Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ/

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ΗΜΕΡΩΝ..ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ[ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ..]ΠΟΣΑ ML ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ??ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΩΕΙ 70..ΑΛΛΕΣ 80 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 12Ο..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ??ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΑΝΑ 3 ΩΡΕΣ..ΑΚΡΙΒΩΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρα μου ακουγεται . Ομως Επειδη το κα8ε παιδακι ειναι διαφορετικο , 8α μαζεψεις ολες τις ερωτησουλες σου (ετσι εκανα κ εγω δηλαδη) 8α τις γραψεις κ 8α παρεις τον γιατρο σου που ξερει το ιστορικο του μωρου σου .

Να σου ζησει !!!

εμενα η παιδιατρος μου εβγαζε το ποσα μλ επρεπε να πινει ημερησιως βαση του βαρους του

βεβαια δεν ακολουθουσε ο μικρος απολυτα αλλα κατα μεσο ορο τα πιαναμε

το δικο σου και να σου ζησει ειναι μικρουλακι ακομη και καθε μερα που θα περναει θα αλλαζει και τα μλ που πινει

παντως καλα ακουγονται και που ξυπναει ανα 3ωρο καλο ειναι

να φανταστεις εμενα 1 μηνων επινε απο 70 μεχρι 100μλ το πολυ

νομιζω πως ειναι αρκετα καλα.εφοσον δεν σου φαινεται να πιναει νωριτερα απο τις τρεις ωρες ειναι καλα για τοσο ημερων.η ανιψουλα μου που ειναι 2 μηνων τωρα εστρωσε στο 2ωρο κ πινει 70 με 90.αλλα κ καθε παιδι ειναι διαφορετικο.η δικια μου απο την μερα που γεννηθηκε κ μεχρι 9 μηνων επινε κατα μεσο ορο 60 ανα 3ωρο.με λιγα λογια ουτε να το δει το γαλα.με τον αερα τρεφοταν.οταν ο γιατρος θα το ζυγισει κ βαση την ηλικια του θα βγαλει την καμπυλη κ θα σου πει οτι ολα ειναι οκ!

ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ 120ML...ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΛΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ :lol::lol: ΤΡΩΕΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ....ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ML,,ΤΡΩΕΙ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ....

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΞΕΧΝΑΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ.. :roll:

MAGDALINA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40-50 ΜΕΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΕΤΡΩΓΕ.\

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ :cry:

MAGDALINA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 40-50 ΜΕΡΕΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΕΤΡΩΓΕ.\

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ :cry:

μου κοπηκε δυστυχως...ημουν χαλια ψυχολογικα 2 βδομαδες και εβγαζα με το θηλαστρο..δεν τον εβαζα συχνα στο στηθος και ειχα γαλα στην αρχη,μετα που ημουν καλυτερα λιγοστεψε το γαλα,να φαμνταστεις τον εβαζα στο στηθος και νευριαζε επειδη δεν ειχα πολυ και επειδη ειχε συνηθησει το μπιμπερο...μεχρι και χαπια απο μαγια μπυρας επινα..αλλα τιποτα...πολυ στεναχωρηθηκα...τον εδωσα δικο μου γαλα 20 μερες...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

ΜΑΓΔΑΛΙΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!Η ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ Η΄ΑΣΧΕΤΟ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...