Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννησαααααααααα!

natural

Recommended Posts

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπράβο natural μου! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να 'στε πάντα ευτυχισμένοι όπως τώρα! Τα φιλιά μου στο μωράκι σου :silly: :kiss: :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο natural μου! Να χαίρεσαι την κορούλα σου και να 'στε πάντα ευτυχισμένοι όπως τώρα! Τα φιλιά μου στο μωράκι σου :silly: :kiss: :kiss:

να σου ζησει κ να ειστε γερες κ δυνατες κ οι δυο σας κ να απολαμβανετε η μια την αλλη. Μωρέ θεριο πως τα καταφερες ομως χωρις επισκληριδιο? και μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω στην αναμνηση των πόνων. Να σαι παντα ετσι δυνατη.

να σου ζησει κ να ειστε γερες κ δυνατες κ οι δυο σας κ να απολαμβανετε η μια την αλλη. Μωρέ θεριο πως τα καταφερες ομως χωρις επισκληριδιο? και μονο που το σκεφτομαι ανατριχιαζω στην αναμνηση των πόνων. Να σαι παντα ετσι δυνατη.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ...

ΣΤΙΣ 28 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ...ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ...

ΣΤΙΣ 28 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ...ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ...ΤΙ ΧΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Αννουλα μου γλυκια να σας ζησει η μικρουλα σου!!!!:) :) :)

Να ειναι γερη και καλοτυχη στην ζωουλα της!!!

Ειδες που ολα πηγαν μια χαρα????????

Μπραβο σου κοπελα μου!!!!

φιλακια πολλα!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Αννουλα μου γλυκια να σας ζησει η μικρουλα σου!!!!:) :) :)

Να ειναι γερη και καλοτυχη στην ζωουλα της!!!

Ειδες που ολα πηγαν μια χαρα????????

Μπραβο σου κοπελα μου!!!!

φιλακια πολλα!!!:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

αννουλα επιτελους κοριτσακι μου το εβγαλες πια......μου φανηκε οτι το ειχες στην κοιλιτσα σου κανενα χρονο!!!να σου ζησει να ειναι γερη και ευτυχισμενη!! εσυ καλη αναρρωση και φρονιμα με την .....λοχεια. μην την παιρνεις σοβαρα...οποτε μπορεσεις στειλε κανενα μηνυμα....και ξερεις τι θα κανεις βεβαια,ε;φωτο πολλες φωτο,να εχουμε υλικο να συζηταμε!!(ξερεις εσυ τι εννοω)χαχαχαχαχα....

φιλια πολλα στο αγγελουδι σου

αννουλα επιτελους κοριτσακι μου το εβγαλες πια......μου φανηκε οτι το ειχες στην κοιλιτσα σου κανενα χρονο!!!να σου ζησει να ειναι γερη και ευτυχισμενη!! εσυ καλη αναρρωση και φρονιμα με την .....λοχεια. μην την παιρνεις σοβαρα...οποτε μπορεσεις στειλε κανενα μηνυμα....και ξερεις τι θα κανεις βεβαια,ε;φωτο πολλες φωτο,να εχουμε υλικο να συζηταμε!!(ξερεις εσυ τι εννοω)χαχαχαχαχα....

φιλια πολλα στο αγγελουδι σου

AX ΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!::) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ??????

ΒΓΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ????????

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!:)

ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

AX ΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!::) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ??????

ΒΓΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ????????

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!:)

ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

• 3 weeks later...

Αγαπημενη μου φίλη ελειπα μερες και εχασα αυτο το σημαντικο γεγονος που τοσο περιμεναμε!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα για τη μικρη σου πριγκίπισσα! Ελπιζω να σε πετυχω στο τσατ να μου τα πεις αναλυτικα! Δε ξερεις ποσο χαρηκα!! Να ειστε παντα καλα και καλα σαραντα!!

Φιλακια πολλα και στις δυο σας!!!

Αγαπημενη μου φίλη ελειπα μερες και εχασα αυτο το σημαντικο γεγονος που τοσο περιμεναμε!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ!!!

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα για τη μικρη σου πριγκίπισσα! Ελπιζω να σε πετυχω στο τσατ να μου τα πεις αναλυτικα! Δε ξερεις ποσο χαρηκα!! Να ειστε παντα καλα και καλα σαραντα!!

Φιλακια πολλα και στις δυο σας!!!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες παααρα πολυ! Με συγκινησατε πολυ και ευχομαι και εγω με τη σειρα μου τα καλυτερα και σε εσας!

φιλακια πολλα φιλεναδες μου

παω να βαλω φωτο τις μικρης μου να δειτε το κατορθωμα μου. :laugh:

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες παααρα πολυ! Με συγκινησατε πολυ και ευχομαι και εγω με τη σειρα μου τα καλυτερα και σε εσας!

φιλακια πολλα φιλεναδες μου

παω να βαλω φωτο τις μικρης μου να δειτε το κατορθωμα μου. :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...