Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!

Recommended Posts

Μανούλες θα ήθελα τη βοήθεια σας σε κάτι θεματάκια που προέκυψαν με τη μπουμπούκα μου που την Τετάρτη 24/11 κλείνει τον 5ο μήνα!

:roll: 1)Το μωράκι μου το πήγα στην πεθέρα μου ένα πρωινό κ το πήρα λίγο συγκαμενο :x ,έκτοτε δεν μπορώ να το συνεφέρω :cry: !Δεν είναι πολύ συγκαμένο,αλλά δεν θέλω καθόλου να είναι ....χρησιμοποιώ μία κρέμα από τα βιολογικά linea bimbi,17Ε!Τι να κάνω?

:roll: 2)Σήμερα το απόγευμα θα πάμε με τον άντρα μου να της πάρουμε τραπεζάκι φαγητού γιατί από την Τετάρτη θα άρχισουμε τις κρέμες!Έχετε καμία μάρκα να μου προτείνετε?Πρέπει να προσέξω κάτι στην αγορά?Επίσης θα της πάρουμε κ πιατάκι,κουταλάκι!Να πάρουμε πλαστικά?Να προσέξω κάτι κ σ΄αυτό?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα..

για το συγκαμα μπορεις να της βαλεις μελανι (το βρισκεις στα φαρμακεια)

εγω οταν συγκαιγεται του βαζω για 1-2 μερες μελανι και μετα υγρη πουδρα

το πωπουδακι μετα ειναι κ παλι ροζουλι και τρυφερο!!

για το τραπεζακι επειδη ειναι πολυ μικρουλη και δεν καθεται ακομα 100% στο πωπουδακι να κοιταξεις να μπορει να ξαπλωνει λιγο προς τα πισω.. να μην ειναι τελειως καθιστο.. υπαρχουν πολλα τετοια που μπορεις να ρυθμισεις τη γωνια του καθισματος

λιγο πολυ ολα το ιδιο ειναι, δεν εχουν διαφορες

εγω θα σου ελεγα να παρεις καποιο οικονομικο και πρακτικο

εγω ειχα ενα μπειμπι σταρ, ειχε ρυθμιση για τη γωνια του καθισματος, για το υψος, για την αποσταση αναμεσα στα ποδια της καρεκλας, ο δισκος μπορουσε να βγει (πιο ευκολο καθαρισμα, το βαζεις κ κατω απο τη βρυση) και ειχε απο κατω ενα διχτακι για να βαζεις παιχνιδακια..

επισης να ειναι απο πλαστικο υφασμα για να το καθαριζεις πιο ευκολα

κουταλακια και πιατακια ειναι λιγο αμφιλεγομενο το θεμα... τα περισσοτερα ειναι απο μελαμινη (το πλαστικο οταν εχει χρωμα σε υψηλες θερμοκρασιες εκρινει καποιες τοξικες ουσιες) αλλα εχω ακουσει παρομοια πραγματα κ για τη μελαμινη.. μερικοι προτιμανε ανοξειδωτα.. εγω ειχα παρει μελαμινης...

οπως και να εχει η επιλογη ειναι δικη σου!!

(πολυ νωρις δεν ξεκινατε κρεμουλα?? η τα εχω ξεχασει επειδη ο δικος μου μεγαλωσε? :P )

καλες μασες! :D

αααα όσο για τις κρέμες ο παιδίατρος μας είπε να τις ξεκινήσουμε μόλις κλείσουμε τον 5ο!Οι άλλες μανούλες πότε ξεκινήσανε δηλ?

Juliet μου για το σύγκαμα αλλά και για την καθημερινή φροντίδα του ποπουδάκου μας βάζω Sudocrem...είμαι αρκετά ευχαριστημένη...έχει συγκαεί καναδυό φορές αλλά επειδή έκανα το λάθος και δεν την έπλυνα το ποπουδάκι το βράδυ (μόνο μωρομάντηλα).

Όσο για τις κρέμες, ο παιδίατρός μας μάς είπε ότι μόλις κλείσει τον 6 μήνα ξεκινάμε... :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...