Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα, πέρασε ένας χρόνος από τότε που γένησσα τον γιο μου, σαν χτες θυμάμαι με τι αγωνία έμπαινα καθημερινά στο site ανταλλάσοντας μαζί σας απόψεις για το πως θα μείνω έγκυος, γιατί δεν μένω....κτλ, και να που ήρθε ο καιρός να σκέφτομαι το δεύτερο μωρό μου. Για να πω την αλήθεια ήμουν από την πρώτη στιγμή που γέννησα αρνητική στο να κάνω δεύτερο παιδί, πες η οικονομική κρίση, πες ότι δεν ήθελα να πιεστώ αλλά πλέον άρχισα να το σκέφτομαι. Σε αυτό βοήθησε και ο μικρός μου γιατί από την μέρα που γεννήθηκε είναι ένα μωρό πολύ εύκολο και καλόβολο σε όλα τα επίπεδα (φαγητό,υπνο,δοντια)..Οσο περναει ο καιρός και βλέπω τον γιο μου τον λατρεύω όλο και περισσότερο και θέλω να του χαρίσω ένα αδελφάκι γιατί και εγώ έχω αδερφή και νομίζω ότι είναι ωραίο το συναίσθημα του να έχεις έναν ακόμα δικό σου άνθρωπο σε αυτή την ζωή.Εσεις τι γνώμη έχετε?Τι εμπειρίες έχετε με ένα δευτερο μωρό στο σπίτι?Τέλος θέλω να ευχηθώ στις μανούλες που προσπαθούν καλή επιτυχία και σύντομα αγκαλία σας να κρατάτε το αγγελούδι σας...Φιλιά σε όλες

Δημοσίευση

Καλησπέρα.

Αχ και εγώ Stefi έχω μπει στην διαδικασία για δεύτερο τώρα που χρόνισε ο μικρός μου , αν και πραγματικά δεν ξέρω πόσο εύκολα θα είναι τα πράγματα με 2 . Εμένα μου λένε όλοι να περιμένω λίγο ακόμα .Ας μας δώσουν καμία συμβουλή οι μαμάδες που έχουν εμπειρία.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΤΣΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΧΩ 10ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΙΝΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

STEFI μου, είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση στη σκέψη για 2ο νινάκι. Ο Δημήτρης μου εχει κλείσει τα 2 και σκεφτόμασταν με τον άντρα μου να ξεκινήσουμε προσπάθειες απο του χρόνου. Πιστεύω ότι πρέπει να σταθμίσεις όλες τις παραμέτρους. Βεβαία καλό είναι να μην έχουν μεγάλη διαφορά γιατί πιο πολλά κοινά εχουν αν ειναι κοντα σε ηλικία, αλλά περνας και το λούκι μαζεμενο και μετά είσαι πιο ήσυχη (οσον αφορα τις ανάγκες ενός μωρού).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο σου! Εσύ δε κάνεις βήματα απλά... κάνεις άλματα!! Πολύ ωραία ξεκινάς τη μερα σου περιποιησε το εαυτό σου κ κάνεις τη βόλτα σου. Είναι λογικό να πέφτεις αλλά κάθε μέρα λίγο λίγο θα γίνεται πιο υποφερτό.  Κατάψυξη ωαρίων είναι μια πολύ καλή σκέψη.  Εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε αν θες γιατρό μπορώ να σου προτείνω όπως κ τα υπόλοιπα κορίτσια φυσικά κ εσύ αποφασίζεις.  Αλήθεια είσαι σε πολύ καλό δρόμο..μόνο στο τσιγάρο μου τα χάλασες..βρε αντε πέταξε δεν το έχεις ανάγκη .  🩷🩷🩷
    • Εμενα εκανε μια φιλη μου ουσιαστικα ειναι σαν να κανεις εξωσωματικη αλλα μονο το πρωτο κομματι της διεγερσης και της ωοληψιας. Πηρε καποια φαρμακα εκανε καποιες ενεσεις δηλαδη και μετα εκανε ωοληψια. Αν αποφασισει καποια στιγμη να κανει παιδακι θα τα αποψυξει και γινεται η γονιμοποιηση με το σπερμα του αντρα. Εννοειται πως και γυναικες μεγαλυτερες ανω των 40 ετων μπορουν να εχουν φυσικη συλληψη. 
    • Το αίμα κ ο πόνος είναι φυσιολογικά. Εγώ τις 2 πρώτες μέρες μετά τη βιοχημική ήμουν χάλια, τελείως εξαντλημένη. Καταλαβαίνω ότι είχες επενδύσει κ είχες κάνει όνειρα αλλά όπως σου είπαν κ τα κορίτσια άντε κ γύρισε κ μετά τι;; Τον εμπιστεύεσαι;;; Θεωρείς ότι αξίζει;;; Ένας άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η έκτρωση;;; Μετά από τόσα χρόνια μαζί;; Φάνηκε ποιος πραγματικά είναι. Η πληγή θα κλείσει σιγά σιγά κ θα βρεις μελλοντικά έναν άνθρωπο που αξίζει!! Θα βρεις τον εαυτό σου ξανά γιατί είμαι σίγουρη πως το έχεις χάσει. Δε σε πήραν τα χρόνια!! 32 χρόνων είσαι!! Κ πλέον πιο έμπειρη ξέρεις τι σου γίνεται κ όταν έρθει ένας άλλος άνθρωπος θα είσαι έτοιμη κ θα μπορείς να κρίνεις καλύτερα. Είχα 6 χρόνια σχέση όταν χωρίσαμε έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θεωρούσα πως ήταν όλος μου ο κόσμος κ δε θα βρω ποτέ κάτι άλλο. Παρότι ήξερα ότι δεν άξιζε, έβλεπα τι άνθρωπος ήταν. Σε πληροφορώ ότι όταν γνώρισα τον άντρα μου κ ενώ δεν ήμουν σε καμμία περίπτωση σε φάση σχέσης ούτε εγώ αλλά ούτε κ ο ίδιος σε 2 μήνες καταλάβαμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον, στο 8μηνο αρραβωνιαστήκαμε κ στον 1.5 χρόνο παντρευτήκαμε.. Ξέραμε όμως πλέον τι ψάχναμε κ τι όχι από τον σύντροφο μας. Θα τα σκέφτεσαι σε λίγα χρόνια όταν θα είσαι με τον σωστό άνθρωπο κ θες λες Θεέ μου ΓΛΥΤΩΣΑ!!!! 
    • Σου εύχομαι να διπλασιαστεί🩵🧿
    • Άσε κορίτσι και μένα η μέση είναι στιγμές που ποναει πολύ. Κάποιες φορές έχω και ήπιες κράμπες κοιλια. Και εννοείται κατουριεμαι συνέχεια. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...