Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννησαααααααααα!

natural

Recommended Posts

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ)

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!:woohoo:

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!!!ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ)

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!:woohoo:

ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ....

να σας ζησει...μπραβο κουκλα μου που πηγαν ολα καλα......ηθελες πολυ να γεννησεις φυισολογικά και χωρις επισκληριδιο και τα καταφερες μπραβο , ελπιζω να μην πονεσες παρα πολύ............

σας φιλω....και τις δυο....παντα υγιης και ευτυχισμενη !!!!!!!η κουκλα...αντε φωτο να τη δουμε...

φιλια

να σας ζησει...μπραβο κουκλα μου που πηγαν ολα καλα......ηθελες πολυ να γεννησεις φυισολογικά και χωρις επισκληριδιο και τα καταφερες μπραβο , ελπιζω να μην πονεσες παρα πολύ............

σας φιλω....και τις δυο....παντα υγιης και ευτυχισμενη !!!!!!!η κουκλα...αντε φωτο να τη δουμε...

φιλια

Natural να σας ζησει το κοριτσακι σας να εχει υγεια, να ειναι παντα ευτυχισμενο και να το καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!!!Καλα σαραντα και καλη αρχη!!!

Περιμενουμε την ιστορια σου και φωτο της πριγκιπισσας σου!!

glitterfy044349743D37.gif

Natural να σας ζησει το κοριτσακι σας να εχει υγεια, να ειναι παντα ευτυχισμενο και να το καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!!!Καλα σαραντα και καλη αρχη!!!

Περιμενουμε την ιστορια σου και φωτο της πριγκιπισσας σου!!

glitterfy044349743D37.gif

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ NATURAL ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ..

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ NATURAL ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΟΥ..

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!

ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ

ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΩΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ Α! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ

ΑΝΝΟΥΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΗ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΩΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ Α! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τις ευχες σας!!! να ειστε ολες καλα και θα προσπαθησω συντομα να μπω στο τσατ να τα πουμε αναλυτικοτερα..

ευχαριστω και παλι!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ για τις ευχες σας!!! να ειστε ολες καλα και θα προσπαθησω συντομα να μπω στο τσατ να τα πουμε αναλυτικοτερα..

ευχαριστω και παλι!!!:laugh: :laugh: :laugh:

Μπραβο γλυκια μου! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! η κουκλα να ειναι παντα γερη και καλοφωτησμενη και εσεις να τη καμαρωνετε.Μπραβο και σε σ'ενα που τα καταφερες χωρις επισκληριδιο. Φιλακια πολλα και ολα καλα.

Μπραβο γλυκια μου! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! η κουκλα να ειναι παντα γερη και καλοφωτησμενη και εσεις να τη καμαρωνετε.Μπραβο και σε σ'ενα που τα καταφερες χωρις επισκληριδιο. Φιλακια πολλα και ολα καλα.

Natural μου αν και δε σε ξέρω, καθώς είμαι καινούρια στην παρέα, σου εύχομαι να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να είναι πάντα γερή κι εσείς να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Περιμένω κι εγώ μπεμπούλα, αλλά μου φαίνεται ότι δεν περναει με τίποτα ο καιρός! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή! Κοίτλοιπόν να τη χορτάσεις και να δώσεις συμβουλές και σε εμάς τις μέλλουσες μαμάδες!Φιλάκια πολλά!:kiss::kiss:

Natural μου αν και δε σε ξέρω, καθώς είμαι καινούρια στην παρέα, σου εύχομαι να σας ζήσει το κοριτσάκι σας, να είναι πάντα γερή κι εσείς να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε! Περιμένω κι εγώ μπεμπούλα, αλλά μου φαίνεται ότι δεν περναει με τίποτα ο καιρός! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή! Κοίτλοιπόν να τη χορτάσεις και να δώσεις συμβουλές και σε εμάς τις μέλλουσες μαμάδες!Φιλάκια πολλά!:kiss::kiss:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ! ΓΕΡΗ & ΚΑΛΟΤΥΧΗ! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΥΛΑ! ΓΕΡΗ & ΚΑΛΟΤΥΧΗ! ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΔΙΟ

Natural να σου ζήσει η κοράκλα!!!

Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Πως τα κατάφερες βρε θηρίο χωρίς επισκληρήδιο;

Φιλιά πολλά ηρωίδα μάνα!!!!

Γιώτα

Natural να σου ζήσει η κοράκλα!!!

Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Πως τα κατάφερες βρε θηρίο χωρίς επισκληρήδιο;

Φιλιά πολλά ηρωίδα μάνα!!!!

Γιώτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...