Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κατερινάκι μου ΚΑΛΗ ΧΟΡΙΑΚΗ με ενα και δύο μωρά λαχταριστά στην αγκαλίτσα σου.....

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ........................

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...........

ζαχαρωτούλι με πήραν 14 γονιμοποιήθηκαν , πάνε για βλαστοκύστες...αν πάνε όλα καλά Τρίτη αλλιώς Κυριακή.................Παναγίτσα μου............

Κανε Παναγίτσα μου λίγα θαυματάκια παραπάνω αυτές τις μέρες...είμαι απλυστη αλλα θέλω όλες να τα καταφέρουμε..........

• Απαντήσεις 842
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γιώργο μου με το καλό να δείτε κ το μωράκι σας......τι τελικά είναι..... όχι ότι παίζει ρόλο ...

Βρε κοριτσάκια ξέχασα......... ο καρδιολόγος μου βρήκε φύσημα στην καρδιά ...σας εχει τύχει??

Οταν κάνω γυμναστική με τσιμπαέι η καρδιά μου κ με τόσες στεναχώριες χτυπάει σα τρελλή καμια φορά....λέτε να μείνω..........? στεναχωρήθηκα λίγο....τόσα προβλήματα αλλο ένα μου έλειπε........

θα κάνω ενα τρίπλεξ...κ ο Θεός βοηθός................

Δημοσίευση

Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολ μου τελεια τα εμβρυακια σου!!!!Με το κλο να τα δεχτειςκοπελα μου και να τα κρατησεις 9 μηνες μεχρι να τα χεις στην αγκαλια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το φυσημα δεν ειναι τιποτα σοβαρο ο μισος και πλυθησμος το χει απλα να ξερεις πως πριν απο οποιαδηποτε ναρκωση εστω και μεθη θα πρεπει να παιρνεις μια αντιβιωσουλα αμοξιλ 1000 συνηθως..ακομη και πριν να γεννησεις..η κουμπαρα μου το χει και ξερω...

Ζαχα ποτε πας για υπερηχο???

Γιωργο με το καλο να δειτε το ζουζουνι σας!!!!Καλε πως περασε ο καιρος??

Λολλι πως παει η κοιλιτσα???Φουσκωσε αρκετα???

Σοφιτσα χαρηκα πολυ με τα νεα σου κοπελα μου!!!!Μπραβοοοοο!!!!!!!!!!!!

Μαριλου?????Τα δικα σου σπορια ολα καλα?????/

Αλλη γκαστρωμενη εχουμε??

Θα μαι εγω αυριο!!!!!! ;);););););) χαχαχαχαχαχαχα καλο ε??

Δημοσίευση

kale nikol ti einai auta p les . . . !ap tin stenaxwria einai re koritsi m!

toso agxos pername!

min anisixeis!

s piran 14 koritsaki m????anteeee ola na pane teleia!

egw zaxarwtouli m kala eimai!perimenw na adiathetisw na arxisw k tis alles enesoules gia ta wariakia!

kai agxwnomai re koritsi m!eida 21/10 kai perimenw autes tis meres kai thelw na erthei stin wra tis na arxisw ti diadikasia siga siga!pw pw alles fores parakalousa na min patisei kai erxotan k prin tin wra tis, kai twra p thelw na dw stin wra m fovamai oti tha argisei k agxwnomai:(

Δημοσίευση

καλη αρχη μικρο μου!!!!! το ξερω κι εγω ετσι παρακαλουσα ΜΟΝΟ στις προσπαθειες εξωσωματικης!!! χαχαχα τις αλλες φορες ελεγα ΞΕΧΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕ μωρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση
αχ δεν ξερω τι ειναι το φυσημα....ο ντοκτορ τι ειπε???

Μου είπε έχω ενα κακο και ένα καλο ποιο θέλεις να ακούσεις πρώτα......

του είπα το καλό..........

μου είπε έχεις 22 αμβρυάκια απο τα οποία γονιμοποιήθηκαν τα 14

το κακό?

θα τα βάλουμε στον άντρα σου γιατί είσαι φέυγα........... :lol::lol::lol:

μπρρρρρρρρρρ κρύο ε? πλάκα κάνω μωρέ....να γελάσω λίγο με τα κρύα στεία μου......

