Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄
Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅)
Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.
Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).
Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
Καλησπέρα κορίτσια!!
Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο...
Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β..
Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2...
για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά...
Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι!
Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️
Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!!
Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣
ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.