Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γεννησαααααααααα!

natural

Recommended Posts

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ααααααααααααα γεννησες νατουαλ?μπραβο συνχαρητηια να σου ζησει ναναι γερο και τυχερο στη ζωη του και σε ειχα στο μυαλο μου αυτες τις μερες γιατι χαθηκες απτο τσατ ειδα και την φωτο του γαμου σου ...........κορμαρα η γυμναστρια βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτα φιλακια πολλα και να μας στειλεις φωτο απτο ζουζουνι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααααααααα γεννησες νατουαλ?μπραβο συνχαρητηια να σου ζησει ναναι γερο και τυχερο στη ζωη του και σε ειχα στο μυαλο μου αυτες τις μερες γιατι χαθηκες απτο τσατ ειδα και την φωτο του γαμου σου ...........κορμαρα η γυμναστρια βλεπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυτα φιλακια πολλα και να μας στειλεις φωτο απτο ζουζουνι σου

Μπράβο natural μου!!!Συγχαρητήρια καλή μου!Να χαίρεστε το κοριτάκι σας κ ο Θεός να σας δίνει δύναμη κ εφόδια να τη μεγαλώσετε όπως επιθυμείτε!!

Θα περιμένουμε την ιστορία σου,εννοείται!!

Μπράβο natural μου!!!Συγχαρητήρια καλή μου!Να χαίρεστε το κοριτάκι σας κ ο Θεός να σας δίνει δύναμη κ εφόδια να τη μεγαλώσετε όπως επιθυμείτε!!

Θα περιμένουμε την ιστορία σου,εννοείται!!

να σου ζήσει το μωράκι και να απολαυσεις τον νέο σου ρολο σαν μανουλα.τα πλασματακια μας περνουν την καρδια και μυαλο μας!!!

να σου ζήσει το μωράκι και να απολαυσεις τον νέο σου ρολο σαν μανουλα.τα πλασματακια μας περνουν την καρδια και μυαλο μας!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...

annoula mou... na sou zisei i mpempa.. ola ta kala tou ksmou sou eyomai kai na eiste panta kala me ygeia kai xaroumenes stigmes..

ki emeis konteyoumeeeee :woohoo: :woohoo: :woohoo:

perimenoume na mas peis tin istorioula sou....

filia pollaaaa :kiss: :kiss: :kiss:

annoula mou... na sou zisei i mpempa.. ola ta kala tou ksmou sou eyomai kai na eiste panta kala me ygeia kai xaroumenes stigmes..

ki emeis konteyoumeeeee :woohoo: :woohoo: :woohoo:

perimenoume na mas peis tin istorioula sou....

filia pollaaaa :kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...