Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προτεινετε μου ονομα για αγορακι!

Rosie77

Recommended Posts

Γεια σας!

το ξερω οτι ειμαστε αρκετες οι αναποφασιστες εδω περα για το ονομα του μωρου μας, αλλα κι εγω θα χρειαστω τη βοηθεια σας, αφου θελω να διαλεξω ενα ομορφο ονομα!

Σας παρακαλω πολυ να μου πειτε τι θα μου προτεινατε για αγορακι. Θελω να ειναι ενα ονομα που να μπορει να χρησιμοποιηθει και στα αγγλικα με ευκολια και χωρις να γινεται θεμα καθε φορα.

Αυτα που ξεχωρισα μεχρι τωρα για αυτο το σκοπο και μάρεσουν ειναι: Μαρκος, Στεφανος, Ορεστης και λιγοτερο το Χριστοφορος (αφου και το επιθετο ειναι επισις τετρασυλλαβο και θα προτιμουσα κοντυτερο ονομα).

Περιμενω γνωμες με αγωνια

Φιλια σε ολους/ες

Rosie

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα!

παντα τα αγαπημενα μου αντρικα ονοματα ηταν το στεφανος κ το φιλιππος.κ απ οτι βλεπω το ενα το εχεις ηδη σκεφτει.με το καλο να αποφασισεις ονομα για το μωρακι σου!

Απο αυτα που γραφεις, προτιμώ το Ορέστης.

Αλλα ονοματα χωρις πολλες συλαβες που μου αρεσουν ειναι: Αλέξης (απο το Αλέξιος), Φοίβος, Ωρίων, Πάρης.

http://users.sch.gr/kassetas/Names3.htm

μπες και ψαξε---> εχει και στατιστικα με τα πιο συνηθισμένα- τα λιγοτερο και τα καθόλου συνηθισμεαν- για να αποφυγεις τα βαρετα και επαναλαμβανόμενα

ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ!!!

καλημερα κ απο εμενα

το Παυλος θα μου αρεσε οπως κ το Αχιλλεας που το λατρευω ..

Μου αρεσε κ το Μαρκος που αναφερατε επισης ..

Μιχάλης που θα βγαλω το όνομα του γιού μου. Αλλα και το Ονησίφορος το όνομα του μπαμπά μου είναι πολύ ωραίο και δεν ακούγεται συχνά!!! Μιχαήλ-Ονησίφορος, τι λές?? Δεν ξέρω αν ακούγεται ωραίο όμως!!!

Ποια είναι η γνώμη σας κορίτσια??

Μου αρέσει πολύ το Μιχαήλ!!!!!!Είναι ο αγαπημένος μου παππούς και αν κάνω 2ο αγοράκι θα το ονομάσω Μιχαήλ..............Όχι Μιχάλης όμως γιατί δε μου αρέσει...........Θα τον φωνάζεις και με τα 2??????Μιχαήλ-Ονησίφορε...........δεν είναι μεγάλο????????

Μου αρέσει πολύ το Μιχαήλ!!!!!!Είναι ο αγαπημένος μου παππούς και αν κάνω 2ο αγοράκι θα το ονομάσω Μιχαήλ..............Όχι Μιχάλης όμως γιατί δε μου αρέσει...........

Συγνώμη κιόλας αλλά τι σας έχει πιάσει όλους τελευταία κι όλο συναντάω μικρούς Μιχαήλ, Ευάγγελους, Νικόλαους, Ιωάννηδες, Γεώργιους, Κωνσταντίνους, Θεόδωρους κλπ.? Δηλαδή το παιδάκι θα πάει σχολείο, θα το ρωτήσουν πως το λένε και θα πει, είμαι ο Μιχαήλ? Όχι ο Μιχάλης? Μιχαλάκης? Δε ξέρω, δε μπορώ να συμφιλιωθώ μ'αυτή τη νέα μόδα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...