Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΖΗΤΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΟΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΝΑ ΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ (ΠΟΙΑ ΕΓΩ Ε?ΠΟΥ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΟΥ)ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΩ ΠΑΛΙ :?:? ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ!! :cry::cry:

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................

CRINONE VAG CREAM 8%

GONAPEPTYL 0.1

GONAL F 900 OVITREL 250

ΜΕΡΙΟΝΑΛ 75

INNOHEP 0,35ML

PROLUTON AMP 250MG

TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ UTROGESTAN,CYCLACUR,VIBRAMYCIN ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.ΧΑΧΑΧΑ :D:D ΞΕΚΙΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ.

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ 1 Η 2 ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΓΩ..ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Barcelonita, εγώ έχω κάποια φάρμακα απο αυτά. Τώρα που θα πάω στο Ηράκλειο στο Μακρυγιαννάκη θα δω τι φάρμακα θα μου ζητήσει αυτός και θα σου τα δώσω αν δεν τα χρειάζομαι. εγώ ούτως άλλωστε έχω κάνει 3 φορές το μακρύ πρωτόκολλο (μέ άλλο γιατρό) και τις 2 τελευταίες δεν πήγε πολύ καλά και λέγαμε να το αλλάξουμε τώρα. Αν δεν βιάζεσαι πολύ , πιστεύω ότι θα ξέρω μέχρι της 10/12 που έχω ραντεβου μαζί του, και θα σε ενημερώσω. αυτά που έχω είναι:

merional 75 : 5 κουτιά

innohep 0,35ml : 2 κουτιά

εχώ επίσης αρκετά utrogestan kai cyclacur.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΕΓΩ ΕΧΩ PROLOUTON(ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ 3 ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗ 1)...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ 16/11.ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ GONAL F ΤΩΝ 1050 IU/1.75 ml ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟN 900 IU EINAI ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΚΑΝΑ 2 ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΥΤΟ .ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ 11 Η 12/11 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

BΑΛΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ..ΜΕ ΣΩΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!! ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΠΜ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ!!ΜΕΝΩ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΝΤΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΑΧΑ :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ GONAL ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 28 ΜΕΡΕΣ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ GONAL AΚΟΜΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΘΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ!!ΦΤΟΥ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Συγχαρητήρια!!!! Μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!!! Πάμε ο μήνας έχει μπει υπέροχααααα!
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Μπράβο ο μπεμπούλης!! Λογικά τώρα θα σε βλέπει ανά βδομάδα υποθέτω! 🤗🤗🧿🧿🧸
    • Καλημέρα. Κι εγώ είχα ψάξει το θέμα της φύλαξης των βλαστοκυττάρων, μας είχαν δώσει και έντυπα απ' τον γιατρό, αλλά το είχαν αφήσει εντελώς πάνω μας. Απ' ότι θυμάμαι (γιατί έχουν περάσει κοντά τρία χρόνια) οι ιδιωτικές τράπεζες κρατάνε τα βλαστοκύτταρα για 20 χρόνια και πληρώνεις ένα σημαντικό ποσό τον χρόνο για φύλαξη. Τα βλαστοκύτταρα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες ασθένειες, σπάνιες, και όπως καταλαβαίνεις αν εμφανιστούν μέσα στα 20 πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού. Η δημόσια τράπεζα απ' την άλλη, ουσιαστικά δέχεται δωρεές και βοηθάει όποιον έχει ανάγκη και απευθυνθεί σε αυτήν. Δηλαδή σε περίπτωση που χρειαστείτε στο μέλλον, ψάχνουν στο παγκόσμιο καταθετήριο να βρουν συμβατά με την περίπτωσή σας (παγκόσμιο, αν θυμάμαι καλά), όχι τα δικά σας. Η διαδικασία της συλλογής- φύλαξης γίνεται εξ ολοκλήρου από εσάς, που πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους, να πάρετε το κιτ λίγες μέρες πριν τον τοκετό και ο σύζυγος να τρέξει μέσα σε σύντομο διάστημα μετά τον τοκετό να το παραδώσει. Επίσης, απ' ΄ότι θυμάμαι, και στις δύο περιπτώσεις, είναι αυστηρά προσωπική η χρήση για το άτομο. Δεν μπορούν στο μέλλον να χρησιμοποιηθούν από εξ αίματος συγγενή, ούτε καν μεταξύ αδελφών. Με μια επιφύλαξη όλα αυτά, γιατί έχει περάσει καιρός από τότε που τα έψαχνα. Αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω το όνομα της ιδιωτικής τράπεζας που είχαν προτείνει σε εμάς και να τους ρωτήσεις. Εγώ είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν εξηγήσει αναλυτικά.
    • Κοριτσια αρνητική τελικα! 0,1 σημερα 11η μερα, δεν νομιζω μεχρι την Δευτερα να ανεβει. Ο γιατρ΄΄ος ειπε οτι βιαστηκα και να κάνω την Τριτη να δουμε. Εγω ειμαι σιγουρη οτι δεν προκειται να ανεβει. Αν ηταν 4 θα ελεγα οτι εχει μια ελπιδα
    • Καλημέρα κορίτσια μου!!χτες πρώτος καρδιοτοκογράφος για μας 🍒.. Ο μικρούλης μας μια χαρά 2500 🧿 ετοιμοπόλεμος και σε θέση που ελπίζουμε να μην αλλάξει 🤗🤗..την άλλη εβδομάδα πάλι ραντεβού 💙🧿
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...