Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΠΙΕΣΗ!!!

rebbeka

Recommended Posts

γεια σας φιλεναδες!!!!

εχω μια απορια!!!δηλαδη εχω πολλες απο τοτε που εμεινα εγκυος :D αλλα για την ωρα με απασχολει το θεμα επισκληριδιος!!!!

θα γεννησω φυσιολογικα πρωτα ο θεος!!!αλλα θα ζητησω επισκληριδιο σιγουρα!!!!

διαβασα σε πολλα σαιτ πως αν εχεις χαμηλη πιεση δεν σου την κανουν γιατι πεφτει ακομα περισσοτερο η πιεση,βεβαια λενε το ελενχουν αλλα δεν παυει να ειναι μια παρενεργεια να την πω?

εμενα η πιεση μου ειναι 9 με 6 και αλλες φορες 10 με 6 εως τωρα που κλεινω τον 7ο!!!

εχει καποια απο σας εμπειρια τετοια??χαμηλη πιεση και να εκανε επισκληριδιο???ξερετε τιποτα που δεν το ξερω?? :D

ευχαριστω :-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ρεμπεκα!!!!

κ εγω ειχα σε ολη την εγκυμοσυνη πολυ χαμηλη πιεση, εφτανε μεχρι κ 7 η μεγαλη, αλλα εκανα κανονικα επισκληριδιο.. βεβαια ειχα ολες τις παρενεργειες που λενε, αλλα εγω τοτε δεν τις ηξερα!! :lol:

καλη συνεχεια!!

γεια χαρα κ απο εμενα

εγω ειχα κ εχω χαμηλη πιεση κ στις δυο μου εγκυμοσυνες εκανα επισκληριδιο χωρις κανενα προβλημα ..Στην δευτερη μου εγκυμοσυνη συγκεκριμενα μπορω να πω οτι ημουν πολυ καλυτερα απο την πρωτη οπου ενιωθα ζαλαδες για την πρωτη μερα ..

ευχαριστω κοριτσια!!!!

μαιμουδακι τι παρενεργειες ειχες??τις εχω διαβασει απλα απο καποιον που εχει εμπειρια θα ηθελα να μαθω!!!

ρωτησα την γιατρο σημερα που πηγα και μου ειπε καλητερα να εχω χαμηλα την πιεση παρα να ειναι υψηλη!!!!σημερα που με μετρησε 10 με 6,νομιζω ειναι καλη?!!

ρεμπεκα ειναι χαμηλη αλλα καλη!!

οταν μου εκαναν την ενεση ειχα τρομερο τρεμουλο!!! μου ελεγαν οτι ειαι φυσιολογικο αλλα ετρεμα τοσο που δεμπορουσα να ελεγξω τον εαυτο μου!! ο νατρας μου ειχε τρομαξει!! πως τρεμεις οταν εχει παγωνια, ακομα πιο εντονα, ολο μου το σωμα, και τα δαχτυλα κ τα δοντια μου!

επισης ειχα τρομερο πονοκεφαλο και δε μπορουσα να ανασανω..

μου επεσε ακομα περισσοτερο η πιεση, δεν ξερω βεβαια να σου πω ποσο πηγε ακριβως γιατι εκεινη την ωρα ημουν αλλου!

εκεινη την ωρα μου ελεγαν οτι ολα αυτα ειναι φυσιολογικα, οτι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να γινει! μεχρι που προσφατα ανακαλυψα οτι ολα αυτα ειναι παρενεργειες και δεν ειναι φυσιολογικα!! :lol:

μην αγχωνεσαι... επειδη εγινε σε μενα δε σημαινει οτι θα γινει κ σε σενα!!! ολα καλα θα πανε!!

στειλε λιγη γκαστροενεργεια κ απο εδω!!!

καλε παρε πολυ γκαστροενεργεια [smilie=wav.gif]

μμμμ εχω διαβασει για αυτες τις παρενεργειες,δεν ξερεις αν θα σου συμβουν η οχι,για τον πονοκεφαλο εχω διαβασει οτι αν σου ακουμπησει καποιο νευρακι την ωρα που στην κανουν συμβαινει αυτο!!!ελπιζω να μην εχω καποια απο αυτες!!!!σου κρατησαν οι παρενεργειες για πολυ???μπορει να σου εβαλαν και πολυ ποσοτητα!!!!

Kι εγώ έκανα επισκληρίδιο και τις δυο φορές!!! Ολα πήγαν καλά. Εγώ βέβαια είχα άλλο θέμα στην πρώτη γέννα που δεν είναι όμως εδώ το θέμα του!

Θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον γιατρό σου και αν του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη να ακούσεις αυτό που έχει να σου πει (αν γεννήσεις στο μαιευτήριο που αυτός ξεγεννά πάντα) Αν γεννήσεις αλλού και με άλλο γιατρό τότε αν μπορείς πάρε πληροφορίες για τους αναισθησιολογους που δουλεύουν εκεί !!

Με έναν πόνο σου εύχομαι (αν και αν κάνεις επισκληρίδιο θα είναι με κανέναν πόνο ;) )

Φιλιά

σ ευχαριστω μαρια ζ :D

θα γεννησω στο νοσοκομειο που ειναι η γιατρος μου,εκει ειναι και το ιατριο της εκει την επισκεπτομαι και εχω κανει ολες τις εξετασεις,αποτι εχω δει εχει 2 αναισθησιολογους,η γιατρος μου ειναι πολυ θετικη με την επιλογη μου,λεει οτι θα κανω ανετη γεννα πρωτα ο θεος

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...