Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσουδια τι κανετε???

βικακυ συμφωνω με την ασπααααα μην χαλιεσε δεν αξιζει το κοπο ....ουστ σε αυτα που μας χαλανε

σημερα σερνομαι δεν ξερω γιατι με το ζορι σηκωθηκα απο το κρεββατι...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ε και συ γιατι σηκώθηκες? Κατσε εκει να χουχουλιάσεις...!!!

Μόλις ηρθα σπίτι. Εφυγα απο την δουλειά γιατι είχα πάει απο το βράδυ...

Κορίτσια ο αντρας μου φευγει για Τοροντο μεσα στις γιορτές... 4 Ιανουαρίου ξεκινάει η δουλειά εκει...

Δημοσίευση

τσα να μαι κ γωωωω!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??

βικουλινι μου το σπιτακι ηταν λιγο δυσκολο κ ειχε πολλα ανακατεματα στην κουζινα!!!αλλα θα χαρουν τα παιδακια!!φτιαξε ενα πρωτα κ βλεπεις!!εμενα βασικα δεν μ'αρεσε το γλασο!!!μπρρρ.....λυγωσα!

εδω ειναι η συνταγη!!!http://www.sintagespareas.gr/sintages/xristougenniatika-spitakia-me-ptimper.html

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τώρα μαζεύτηκα απ'έξω. Τι κάνετε;; Εμεις νομίζω ότι είμαστε λίγο καλύτερα. Αν τα καταφέρουμε θα έρθουμε αύριο στο πάρτυ!!!!!!!!!!!

Εράκι μου, φεύγει ο μπαμπούλης εεε;;; Εσεις πότε θα πάτε;;;;;

Δημοσίευση

τι κανετε κοριτσουδια μολις φαγαμε κ ηρθαμε στο κρεββατι με το χαρη να χουχουλιασουμε

ερη μου μπραβο το καλυτερο θα κανετε κ για σας κ για το μικρο....καλη αρχη στη καινουργια σας ζωη ολα να σας πανε δεξια....

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΕΣ;;ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ... :evil::evil::evil::evil: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΕΓΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΙΕΣΕ ΤΟΣΟ...

ΕΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΖΩΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΡΙΝΑ...ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΑΛΛΑΞΑ Κ ΣΕΝΤΟΝΙΑ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ...ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ!!

ΒΙΚΑΡΑ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΙΣ Ε;;ΑΧ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...ΟΛΟ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ :lol::lol:

Δημοσίευση

ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΡΥΟ ΕΒΑΛΕ ΞΑΦΝΙΚΑ!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

ΡΕ ΒΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΒΓΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ....

ΑΣΕ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΛΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΜΑΝΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

hellooooooooooooooooooooo!!!!ti kanete?

adriannaki o parliaros vlepw egines!!!xaxa!kai tou xronou!(gia ta kourabiedakia sas)

bikoulini ase..ki emeis exoume tosa provlimata kai panta o logos pou tsakwnomaste einai o idios!oti epireazetai apo tous m@@@@@@kes!

eraki ante na fugete apo to k@lokratos pou zoume (apo apopsi nomwn kai politikwn...)!

bikaki akoma xouxouliazeis?telika xtes irthe mono i kopela kai pigame to xari kounies..meta gurisame fagame..kai mexri tis 1 olo parla eimastan!xaxa!

tonaki pou eisai'?pws paei to thema me to wc?egw oxi polu kala!

stamy den kserw akoma ti einai!mas kanei nazakia!oso gia tis nauties sunexizontai alla oxi toso suxnes kai poluwres!siderenia i manoula!!!

Δημοσίευση

αχ ρε βικακυ ξερω πως ειναι τα χω περασει στο παρελθον τωρα υσηχασα τους εστειλα απο εκει που ηρθαν κ βρηκε χαρα το σπιτι μας

ερη μου καλα θα κανετε εμεις το βλεπω για αυριο σημερα ο νικος βαρδεια :evil::evil::evil: μονη μου δεν το εχω επιχειρηση ποτε να το αναψω :shock::shock:

ιωαννακη ακομα εδω στο κρεββατι ο χαρης εχει μετακομισει τα παιχνιδια του πανω στο κρεββατι κ παιζουμε...ε σε λιγο θα σηκωθω να κανω ενα μπανιο θελω κ να λουστω...