παιδάκια χάρηκα για τις πληροφορίες που μου είπατε για το φύσημα, ωραία τώρα δεν ανησυχώ το έψαξα κ λίγο στο Internet....μάλλον δεν θα είναι κάτι σοβαρό......έκλεισα κ ραντεβού με καρδιολόγο 1 μέρα πριν την χοριακή το αφερεμένο.....και καλα να είμαι η καρδια θα τα έχει παίξει...... :lol: θα γελάσουμε με τον γιατρό θα στον στείλω κ αυτόν............

Κατερινάκι μου αναμένουμε τις χαρές σου ματάκια μου ε?

ζαχαρωτο μου δυστυχώς έχουν αυξηθεί αυτα τα φαινόμενα κ τρελαίνομαι στην ιδέα ότι περνάνε τόσο δύσκολα κάποιοι άνθρωποι.............είναι μεγάλο κρίμα...και να θες να βοηθήσεις δεν ξερεις ποιος λέει αλήθεια κ ποιος όχι .....

Girl απο άγχος κτυπάω κόκκινο , στον ύπνο μου βλέπω 2 ειδών όνειρα.........το ένα είδος δεν μπορώ να σας το πω [smilie=confused5.gif] και το άλλο είναι οι δουλειές που στον ύπνο καταστρέφονται...μας βρίζουν οι πελάτες κ.λ.π. Αστα μανιάνα...ξυπνάω με κάτι ταχυπαλμίες, πονάει η καρδιά μου...

Ολα καλά έχω τουλάχιστον 2 χρόνια ζωής ...........ουυυυυυυυυ θα βαρεθώ :lol:

Δημοσίευση
Σας ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλη γκαστρωμενη εχουμε??

Θα μαι εγω αυριο!!!!!! ;);););););) χαχαχαχαχαχαχα καλο ε??

Πολύ καλό και εύχομαι αληθινό λίγες ώρες έμειναν να το επιβεβαιώσεις.

ενας λαδωμένος αι βασίλης ετοιμάζεται λεει να έρθει στο σπίτι σου να σου αφήσει ενα μωροδωράκι φτιάξτου κανα κουλουράκι ή ότι άλλο θες να σου δώσει κ 2 δωράκια...έρχεται νωρίτερα ο καίμένος μόνο για σένα.... :lol::lol::lol:

post-876-13873935479648_thumb.jpg

Δημοσίευση

2 χρονια σφαλιαρες θα σου ριχνω...αντε χαζοπουλιι!!!!!!!!! ουτε εγω δνε λεω τετοια!!! :lol::lol:

το πολυ πολυ χρησιμοποιεις την αλλη καρδια την εφερδικη!!!ΤΙΙΙΙΙΙΙ δεν εχεις????? α καλααααααααα!!!! :lol:

Ωραιος ο Αης.... :lol::lol: τι λαδι του βαλες????

ΧΕΛΩΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τι κανεις?????

Δημοσίευση

εχω άλλη μία αλλα είναι χαμηλά στο πίσω μέρος..... [smilie=bootyshake.gif] :lol:

Του έβαλα ελαιόλαδο που είναι ελληνικό και νόστιμο.........δεν καθόταν αλλα του έβαλα παντού...

και απο πίσω.....δείξε αι Βασίλη.............. x_x

Για να γλιστρήσει βρε απο την καμινάδα..........μην πονηρεύεστε.............

post-876-13873935479745_thumb.jpg

Δημοσίευση

εμ δεν το καταλαβα οτι το κανες για να γλιστρησει και οχι για αλλο ;);) λογοοοοοοο νομιζεις? αφου τα πιανω αμεσως ρε!!!! :lol: γελασε κανεις?? α ειπα!!!!

Συγνωμη ρε νικολ αλλα μηπως λεω μηπως ειναι λιγο υπερβολικουλης ο στολισμος σου???????? :lol::lol: πως ξεσκονιζεις? :lol::lol:

Δημοσίευση
ευχαριστούμε χελονίτσα μου.....εσύ τι κάνεις τώρα κοριτσάκι?

εγώ μετά από την 3η μου εξωσωματική (αποτυχημένη και αυτή) είμαι καλά, για όλα φταίει το άγχος μου είπε ο γιατρός, μιλάμε ότι έτρωγα τα νύχια μου μέρα νύχτα μετά την εμβρυομεταφορά και είχα να κοιμηθώ 15 ημέρες, τα μαλλιά μου άσπρισαν από το άγχος μου, αλλά τώρα στοπ το άγχος. Σταμάτησα να τρώω τα νύχια μου, μόνο και μόνο αυτό για μένα ήταν μεγάλη πρόοδος. ο γιατρός με άφησε λίγο να προσπαθήσω φυσιολογικά αφού το πρόβλημά μας δεν είναι και τίποτα σοβαρό, θα δούμε ελπίζω και προσεύχομαι...

