Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 961
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 8. ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ 72 ΕΚ. ΚΑΙ 8200 ΚΙΛΑ. ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΕΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ. ΤΟ ΛΥΠΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

ΕΛΕΝΑ ΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΓΩ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ.

ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες μου!!

Χθες με καλούσε το τέκνον μου γιαυτό άφησα ποτά και "ξηροκάρπια" και έφυγα!!!

Καλά Γεωργία μου, πολύ τσαχπίνης ο γιόκας σου! Και το ματάκι το πονηρό,το έξυπνο και το χαμόγελο στα χειλάκια!! Κουκλί ε? Ωραίο και το καρεκλάκι σας!! Με για σας!!! Καλά μπάνια!!!

Πού είσαι Ρενάτα μου? Πώς είστε τώρα?

Στέλλα πώς πήγε το μάθημα?

Έλενα είδα και εγώ το διαφημιστικό του lidl...Θα είναι καλής ποιότητας όμως αυτά? Είδα στην chicco τέτοια και θέλω να πάρω, αλλά κάνανε 80 ευρώ :shock: Είδα και στο mothercare και νομίζω μισή τιμή από της chicco....Θα πάω και αλλού φυσικά αλλά σήμερα είδα και το φυλλάδιο του lidl..

Αλέκα πώς πήγε η εξέταση και το αιματάκι? Τελικά το ματάκι της από τί είναι?

Κορίτσια εμένα ο πεθερός μου πάντως είναι μάλαμα!!!! :mrgreen: Και το όνομα του πατέρα μου επέμενε να βγάλουμε,αφού τον έχω χάσει, και μας έδωσε και 1000 ευρώ για τη βάφτιση..και ξέρω ότι δεν βγαίνει και οικονομικά..Εντάξει μια μικρή αδυναμία δείχνει στο ένα από τα 5 εγγόνια του,αυτό της κουνιάδας μου,αλλά δεν το δείχνει πολύ,δεν το παραδέχεται και κυρίως δεν το δείχνει στα παιδάκια τα άλλα..απλά κάθε τί που κάνει αυτό το παιδάκι, τον ενθουσιάζει!!Και δεν έχει ούτε αυτό το όνομα του..

Α! Ρώτησα στην τράπεζα και επανέκδοσα την κάρτα μου και αυτή είναι μόνο χρεωστική.Ότι πρέπει δηλαδή για αγορές στο internet.Αύριο θα στείλω λεφτά από την κάρτα σε μια εταιρεία, γιατί παίρνω τηλ.στην Κύπρο από το κομπιούτερ, και θα τσεκάρω αυτό το paypal..Εντομεταξύ βρήκα από το e-bay και θέλω να πάρω, αυτό που είναι σαν καλούπι-πηλός και βγάζεις τρισδιάστατο το αποτύπωμα του χεριού ή του ποδιού του μωρού..θα δω πώς θα πάει με το τηλ. που είναι μόνο 10 ευρώ, και θα δοκιμάσω και από το e-bay..

Αυτά..σας ζάλισα πάλι ε? :oops:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ ΦΑΓΑΜΕ ΚΡΕΜΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!! ΡΙΖΑΛΕΥΡΟ ΒΑΝΙΛΙΑ! ΔΕΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΟΤΑΝ :lol::lol::lol:

ΜΕΤΑ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.... :roll:

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ.............. :lol::lol: ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΙΚΟ ΥΦΟΣ.... :lol::lol:

ΜΑΡΙΑΧΑΡ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΗΤΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΥΛΟ.... :)

Δημοσίευση

Ψωνισαμε στα τζαμπο,πηραμε δεντρο και πολλα πολλα στολιδια! Το στολισαμε και τωρα ολη η οικογενεια ξαπλα

Ρουμπελα μου βρηκα και επιτελους το χριστουγεννιατικο φορμακι, πατσουνακια, πυτζαμουλα!

Το ματακι της ειναι κοκκινο γιατι περναει μια ιωσουλα η μικρη αλλα ευτυχως χωρις πυρετο. Ναι της πηραμε αιματακι αυριο θαχω τα αποτελεσματα,αλλα ο ενδοκρινολογος θα την δει την αλλη τριτη

Συμπεθερα πολυ ρεκλα ο πασας μου κατσε να σας ετοιμασω εγω μια φωτο να παθετε πλακα!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΑΛΕΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΚΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΟΛΟ ΤΣΙΡΙΖΕΙ!!!

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ?

Δημοσίευση

Καλησπερα φιλεναδες!!!!!!

Καλα μιλαμε θα γινω σοφερινα θα παρετηθω απο τον Μασουτη και θα παω να με προσλαβουν για οδηγο επωνυμων :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα Γεωργια μου την ομορφος και στρουμπουλος που ειναι ο Γιωργακης σου :D .....και μεις πειραμε το ιδιο καρεκλακι!!!!!

Αντε Αλεκα μου τι καλα που στολισες και εσυ....αντε βρε κοριτσακια αυτες που στολισατε βαλτε καμια φωτο να δουμε απο τα δεντρακια σας!!!!!!

Θαλεια μου εγω αν και πειρα παρκο δεν το χρησιμοποιω....

Περιμεντε περιμεντε θα σας βαλω φωτο του Δημητρη που παιζει με το αγαπημενο του παιχνιδι....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!ΑΛΕΚΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΣΟΥ!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif] ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΕΔΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΦΑΓΕ 2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ Κ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΗΘΕΛΕ ΒΥΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΕ.

ΖΟΥΜΠΑΛΟΥ ΚΟΥΚΛΟΣ ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΕ!!!

ΘΑΛΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΧΩ Κ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΘΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Κ ΚΛΑΙΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ...ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΜΠΤΗ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ... :D

Δημοσίευση

και εγω αυτο θελω να της παρω αλλα δεν το ειχα το τζαμπο. καλα το πηρες 30ευρω. εμεις της πηραμε ενα τρενακι που κανει ηχους και το πιανακι αλλα τα βαλαμε κατω απο το δεντρο!!!

Δημοσίευση

ΑΛΕΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ...ΡΟΥΜΠΕΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΟΥ!!! :D

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΚΤΙ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΑΤΑΚΙ

ΠΩΣ ΤΑ ΒΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ Η ΕΧΕΤΕ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ???????????? :shock::shock::shock::shock:

ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ BEABA ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ (ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ PREMAMAN)

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ? :?::?::?::?::?:

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ AVENT PHILIPS http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=2092885

ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ PETIT http://www.letoshop.gr/default.asp?pid= ... id=1785564

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ME THN ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΕΣ ............ ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΑΠΟΥ!!!! :roll::roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...