Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ :lol: ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 170 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ????? :?:

Δημοσίευση

Μια χαρούλα είναι οι παλμοί του μωρού!

Και σε εμένα τόσοι ήταν :):)

Αν ήταν κάτι περίεργο θα σου το έλεγε και ο γιατρός.

Ποτέ δεν έχω ακούσει οι υψηλοί παλμοί να είναι πρόβλημα...με τους χαμηλούς ανησυχούμε συνήθως...

Οι 'λαικές δοξασίες' λένε ότι όταν οι παλμοί είναι ψηλοί, το μωρό είναι κοριτσάκι! Σε εμένα ισχύει πάντως :D:D

Με το καλό!!!!!

Δημοσίευση

Νικολετα με το καλο το μωρακι σου!!!!

εμενα σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη ειναι 180!!!απο 140 εως 180 ειναι στα φυσιολογικα...οποτε μην αγχωνεσαι,εξαλλου αν ανησυχησει ο γιατρος με κατι θα σου το πει.

Δημοσίευση
Μια χαρούλα είναι οι παλμοί του μωρού!

Και σε εμένα τόσοι ήταν :):)

Αν ήταν κάτι περίεργο θα σου το έλεγε και ο γιατρός.

Ποτέ δεν έχω ακούσει οι υψηλοί παλμοί να είναι πρόβλημα...με τους χαμηλούς ανησυχούμε συνήθως...

Οι 'λαικές δοξασίες' λένε ότι όταν οι παλμοί είναι ψηλοί, το μωρό είναι κοριτσάκι! Σε εμένα ισχύει πάντως :D:D

Με το καλό!!!!!

ναι ετσι λενε...αλλα ο δικος μου τελικα ειναι αντρακλας!!!!!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια για το μωρακι σου!!

μια χαρα παλμους εχει -τι λεει η φιλη σου? δεν ειναι λογικο να συγκρινουμε με βαση τη δικη μας εμπειρια -μονο-

και οι παλιες μαιες λενε οτι συνηθως οι γρηγοροι παλμοι μαρτυρουν κοριτσάκι! οι γυναικες ετσι κ αλλιως εχουν πιο γρηγορους παλμους απο τους αντρες. -αλλο αν υπάρχουν εξαιρεσεις!!!

Δημοσίευση
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΓΑ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ :lol: ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 170 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ????? :?:

Καλα δουλευομαστε το τελειο ειναι 140 με 180 , εμενα ειχε 117 και ο καρδιολογος ειπε παλι καλα που παλλινδρομησε ασχετως αν η ιστολογικη δεν εδειξε χρωμοσωματικη ανωμαλια.Ηρεμησε καλε μια χαρα παει η καρδουλα του διοτι φτιαχνουν ολα τα οργανα γρηγορα :):):):)

Δημοσίευση

ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!!!!

Μια χαρα ειναι οι παλμοι Νικολετα μου!!!!

Μην ακους γνωμες δεξια κ αριστερα.....και λαθος να κανουμε ολες εμεις που σου λεμε οτι ειναι οκ αν ηταν κατι "κακο" να εισαι σιγουρη οτι θα σε ενημερωνε ο γιατρος!

Μην δηλητηριαζεις την χαρα σου!!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!

Δημοσίευση

nikoletta m na min agxwnesai!

an k egw dn xerw peri palmwn tou emvriou,apla xerw oti an itan kati anisixitiko o giatros tha s to anefere!

k allwste des posa koritsia stin idia vdomada me ti diki sou eixan tous idious palmous emvriwn me to diko s mwraki kai pigan ola mia xara!

na skeftesai thetika!kai na min afiseis kanena na s sterisei estw k mia stigmi apo auto to thavma p zeis!

kali sinexeia koritsi m k me ena gero mwraki!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...