Μετάβαση σε περιεχόμενο

4,5 μηνων και δεν γυριζει

Recommended Posts

Εχει γυρισει μονο 2,3 φορες. Σημερα την εβαλα ανασκελα και περιμενα περιμενα ..τιποτα

Οταν ειναι μπρουμητα σερνεται πιο συχνα Τα δικα σας ποτε γυρισαν;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λινακι μου μην ανυσηχεις θα γυρισει η κουκλιτσα σου!!!!!

δεν εχουν ολα τα μωρα τον ιδιο ρυθμο αναπτυξης

με λιγα λογια να σου πω οτι ο δικος μου γυρισε μετα τον 5ο μηνα,αρχισε να σερνεται για να μπουσουλισει κοντα στον 7-8ο,μπουσουλησε κοντα στον 10ο και τοτε αρχισε να καθεται στον ποπο του χωρις να πεφτει(κατι που αλλα μωρακια το κανουν νωριτερα)

ενας τροπος για να της το μαθεις ειναι να της κανεις γυμναστικη

να ειναι ανασκελα και να της παιρνεις πχ το αριστερο ποδαρακι και να το πηγαινεις προς τα δεξια και το αντιστροφο(ετσι μας εκανε η φυσιοθεραπευτρια εμας και να δεις πως σχεδον αμεσως γυρναγε τον κορμο του και μετα τσουπ ηταν μπρουμυτα)

πολλα πολλα φιλακια στην ομορφουλα σου

Αναστασια αυτο που λες της το εκανα εχθες και ειδα οτι συμμετειχε στην κινηση εντονα με τα ποδια(εγω της επιασα το χερακι οχι το ποδαρακι) Αλλα δεν καταβαλει μονη της μεγαλη προσπαθεια να γυρισει..Δεν ανυσηχω παντως Φιλησε μου τον Σπυρακο!!!!!!!!!

καλημερα κ απο εμενα

να χαιρεσαι το μπεμπουλακι σου κ αν ειναι αυτο στην φωτο ειναι πολυυυυυυ φατσουλα !

Λοιπον θα συμφωνησω με την Μπεμπουλης , ολα τα παιδια εχουν τους ρυθμους τους οποτε σιγα σιγα θα την κανει την γυμναστικη της κ η μπουμπου σου ..Το κολπακι που σου λεει μας το ειχε δειξει κ μας η τοτε παιδιατρος μας στις διδυμες για μια εξτρα ενθαρυνση ..Βλεπεις εμεις ειχαμε ενα μικροπροβληματακι με τα ισχυα τους οποτε κ φορουσαμε αυτες τις χοντρες πανες μερα - νυχτα μεχρι που ηταν περιπου 7 μηνων ..Οπως καταλαβαινεις αργησαν αρκετα να κανουν καποια πραγματα οπως να γυρισουν κτλ.Οταν ομως για λιγο τους τις εβγαζα για να ξεμουδιασουν εκανα αυτη την ασκησουλα για να τις βοηθησω ..Αργοτερα με το που τις βγαλαμε τελειως πια τα εκαναν ολα μεσα σε ενα μηνα ..

Μην ανησυχεις , θα ερθει ο καιρος της !! ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!ΑΡΙΣ Κ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ Κ ΓΩ ΩΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...