Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 934
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πολυ καλο Σοφιμπελ ! α μωρε κοριτσακιιι

Νανουκα μη στεναχωριεσαι εχεις εμας ! οσο για το γαλα , φαση ειναι 8α περασει.

Τα χριστουγεννα μελαγχολω κ ψιλοσπαζομαι με καποιες επι τουτου αναγκαιες επισκεψεις λογω ημερων...

Δεν ξερω ποτε κ πως 8α στολισω... μαλλον τελος του μηνα Νοεμβριου...

Ανυπομονω να βρε8ω με την Καλυψουλα (κ οποια αλλη ευπροσδεκτη)

Μου σπαει τα νευρα οταν με βλεπει ο αντρας μου κ κανω κατι κ με πρηζει - κοιτα κατι , δες τι εχει η τιβι , να κανω αυτο? εκανες ταλλο ? ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ :mrgreen::mrgreen:

ΣΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ κ εγω τονο με αραιωμενη μαγιο , μπορει να εβαλα βασικα κ σκετα με τυρι κ φετα τα τσακιζω...

Πηγα τζαμπο να αλλαξω 1 περπατουρα (δεν χρειαστηκε κα8ολου) κ πηρα το καρεκλακι της φισερ να πηγαινω για φαι κ να το περνω μαζι κ ενα παιχνιδακι δραστηριοτητας . Αυτα , τωρα ηρ8αμε στην κολλητη - κουμπαρα-λογιστρια που σας ελεγα κ ηρ8ε κ το ντελιβερι (το μωρο κοιμαται) :P

Δημοσίευση

Σοφη μου τελειο! χεχεχεχεχεχε! Τα αεροστατα σουπερ! Ολα πανεμορφα! μακαρι να το βλέπαμε ολόκληρο!

Νανουκα φαση περναει ο ανθιμουλης μας! Θα δεις που θα στρωσει και ολα καλα! ΜΠορει να εχει στα σκαρια τιποτα δοντακια! χιχι!

Τζουλιααααααα!

Και γω τωρα κατι μακαρονοειδες θα φτιαξω! Πειναω!

Νανουκα επιβαλλεται να γινουνε τα χριστουγεννα η πιο ομορφη γιορτη! χιχι! Γιατι τωρα εχεις τον ανθιμουλη σου!

Εμεις τζουλια αυτα τα υποχρεωσεις τυπου τα χουμε κοψει. Ειμαστε πολυ συγκεκριμενοι και κανουμε παρεα μονο με ανθρωπους που μας κανουνε καλο και δε μας στρεσαρουν μοο και μονο με την υπαρξη τους. Βλεπε συγγενεις.Το καλο ειναι οτι οι γονεις και απο τις 2 πλευρες δε μας τα πρηζουνε μ'αυτα.

Δημοσίευση

Συμπληρωνω........ γιατι κατα λαθος το αναρτησα χωρις να εχω τελειωσει

Μας τυχαινουνε βεβαια αραια και που αλλα δεν ειναι ο κανονας.

Η ζωη ειναι μικρη για να καταπιεζομαι για την καθε θειά.

Δημοσίευση

Σόφη το δωμάτιο είναι παραμυθένιο. Τυχερή η Λυδία!

Αθηνά η πιο κατάλληλη να σε συμβουλεύσει είναι η Μάρκερ αφού τα έχει δοκιμάσει όλα ;) .

Επίσης η ατάκα "καλύτερα να τους ταϊζεις παρά να τους ντύνεις" είναι ατυχής αφού τους αλλάζω 4 φορές τη μέρα. Θα σας βάλω φωτό να δείτε τί εννοώ. Το πλυντήριο έχει πάρει φωτιά. Θέλω να αγοράσω στεγνωτήριο. Ξέρει καμία μάρκες, ποιο είναι καλό κτλ;

Επίσης αν ήμουν στη θέση σου και είχα τη δυνατότητα θα έπαιρνα τον Άνθιμο και θα κατέβαινα Χριστούγεννα Ελλάδα! Έκπληξη στους δικούς μου!

Σωσώ σου έστελνα μέιλ αλλά έλεγε ότι έχει φραγή κάτι τέτοιο.

Εμένα το μαλλί σου μου άρεσε πάρα πολύ και η μπύκλα νομίζω πώς θα πέσει μέχρι την εκκλησία.

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι τα φρύδια. Αφού άλλαξες το χρώμα στο μαλλί μάλλον έπρεπε να βάψεις τα φρύδια σου έναν τόνο πιο ανοιχτά. Καλά δεν είμαι και αισθητικός βέβαια.

Για πείτε κι εσείς κορίτσια. Σόφη εσύ που το κατέχεις το άθλημα...

Δημοσίευση

Σοφη μόλις σου εστειλα φωτο με τη συναντηση που ειχαμε πριν κανα μήνα.Τωρα βρηκα το μειλ σου που το ειπες.Σορυ μωρε δεν το εκανα επιτηδες!

