Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι αυτό ήταν το θέμα μας μην πέσει Παρασκευή οπότε αν δεν βγει σημερα βράδυ θετικο  πιστεύω την γλυτώσαμε την Κυριακή. Ενα θα βάλουμε και ο Θεός βοηθός φοβάμαι για δύο..  Και ο γιατρος ενα προτείνει. Τωρα διάβασα τα δικα σας με τους μεγάλους κύκλους ειναι δύσκολο πραγματικά και απορώ πως δεν το δίνουν σημασία οι γιατροί; Δλδ τι πρέπει να κάνεις κανα 3 μηνες να δεις περίοδο για να ασχοληθούν;; @Asteria22 ναι μετα το θετικο τεστ  μεσα σε 24 με 36 ωρες γίνεται ωορηξια. Καλώς έχοντων αύριο να μπορέσω να κάνω ovitrelle  Τετάρτη να γίνει ωορηξια μετα πάμε για Δευτέρα.
    • Τα εχω ευτυχως! Δεν ξερω τι να κανω. Ολες λενε φυγε αν και καταλαβαινω οτι ειναι σιγουρα με οτι εγινε συν της συμπεριφορας του συγκεκριμενου αλλα που στο καλο να παω; Ποιον να εμπιστευτω οταν εμπιστευτηκα εναν και πηγαν ολα στραβα!! Δεν εμπιστευομαι κανεναν!!!! Αν και με τον τωρινο μου γιατρο πετυχαν πολλες κοπελες. Εγω δεν περιμενα θα παθω τοσο σοβαρη επιπλοκη. Ηταν το τελευταιο που περιμενα. Ο προηγουμενος γιατρος μου ειχε πει πλεον οι πιθανοτητες σημερα να παθεις υπερδιεγερση ειναι σχεδον μηδεν και εχουν 15 χρονια να δουνε σοβαρες περιπτωσεις. Ο συζυγος μου διαφωνει να κανουμε γυρω γυρω γιατι το καλοκαιρι ηδη ειχαμε κανει αλλαγη απο αλλον γιατρο στο ιδιο κεντρο. Και το βλεπει και πιο ιατρικα, οτι επιπλοκες και συμβαματα παντα υπαρχουν σε ολους τους γιατρους. Ειναι αλλιως να σας το λεω κι αλλιως να το βιωνετε.
    • Ναι η αλήθεια είναι πως έχετε περιθώριο μην βιαστεις! Ο ξάδερφος μου με 2 παιδιά σε 40 τμ τα πρώτα 2-3 χρόνια ήταν. Όλα γίνονται καλά να είμαστε!!!
    • Πολύ δύσκολη απόφαση πραγματικά. Ευτυχώς έχεις τα εμβρυακια σου και δεν θα χρειαστεί να περάσεις πάλι από το στάδιο αυτό με όποιο γιατρό και να συνεχίσεις. 
    • Από κινητό μπες στις ρυθμίσεις και βάλε προβολή υπολογιστή ώστε να σου εμφανίσει την επιλογή της σύνδεσης! Με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Τι τέλειο κ το πάρτυ σας με το σκυλάκι σας!! Σούπερ!  Για τα πράγματα που λες εγώ νομίζω τα έχω όλα από το πρώτο. Όλη η επένδυση θα γίνει σε φορέματακια φρουρού, κορδελιτσες, φιογκακια κτλ!!! Πλέον ότι καινούργιο παίρνω στον γιο μου το παίρνω σε ροζ, μωβ κτλ για να τα έχω για το δεύτερο!!! Εσύ τα χρειάζεσαι όλα ή έχεις φίλους που θα σου δώσουν από τα παιδιά τους;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...