Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

βρισκομαι οπως καποιες κοπελες ξερετε στην 24η εβδομαδα!!η γιατρος μου οταν εκανα την β'επιπεδου και την ειδε ειπε πως ολα ειναι καλα,και τα γραμμαρια του μωρου και ολα γενικα!το μονο που μου ειπε ειναι ξεκουραση γιατι δεν εχει ανεβει η κοιλια μου αρκετα!περπατουσα αρκετα λογω της προετοιμασιας του γαμου μου αλλα τωρα που εγινε ο γαμος ειπαμε λιγο πιο ηρεμα!μου συνεστησε να καθομαι και να ξαπλωνω περισσοτερο οχι εντελως ακινησια!αλλα τωρα εγω εχω,να μαζευω το σπιτι!να μαγειρευω!να πηγαινω τη λαικη μου γιατι και ο συζυγος μου και η μητερα μου που μπορουν να βοηθησουν δουλευουν αρα πρεπει να τα κανω μονη μου!!οπως και μεσα στη βδομαδα πρεπει να κανω τις καθιερωμενες εξετασεις!!!μενω αγια βαρβαρα για οσες ξερετε και πρεπει να παω και κορυδαλλο(ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ) και στον πειραια για την καλλιεργεια ουρων!!αλλα ολα αυτα μονη μου!λετε να ειμ=ναι επικυνδυνο να χασω το μωρο μου η να παθω καμια ζημια??

Δημοσίευση

Γνωμη μου ειναι οτι μπορεις να αποφυγεις να το αποφευγεις....

πχ λαικη.....μην πας. Στειλε τον αντρα σου να σου παρει ζαρζαβατικα απο το σουπερ μαρκετ που ειναι ανοιχτα ολη μερα μεχρι το βραδυ.

Το συμμαζεμα του σπιτιου δεν ειναι κ πρωτη προτεραιοτητα...Οκ δεν ειπαμε να γινεται χαμος αλλα συμμαζευε τα βασικα.Ας ειναι κ λιγο ανω κατω,δεν θα τρελλαθουμε κιολας ;);)

Κανε οσα λιγοτερα μπορεις κ ξαπλωνε οσο το δυνατον περισσοτερο!

Σκεψου οτι εμενα δεν μου επιτρεπει να κανω τιποτα απολυτως...ολη μερα καθομαι κ ξαπλωνω.Ουτε το κρεβατι δεν στρωνω.....

Φροντιζουμε να ειμαστε πιο προσεκτικοι κ οτι βγαζουμε να το τακτοποιουμε κ καθαριοτητα κανει ο αντρας μου καθε κυριακη!!!!Δεν γινεται αλλιως!

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου κ ξεκουραση!

Δημοσίευση

Γεια σου Φλώρα!

Πράγματι, μπορεί να κάνεις όλα αυτά που λες και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!

Αλλά γιατί να το ρισκάρεις και να κουράζεσαι τόσο?

Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα στην εγκυμοσύνη μου αλλά αποφεύγω να κάνω όλα αυτά που λες...Τους πρώτους 4 μήνες ούτε ποτήρι δεν είχα πιάσει να πλύνω...Τα φαγητά μου τα φέρνουν εναλάξ η πεθερά και η μαμά μου...

Σκέφτηκα ακριβώς αυτό που σου λέω: Μπορεί να τα κάνω όλα αυτά και να πάνε όλα καλά αλλά γιατί να το ρισκάρω??

