχει λόγος άγχους!!! Ένας κλασσικός υπέρηχος είναι που πιστοποιεί ουσιαστικά την καλή έκβαση της εγκυμοσύνης...!!!! Με το καλό!!!!

Ανθή μου κι εγώ στο ΜΗΤΕΡΑ έκανα την Β΄επιπέδου... Γύρω στα 100 ευρώ στοίχισε (αν όχι λιγότερο) και δεν πληρώνεται έξτρα το γιατρός σου, ούτε ο υπεύθυνος των υπερήχων. Αξίζει πάντως (με μία μικρή επιβάρυνση, γύρω στα 15 ευρώ) να ζητήσεις στο ταμείο και dvd του υπερήχου, ώστε να το έχεις μετά και να το βλέπεις όποτε θέλεις εσύ... και το κυριότερο, να το δείχνεις και στο παιδάκι σου μετά!!! Σου δίνουν την απόδειξη και όταν μπεις στο δωμάτιο του υπερήχου, διευκρίνισέ το πριν ξεκινήσεις για να βάλουν το dvd να γράφει... Είναι συκλονιστικό!!! Στο τέλος της εξέτασης, έχεις και τρισδιάστατες εικόνες (αυτές τις πορτοκαλί) που δείχνουν (αν μπορείς να τα διακρίνεις καθαρά) τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μωρού και του σώματός του...

Καλή επιτυχία.. Δεν υπάρχει λόγος άγχους!!! Ένας κλασσικός υπέρηχος είναι που πιστοποιεί ουσιαστικά την καλή έκβαση της εγκυμοσύνης...!!!! Με το καλό!!!!

Ανθη μου καλησπερα και με το καλο!!Εχω ραντεβου το Σαββατο 1 Νοεμβριου στο Μητερα για β επιπεδου και η εξεταση κοστιζει γυρω στα 90 ευρω..Αν θελεις μπορεις να ειναι και ο γιατρος σου εκει ,η οχι ,παντως τον υπερηχο στον κανει καποιος Χαριτατος η και καποιος αλλος ...Η διαδικασια ειναι απλη και πολυ συντομη σαν ενας απλος υπερηχος μονο που ειναι λεπτομερεστερος και οι παρατηρησεις αφορουν ολα τα κυριως οργανα και ακρα αλλα και τα εξωτερικα χαραχτηριστικα του προσωπου!!!Ελπιζω να μπορεσω να ανεβασω και video οταν παρω το dvd για να δεις πως ειναι!!

Μην αγχωνεσαι παντως γιατι κατα τα αλλα ειναι μια απλη διαδικασια..Προσπαθησε να την απολαυσεις!!:)

Ανθη μου καλησπερα και με το καλο!!Εχω ραντεβου το Σαββατο 1 Νοεμβριου στο Μητερα για β επιπεδου και η εξεταση κοστιζει γυρω στα 90 ευρω..Αν θελεις μπορεις να ειναι και ο γιατρος σου εκει ,η οχι ,παντως τον υπερηχο στον κανει καποιος Χαριτατος η και καποιος αλλος ...Η διαδικασια ειναι απλη και πολυ συντομη σαν ενας απλος υπερηχος μονο που ειναι λεπτομερεστερος και οι παρατηρησεις αφορουν ολα τα κυριως οργανα και ακρα αλλα και τα εξωτερικα χαραχτηριστικα του προσωπου!!!Ελπιζω να μπορεσω να ανεβασω και video οταν παρω το dvd για να δεις πως ειναι!!

Μην αγχωνεσαι παντως γιατι κατα τα αλλα ειναι μια απλη διαδικασια..Προσπαθησε να την απολαυσεις!!:)

ΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ DVD;;;;

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!

ΠΑΝΤΩΣ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

ΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ DVD;;;;

ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ!!!

ΠΑΝΤΩΣ Η Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΕΣ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

prin 2 meres akan k go to megalo iperixo,,mou kostise 140 eyro.

sou eyxomai ola na sou pane kala..

ego de to eyxaristithika..

pigaine toso konta se kathe melos tou somatos k de katalabaina k polla..

nai se kanoun k trisdiastati foto tou morou sou

prin 2 meres akan k go to megalo iperixo,,mou kostise 140 eyro.

sou eyxomai ola na sou pane kala..

ego de to eyxaristithika..

pigaine toso konta se kathe melos tou somatos k de katalabaina k polla..

nai se kanoun k trisdiastati foto tou morou sou

Ανθή μου και εγώ στο Μητέρα το έκανα πρίν 1 μήνα περίπου. Μου στοίχησε 95 ευρώ, δεν πήρα dvd και δεν το μετάνοιωσα γιατί δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα.. Την εξεταση μου την έκανε ο Χαριτατος και ήταν και ο γιατρός μου εκεί. Δεν με πείραξε όμως που δεν πολυκατάλαβα αρκεί που μου είπαν οτι είναι όλα καλά... όντως κοιτάνε εξωνυχιστικά τα όργανα και δεν μπορείς να δείς και πολλά....

Σου έυχομαι καλή επιτυχία κ δεν χρειάζεται καθόλου άγχος,,,,φιλάκια...πες μας τι έγινε;)

Ανθή μου και εγώ στο Μητέρα το έκανα πρίν 1 μήνα περίπου. Μου στοίχησε 95 ευρώ, δεν πήρα dvd και δεν το μετάνοιωσα γιατί δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα.. Την εξεταση μου την έκανε ο Χαριτατος και ήταν και ο γιατρός μου εκεί. Δεν με πείραξε όμως που δεν πολυκατάλαβα αρκεί που μου είπαν οτι είναι όλα καλά... όντως κοιτάνε εξωνυχιστικά τα όργανα και δεν μπορείς να δείς και πολλά....

Σου έυχομαι καλή επιτυχία κ δεν χρειάζεται καθόλου άγχος,,,,φιλάκια...πες μας τι έγινε;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...