@Elli13 αγαπημενο μ κορίτσι φυσικά και δεν είναι κακό να μιλάς για αυτό. Εγω οπότε αναφέρω ότι είχα μια κυηση π δεν πήγε καλά, και πέρυσι δηλ που έγινε ότι έγινε κ φέτος π είμαι έγκυος κ γνώρισα τώρα κόσμο λέω αυτη είναι η 4η κυηση είχα κ μια π στραβωσε πριν ε θα σ πω ότι 4 στις 5 γυναίκες μου είπαν ότι είχαν τουλ μια αποβολή. Απίστευτο! Σαν ποσοστό.
Ηξερα πχ για μια συνάδελφο π έχει 3 παιδακια. Και όσες φορές είπαμε για εγκυμοσυνες μ ελεγε ετσι στην πρώτη, αλλιώς στη 2η κτλ. Φέτος π εμεινα κ πάλι εγκυος και είπα ότι και πέρυσι ήμουν αλλά δ πήγε καλά μ λέει και γω μετά τ πρώτα κοριτσια μ είχα μια αποβολή κ μετά ήρθε το μικρό μου. Ακόμα κ ο άντρας μ κάποια στιγμή π μιλουσαμε για τ συμπτώματα της εγκυμοσυνης μ φέτος π με ταλαιπωρούν με ένα άλλο ζευγαρι είπε κ πέρυσι στην προηγ κυηση ήταν χάλια. Είναι κάτι που μας συνεβει. Που μαε σημάδεψε. Δ υπάρχει λόγος να το κρύβουμε.
Σ αυτή την κυηση εκτός του ότι δ το λέγαμε. Μια που είπαμε ότι είμαι έγκυος κ μια που κάναμε πως δ έγινε. Ούτε μεταξύ μας τ συζητούσαμε. Κάθε υπερηχος και βημα. Τώρα π πάνε ολα καλά κάνουμε σχέδια ότι θα έχουμε μωρο κ πάλι μέσα στο σπίτι. Μη χάνεις τις ελπίδες σου. Είχα 40% πιθανότητες να παθω ότι καταλαβαίνω πέρυσι. Όχι 5 όχι 10 αλλά 40%. Ο γιατρός μ μ είπε ότι αν ήμουν στη θέση σ κ είχα ήδη 2 παιδιά δ θα εμπαινα σ αυτή τη διαδικασία. Κι όμως ήρθε και όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής.
κορίτσια δεν σας είπα...χθες πήγαμε στην παιδοακτινολογο.. κάναμε υπέρηχο για την παλινδρόμηση...σε 10 λεπτά εκανε δυο επεισόδια παλινδρόμησης και μου είπε οτι θεωρείται μικρου βαθμού παλινδρόμηση και να μιλήσω με την παιδίατρο για να μου δώσει οδηγίες!
δεν έχω μιλήσει ακόμα γιατι ο μπέμπης χθες έκλαιγε παρά παρα πάρα πολύ 😔 θα την παρω τη Δευτέρα τηλέφωνο!
σταματησα το σιρόπι που του δίνω για τις αναγωγές απο την Τετάρτη μέχρι χθες για να μην γίνει η εξέταση με την επιρροή του σιροπιού και απο την Τετάρτη έκλαιγε όλη μέρα...χθες το απόγευμα το ξεκίνησα πάλι και σήμερα ειναι πολυ πιο ήρεμος... έκλαψε λίγο το μεσημέρι και λιγο το απόγευμα μόνο🤷
Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 16η. Πήγα προχθές στο γιατρό, το μωρό μεγαλώνει και όλα είναι φυσιολογικά. Ευτυχώς έχουν υποχωρήσει οι αναγουλες αλλά συνέχεια πεινάω. Έχω πάρει ήδη 6 κιλά αλλά δεν φαίνεται γιατί ξεκίνησα με πολύ λίγα κιλά.