Καλή συνέχεια!! :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Οι ενέσεις διέγερσης γίνονται παράλληλα με την περίοδο. Δεν την σταματάνε. Δηλαδή ξεκινώντας ενεσεις θα έχεις κανονικά περίοδο μέχρι την 5η-6η μέρα, όπως έχεις.  Αυτά που εμποδίζουν την περίοδο είναι η προγεστερονη και η οιστραδιολη, που παίρνεις μετά την ωοληψια, αν ο γιατρός σε προορίζει για εμβρυομεταφορα απευθειας. Ή και σε επομενο κυκλο. Μέχρι να κάνεις την β χοριακη, 10 μέρες περίπου μετά την ετ και παίρνεις αυτά τα φάρμακα, δεν έρχεται περίοδος, οποίο κι αν είναι το αποτέλεσμα σου.
    • @Kiddoσε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα ξεκινήσω αύριο κιόλας! σκεψου ειχα σκεφτει να της δωσω φυστικοβουτυρο μεσα στο αμαξι ωστε αν γίνει κάτι να πάμε στα επείγοντα πιο εύκολα 😅 φοβερή ψυχραιμία  @Θέτις Κ.οντως αυτό με το ποπουδελι δεν βολεύει καθόλου. Εγω στο τέλος του μπάνιου τη βγάζω και κάνω τον ποπό της όπως στην αλλαγή της πάνας απλά με σαπούνι Μήπως έχεις κανένα λινκ με τις σβούρες; με ενδιαφέρει 😂
    • Εγώ απέχω να τα διαβάζω αυτά. Είμαι από την φύση μου αγχώδης και δεν θέλω να σκέφτομαι το χειρότερο. Ούτε θα επιτρέψω να μου πει κάποιος μια ιστορία με κακή έκβαση. Μετά την γέννα ότι θέλουν.
    • Καλησπέρα κι απο εμάς κορίτσια! Σας διαβασα... καλα είμαστε εμείς επιστρέψαμε στην καθημερινότητα μας. Περιμένουμε κ τ σχολεια να μπούμε σε σειρά. Η δικιά μ ειναι τ πιο μικρό της παρέας, την Κυριακή θα κλείσει τον 4ο. Σε γενικές γραμμές ειναι πολυ καλη, περναει αλμα εδω κ καμια βδομαδα και θέλει λίγο αγκαλια παραπάνω αλλα σαν να αλλαξε κ αρκετα. Εχει κανα 2 μερες π γελάει κακαριστα. Γελούσε δηλ με ήχο αλλα τωρα οποτε της κάνουν βλακειες τ κορίτσια ξεκαρδιζεται κ εχει πολυ πλακα. Πιπίλα δ παιρνει αν κ δοκιμασα. Αλλα της μαμ της αρεσει καπως πιο καλα. Η μεγαλη μ πηρε της μαμ κ τ μπουκάλια κ οι 2 οι μεγάλες μαμ. Όταν αποθηλασα.  Περιοδο δ έχω δει ακόμα. Μάλλον κάνει νερά λογο θηλασμου. Οσο για τις τροφές τ κορίτσια ξεκίνησαν μόλις έκλεισαν τον 5ο όποτε πιστευω το ιδιο κι αυτη.
    • Αα! Και @Maya_ εχε υπόψη σου πως εν δυνάμει όλο τα τρόφιμα είναι αλλεργιογόνα για το μωρό.. αυτά που επωνομαζουμε "αλλεργιογόνα" είναι τα ευρέως γνωστά ότι προκαλούν αλλεργίες στους ανθρώπους οπότε και για αυτό δίνουμε τη μεγαλύτερη βαρύτητα.. δηλαδή (χτύπα ξύλο) μπορεί το δικό σου παιδί να εμφανίσει αλλεργία στο ρύζι (λέω τυχαία ένα) αλλά να μην εμφανισει σε κάποιο από τα γνωστά αλλεργιογόνα πχ φυστίκι.. απλά στατιστικά είναι περισσότερες οι πιθανότητες να εμφανίσει στο φυστίκι παρά στο ρύζι.. καθώς είναι γνωστό ότι προκαλεί αλλεργία στους ανθρώπους.. για αυτό και τηρούμε πάντα το κανόνα των 10' σε κάθε τι που εισάγουμε για πρώτη φορά γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις σε τι μπορεί να έχει αλλεργία ένα μωρό που πρώτη φορά έρχεται σε επαφή με το κάθε τρόφιμο και παρατηρούμε μέχρι και 4 ώρες μετά την επαφή με το τρόφιμο..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...