Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ 1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΝΟΙΚΙΝΩΣΗ......Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ;););););)

• Απαντήσεις 153
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια [smilie=hello.gif][smilie=hello.gif][smilie=hello.gif][smilie=hello.gif]

rose που είσαι;;;;;;;[smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

girl84 καλή επιτυχία να έχεις και σύντομα να έρθουν τα ευχάριστα :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Μπράβο [elina76 Τέσσερα ωοθηλάκεια είναι καταπληκτικά νέα!!!! Θα πρέπει να είσαστε κατ'ενθουσιασμένοι!!! Άντε, με το καλό να κάνεις την ένεση και με το καλό εγκυούλα :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Για να δούμε, βρε παιδιά, ο Νοέμβριος τι θα φέρει;;;; :-?:-?:-?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ=7200, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΥΠΕΡΔΙΕΡΓΕΣΗ.

ΤΡΙΤΗ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ=8400, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ=5100. ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!! ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 12η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΤΗΝ 14η-16η.

ΠΕΜΠΤΗ=2200. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ, Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.... ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ PREGNYL MOY KAI ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΑ!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ!

Δημοσίευση

xm σιγουρα θα πετυχει και θα το δεις.Εμενα η τελευταια εξωσωματικη με χιλια εμποδια κατεληξε σε 2 βλαστοκυστες και εμφυτευτηκε η μια ασχετα αν παλλινδρομησε το εμβρυο , οποτε ποτε δεν ξερεις ποιο θα πιαστει και ας ειναι και ενα εμβρυακι.Καθε εμποδιο για καλο που λεμε.Καλη επιτυχιαααααα κοριτσι και οχι πολυ αγχος , λιγο αγχος :):):)

Δημοσίευση
αντε κοριτσια να περνανε οι μερες και να εχουμε πολλα θετικα αποτελεσματα!!!!

εγω περιμενω περιοδο την αλλη δευτερα στις 15

ευχομαι να μη σας ξαναρθει για τους επομενους 9 μηνες!!

Καλημερα μαιμουδακι και εγω περιμενω περιοδο σε 1ο μερες λες να μη μας ερθει ;Μακαρι να γλιτωσω την 5 εξωσωματικη και να γινει κανα θαυμα.Αμην παναγια μου.

Δημοσίευση

Χ+Μ όλα καλά να σου πάνε κουκλίτσα μου, μην έχεις άνγχος, ότι είναι να γίνει θα γίνει... εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ήρεμη και να προσευχεσαι να πάνε όλα κατ ευχήν.

Μην κουράζεσαι.

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΓΟΛΓΟΘΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ=7200, ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ Ε2 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΥΠΕΡΔΙΕΡΓΕΣΗ.

ΤΡΙΤΗ ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ=8400, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ=5100. ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!! ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 12η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΩΟΛΗΨΙΑ ΤΗΝ 14η-16η.

ΠΕΜΠΤΗ=2200. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Η ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ, Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.... ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ PREGNYL MOY KAI ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΑ!!!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΛΕΝΕ!

Καλημέρα και από μένα κοριτσάκια, καινουρια εγώ στο forum σας.

Ευχομαι κοριτσακι μου να σου πανε ολα καλα και να εχεις τελεια και πολλα εμβρυακια!!!!!!!!Α και μια ++++++++++++++χοριακη σε λιγες μερες.....

Ειμαι και εγω σε προγραμμα, οχι για πρωτη φορα...και προς το τέλος της αλλης βδομάδας , αρχη της μεθεπόμενης παω για εμβρυομεταφορα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

X+M ανησυχήσαμε για σένα όταν είδαμε ότι δεν επέστρεψες να μας γράψεις δυό λόγια. Τώρα που διάβασα τι πέρασες ανατρίχιασα και συγκινήθηκα... Έχω ένα πολύ καλό συναίσθημα για σένα! Νομίζω ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και θα τα καταφέρεις. Με το καλό να κάνετε αύριο την ωοληψία και εύχομαι από την καρδιά μου να γονιμοποιηθούν πολλά ωάρια και με το καλό να σου κάνουν και την εμβρυομεταφορά. Κουράγιο Χ+Μ, και αισιοδοξία :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Mybaby με το καλό να κάνεις την εμβρυομεταφορά σου και σύντομα να διαβάσουμε και τα δικά σου ευχάριστα. Κουράγιο και αισιοδοξία. Το μέλλον σας ανήκει :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Συννεφάκι ξεκούραση τώρα και υπομονή. Το παρελθόν είναι πίσω μας και δεν επαναλαμβάνεται. Ξου-ξου η ακατανόμαστη [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] , μακριά από εμάς. Σύντομα να σε δούμε φουσκοκοιλίτσα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Γειά σου morouli :-h:-h:-h , γειά σου Maimoudaki :-h:-h:-h