φιλάκια σε όλες

Δημοσίευση

Πολύ καλό και εύχομαι αληθινό λίγες ώρες έμειναν να το επιβεβαιώσεις.

ενας λαδωμένος αι βασίλης ετοιμάζεται λεει να έρθει στο σπίτι σου να σου αφήσει ενα μωροδωράκι φτιάξτου κανα κουλουράκι ή ότι άλλο θες να σου δώσει κ 2 δωράκια...έρχεται νωρίτερα ο καίμένος μόνο για σένα.... :lol::lol::lol:[/quote:1absoqcs]

Κατι θα του φτιαξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ωραιος ο Αι Βασιλης παντως!!!!!!!! :D:D:D

Δημοσίευση

xelonitsa ευχομαι να γινει οτι ειναι καλο για σας το συντομοτερο!!!! Πρεπει να ψαχτω κι εγω για ασπρες τριχες οσες τελος παντων εχουν μεινει στην τσεφαλη μου!!!!

Η μπαρτσελονιτα που ειναι σημερα να μας πειιιιιιι????? ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ μπαρτσσελονιτα!!!!!! <3

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσακια και Γιωργο μας! Ειχα δυο μερες να σας γραψω και μου λειψατε!!!!

Καταρχήν αν πω ενα μεγαλο ΛΥΠΑΜΑΙ στη NicoleG. Τα λογια ειναι περιττα αυτην την ωρα. Μονο να μη το βαλεις κατω κοπελα μου!!!

Sofitsa μπραβο!!! Ευχομαι ετσι ολα να συνεχισουν τελεια μεχρι το τελος και να αγκαλιασεις δυο υγιεστατα αγγελουδια!!!

Nicol μου μια χαρα θα προχωρησουν τα εμβρυακια και θα πανε σιγουρα ολα κατ' ευχην!!! Αυτο με τα ονειρα το ειχα και εγω! Εβλεπα και εφιαλτες αλλα και απο τα αλλα τα πονηρα :oops::oops::oops:

Και τελος ευχομαι αυριο στο Κατερινακι μας να μας ανακοινωσει τα καλύτερα νεα!!!!

Δημοσίευση

Νικόλ μου τι ωραία νέα, πόσο χάρηκα 14!!!!!Φοβερά!!!!!Μπράβο μπράβο!!!!

Ζαχαρένια πως πάει το μπεμπέ;;;

Βασούλα είσαι καλύτερα;

Χαζομπαμπά πήγατε;;;

Λολιπάκι που είσαι; τι κάνεις;

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάρες μου , εύχομαι για το Κατερινάκι μας να είναι μια ξεχωριστή μέρα που θα πάρει τεράστια χαρά, και φυσικά θέλουμε μόλις πάρεις καλά νέα να μας δώσεις λίγη γεύση χαράς.

Ευακι μου 14 γονιμοποιήθηκαν κ την προηγούμενη , αλλά όταν τα αφήνουν για βλαστοκύστες μένουν πολύ λίγα, θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν τα καταφέρουν 6, θέλω 3 να βάλω ρε γαμώτο....με τα 2 την προηγούμενη δεν είδα φως............θα δούμε αν βάλει κ το χεράκι του ο Θεούλης, μόνο εκεί βασίζομαι ....να τελειώσει η ταλαιπωρία μου.

Ωστόσο το εντυπωσιακό νούμερο των 22 έχω βαρεθεί να το βλέπω να καταρέει...........θα δείξει ας γίνει ότι είναι για καλύτερο....

Βασούλα ευχαριστώ ματάκια.

Χελονίτσα, ξεκουράσου κ εύχομαι να προλάβεις την όποια υποβοηθούμενη προσπάθεια, γιατί όχι έχει γίνει τόσες φορες.

Ζαχαρωτό πές μας βρε πως προχωράει το μπεμπόνι σου...ξέρω είναι νωρίς αλλα μερικές φορές ξεχνάω ότι είσαι γκαστρούλα.........δεν σταματαει το άγχος αυτο το έχω καταλάβει για τα καλά.

ΜΠαμπαΑνεμοΓιώργη, περιμενουμε τα νέα του μωρού σας ε?...........για κοριτσάκι σας έχω....είμαι κ μέντιουμ..... :D

Καλημέρες, κουράγιο για την αναμονή στο Κατερινάκι μας.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...