καλε με το ζορι βγαινω εξω για τσιγαροοοοοοοοο

Δημοσίευση

παιζει στο δωματιο του εχω μισανοιχτη τη πορτα κ μιλαμε συνεχεια :lol::lol::lol::lol: για να ακουω που ειναι κ τι κανει

κοριτσια απο σημερα κ μεχρι κ τελος του μηνα στα village στο ρεντη εχουν σοκολατενια πολιτεια με αγ.βασιλη

Δημοσίευση
  ο/η bikxar είπε:
παιζει στο δωματιο του εχω μισανοιχτη τη πορτα κ μιλαμε συνεχεια :lol::lol::lol::lol: για να ακουω που ειναι κ τι κανει

κοριτσια απο σημερα κ μεχρι κ τελος του μηνα στα village στο ρεντη εχουν σοκολατενια πολιτεια με αγ.βασιλη

καλά δεν παιζει... ο δικός μου θα έκανε ντου κανονικά...

Να παμε ΒΙΚΥ στο village!!!!!

Δημοσίευση

οχι ενταξει ακουει του εχω εξηγησει οταν κανει η μανουλα μπανιο δεν κανει να ειναι μεσα κ το εχει δεχτει παιζει κ μου μιλαει μου τραγουδαει...

επρεπε κατι να βρω αλλιως ολο το καλοκαιρι θα χα πιασει μπιχλα που ειμαι μονη :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ φυσικα να παμε ειναι καθημερινα ξεκιναει απο τις 14.00 εως της 22.00 το εβαλα κ στο fb δες το προγραμμα

Δημοσίευση

μπρρρρρρ...τι κρυο ειναι αυτο καλεεε!!!

κοριτσια εχω παρει 3 κιλα!!! :shock: κ βαζω στοιχημα οτι τα πηρα κ τα 3 χτες!! :lol::lol:

μιας κ μιλατε για το μπανιο...εγω οταν μπαινω κλεινω την πορτα αμα δεν κλαιει σπαρακτικα ο θανασακης βεβαια!!!κ τα αφηνω εξω ακριβως απ'την πορτα κ παιζουν!!ε καθε 2 λεπτα πρηζω τον νικολα!!νικολα τι κανει η μαρια???νικολα τι κανει ο θανασης????κ φυσικα βγαινω απ'το μανιο βραχνιασμενη!!! :lol::lol: με ανοιχτη την πορτα ο νικολας δν μπαινει πια μεσα!ο θανασης ερχεται κ ριχνει τις ματιες του κ φωναζει '''μαααα μαααααα''!κ η μαρια καθεται σε ενα καρεκλακι ακριβως διπλα στην μπανιερα κ αρχιζει το κουτσομπολιο!!!! :lol::lol::P

Δημοσίευση
:lol::lol: ε μα!!!ενα κιλο με τους κουραμπιεδες κ 2 με τα muffins!!!χαχαχαχαχα!!!αχ αφηστε χτες στις 12:30 το βραδυ σηκωθηκα κ καταβροχθισα ενα!!!σαν ιπποποταμος νιωθω!!!μα με βαραινουν κ τα μαγουλα μου σας λεω!!ειμαι σιγουρη οτι φαινεται οτι παχυνα!!!αλλα οοοχχιιιιι δεν θα σταματησω να τρωω!!!!! :lol::lol::lol:
Δημοσίευση

αντριαννα :lol::lol::lol::lol: εισαι θεα....

βικακυ ελατεεεεεεεεεεεεε ελατεεεεεεεεεεε...ασε σε λιγο ουτε το πετρελαιο δεν θα συμφερει απο αρχες του χρονου θα παει οσο η βενζινη :evil::evil::evil: ευτυχως εμας το σπιτι ειναι ζεστο παρολο που το παραθυρο της κουζινας παντα ειναι λιγο ανοιχτο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...