Muriam καλή σου μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να περάσετε φανταστικά! Μακάρι να είχα και εγώ κοντά μου τους δικούς μου. Σε φιλώ γλυκά :x:-*:x:-*:x:-*

Δημοσίευση

Προσπαθώ, συννεφάκι μου, να έχω ακμαίο ηθικό!!! Είμαστε στη δεύτερη σπερματέγχυση και σε 5 μέρες θα κάνουμε χοριακή, οπότε καταλαβαίνεις την αγωνία μου... Ελπίζω να μην με προλάβει η ακατανόμαστη...

Δημοσίευση
Προσπαθώ, συννεφάκι μου, να έχω ακμαίο ηθικό!!! Είμαστε στη δεύτερη σπερματέγχυση και σε 5 μέρες θα κάνουμε χοριακή, οπότε καταλαβαίνεις την αγωνία μου... Ελπίζω να μην με προλάβει η ακατανόμαστη...

Καλη επιτυχια κοριτσακι , σας βλεπω μαζι με τη Ζαχαρενια να μας ανακοινωνετε συντομα τα ευχαριστα, διοτι σας αξιζει πραγματικα.Υπομονη θα περασουν γρηγορα οι μερες και λιγο αγχος ε, οχι πολυ.Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια . :P:P:P:P

Δημοσίευση

kalimera se oles:)

egw molis epestrepsa ap to giatro m ligo apogoiteumeni:(

to wario m megalwnei poli arga!einai sta 14xiliosta 17i mera!

an dn megalwsei ews k tin triti p tha mai xanadei o kiklos autos xanetai distixws!

kai etsi tha kathisterisoume k ti diadikasia exwswmatikis!

dwste m ti stirixi sas giati dn niwthw kai poli kala!

kali sinexeia se oles koritsia m!

Δημοσίευση

κοριτσια καλημέρα,

μαρικακι υπομονή, και καλη επιτυχία κοπέλα μου.

Τα δικά μου νέα, μια μερα καθυστέρηση που σημαίνει τίποταβέβαια, ένα clear blue αρνητικό, άρα καλομελετάω και έρχεται. Ενοχλήσεις περιόδου, στήθος τιποτα, μέση λίγο και καλά κρασιά.

Anastasia και εγώ το ίδιο λέω, άντε να έρθει για να πάμε πάλι απο την αρχή.

Συνεφάκι μην απογοητευσεσαι, δεν βοηθάς καθόλου. Άσε τον εαυτό σου χαλαρό, βοηθησέ τον, μην τον πνίγεις και μην τον ζορίζεις. Όλα θα γίνουν αρκεί να έχεις την δύναμη να αντέξεις τις αντιξοότητες. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ζωή σου και θα έρθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. ΒΟΗΘΗΣΈ ΤΟ!!! ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΕΙΣ.

Μας ευχομομαι σε όλεεεεεεεεεεεεες Χριστουγεννιάτικο ΔΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!

Το ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

Καλό Σ/Κ...

[smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια

girl ολα καλα θα πανε, μην απογοητευεσαι θα μεγαλωσει το αυγουλακι σου

εγω εχω απο προχτες κατι περιεργους πονους στην κοιλια, ακαθοριστους... ουτε περιοδου ειναι, ουτε τουαλετας... παλι θα εχω κρυωσει.... εκανα κ τα χαλια σημερα κ ειμαι κομματια

κοριτσαρες καλη επιτυχια σε ολες!!!!!

γιατι καλε βιαζεστε να σας ερθει?? αφηστε τη να αργησει αλλους 9 μηνες!! :lol:

Δημοσίευση

καλησπέρα πάλι εδώ.

Μια διόρθωση κορίτσια να κάνω, σόρυ συνεφάκι,

girl, το παρακάτω για σένα ήταν αλλά εγραψα λάθος name.

(Συνεφάκι)[b] girl μην απογοητευσεσαι, δεν βοηθάς καθόλου. Άσε τον εαυτό σου χαλαρό, βοηθησέ τον, μην τον πνίγεις και μην τον ζορίζεις. Όλα θα γίνουν αρκεί να έχεις την δύναμη να αντέξεις τις αντιξοότητες. Χαλάρωσε και απόλαυσε την ζωή σου και θα έρθει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. ΒΟΗΘΗΣΈ ΤΟ!!! ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΣΕΙΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...