Ωραιο το δωματιο της Λυδιας!Συγυρισμενο,τακτοποιημενο!Ενας Βασιλης ελειπε απο κει να στο κανει καλοκαιρινο.

Πρωτα θα εφευγαν οι στρατες, η γλαστρα, το κοκκινο αλογακι και μετα θα τραβαγε το καλωδο,σκοινι τι ειναι αυτο απο τις ροζ μαργαριτες.Και μετα για κανα δεκαλεπτο θα οργανωνε σχεδιο πώς θα μπορουσε να ξηλώσει τη μινι απο τη ντουλαπα.

Μπραβο στο Μακαροτσινι που περπατησε!Συγχαρητηρια!

Μπραβο στη Λυδία που κανει τα πρωτα της βηματα!

Τζουλια ουτε το δικο σου μειλ εχω.Στειλε ρε με πμ.Καλοριζικο το 17 που ανοιξες!Γαματος ο τιτλος, αστην να λεει!Σαμπως μετα απο 16 τιτλους τι καλυτερο να βρεις!

Αλεκα πολλή βροχή όπως το λεγες!Πολύ γλύκες πιασμενοι χερι χερι όλοι!!!

Μαρκατ μπαλετο ε;Ωρε περηφανες μαναδες που ειμαστε όλες και καμαρωνουμε τα παιδια μας!Μπράβο μας!

Σωσωκα, θα σε στεναχωρησω.Δε μου αρεσε το μακιγιαζ, οκ το κραγιον δε θα ειναι αυτο, οπως ειπες, αλλα το ματι πολύ απαλα βαμμενο μου φανηκε.Κατι σε λιλα θα μου αρεσε προσωπικα με το χρωμα των μαλλιων σου, φανταστικο παρεπιπτόντως!Μόνο που θα ηθελα στο κατα τα αλλα υπεροχο χτενισμα να μη σου εχει τοσο τραβηγμενα τα μπροστα, να αφησει καμια τουφιτσα.Εκτος αν εσυ το ζητησες για πρακτικους λόγους, στη βαφτιση μετα.

Δημοσίευση

Σοφη δεν εινα ο Βασιλης μεσα σε αυτες απο τη συναντηση διοτι το Μαρακι δε μου εχει στειλει...λέω εγω τωρα...[smilie=director.gif] αυτες που τραβηξε,εγω τραβουσα τα αλλα παιδακια. [smilie=dontknow.gif]

Α!Μαρακι κι εγω ξεχασα να σχολιασω, αλλα τα ειπε τοσο ωραια η Τζουλια χτες με το πορτατιφ που πεθανα στο γελιο και ξεχαστηκα...

Δημοσίευση

γεια σου βρε τζουλια με τους τιτλους σου.

σοφακη πολυ πολυ ομορφο και γλυκο το δωματιο της λυδιας.

χαζομαμαδες ε? κινησα γη και ουρανο για να παρουμε απο τοπικο καναλι το βιντεο της παρελασης. κανουν ζουμ πανω τους χεχεχχε

και που ειστε ακομα, σε κανα 2 χρονια τα λεμε να σας πετανε " κουφα" για την ηλικια τους και να λετε μα πιο ειναι το παιδι μου ο αινσταιν? χεχχεχε σαν την διαφημιση του λαβας κι ρι. στην νασα θα τα παρουν :D:D:D

Δημοσίευση

Σας εχω πει πόσο αηδιαζω τωρα με την εγκυμοσυνη με την αλλαγη πανας απο κακα;αααχ!τι τραβαω!

Κι εννοειται τον καταλαβαινω απο χιλιομετρο οτι τα χει κανει! :?

Αντε καληνυχτα κοριτσια, πάω να πεσω...κρυώνω...

Δημοσίευση

Βρε Σοφάκι..

βαλε παλι το δωματιο..

εγω δεν το είδα...

Μαρκατ..κι εγω ανυπομονω να την πάω μπαλέτο..εκτός κι αν μου ζητάει ταε κβο ντο κι αυτη..

Να μας πεις πως ήταν η πρωτη μερα..

Μπραβο στο Διονυσακι...και στη Λυδια..keep walking τωρα..

Δημοσίευση

Ισμήνη εγώ όταν μου ζητάνε τη γνώμη ειλικρινά λέω την αλήθεια.

Μου είναι εύκολο να γράψω πωπω μα είσαι τέλεια!

Εννοείται! ;)

Απλά εννοουσα οτι οι γνώμες μας είναι πολλές και όλες διαφορετικές..

Δημοσίευση

Φροσω καθε μερα μαζευεις τετοιο χαμο μετα το φαι?

Πω πω πως μεγαλωσανε !!!Να τα χαιρεσαι κουκλιααααααα!!!!!!

Και για να μην ξεχνιομαστε η Λυδια ακομα ξυπνια ετσι!!! [smilie=blob1.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...