Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

λολι μην ανχωνεσαι και εμενα ειναι φτιαγμενο επειδη εχω ηδη ενα παιδακι αλλιως ουτε και γω θα ειχα κανει τιποτα ακομα,εχω τρεξιματα για τον γαμο του αδερφου μου αγορες γιαπαιδικο κρεββατι του γιου μου κτλ φαντασου οτι για την μπεμπα μου θα παω να τα ψωνισω ολα μαζι μετα τησ 15 δεκεμβρη οπου.. θα εχω τελειωσει απο ολα...και τοτε θα αρχισω να προετοιμαζομαι.

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι Λολλακι κ εγω δεν εχω κανει τίποτα ακομα. Και εμας το δωματιο εχει αρκετα πραγματα μεσα που πρεπει ν αβγουν, αλλα στα χριστουγεννα κοντα θα γινουν ολα!

Χθες μετα τη β-επιπεδου πηρα τα πρωτα μας φορμακια :P:P:P:P

Δημοσίευση
Εχει γίνει κάτι και ανοιχτηκε και αλλο πόστ?

:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??

Που να γραφουμε τωρα?

Μεγαλο πραγμα η ποικιλια!!!!! Μπορουμε να γραφουμε οπου επιλεξουμε και ουτε γατα ουτε ζημια!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

βρε λολλι ολα θα γινουν σιγα σιγα,αν εχεις και βοηθεια μπορεις και πιο μετα να τα κανεις,αν και μετα αρχιζουμε και βαραινουμε και κουραζομαστε πιο ευκολα,αλλα δεν πειραζει εσυ θα καθεσαι και θα λες τους αλλους πως να τα κανουν,δουλεια ειναι και αυτο,αλλοι πληρωνονται!!!!!!!Γιουλη μεγια τα ψωνια φανταζομαι οτι τα πηρες ολα ουδετερα ε?Εμεις για την προικα του και τα επιπλα του θα παμε κατα τα χριστουγεννα αχ πως θλω να αρχισω σιγα σιγα να το διακοσμω... [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif]

Δημοσίευση

Ναι τα φορμακια τα πηρα λευκά!

Και τα επιπλα σιμιδα θα τα παρουμε, οι τοιχοι ασπρο προρτοκαλι κ ασπρο κιτρινο!

Και εμεις χριστουγεννα θα αρχισουμε ν α ψαχνόμαστε!!

Δημοσίευση

καλησπέρα !!!

Νενάκι με γειά το δωμάτιο !! μου αρέσει παρα πολύ ! και γω ημουν ανάμεσα στο χρώμα που τελικά βάψαμε και σε αυτό που εβαψες εσύ !!! πολύ ωραίο ! με το καλό !!!!

καλή η ιδέα και με το πρασινο-πορτοκαλί και τη φασα του Winnie mammy's love!

γιουλάκι τελεια τα νεα σου !!!

και αλλο ποστ ; σκορπιοχωρι γιναμε δηλαδή ; ντόινγκ ... :shock::shock:

γειά σου Ζάχα.... ;);)

Δημοσίευση

Αχ ΚΟΥΚΙ ΚΟΥΚΙ που εισαι κοριτσαρα μου με την κοριτσαρα σου;;;;;;

Προφανως εχεις τελειωσει με την εξεταση επιπεδου κ να βολταρεις ηρεμη κ χαρουμενη....!!!!

:o):o):o):o):o):o):o):o):o):o):o)

Δημοσίευση

γεια θου Μαρια.Αφου δεν ειναι κανενας στις εξωσωματικες να μεινω λιγο εδω που φοβαμαι μονη?

θα ειμαι ησυχουλα οπως παντα!!!! Ετσι κι αλλιως 2-3 μεινατε...ελατε θα πιασουμε το πλεξιμο

p0107.gif

Δημοσίευση

Ζαχαρουλα μας σε θελουμε μωρε, θα κανουμε τη καρδια μας πετρα και θα σε δεχθουμε!!!

Τα υπολοιπα κοριτσακια μας μαλλον κοιμουνται ή βολταρουν!

Αχ και εω θελω βολτουλες τωρα!

Δημοσίευση

ωωωωωωωωωχχχχχχχχ........ παναγια μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! μολις χτυπησα 2 πιττογυρους απιστευτους με τα ολα τους μεσα, και κρεμμυδια και τζατζικια και ολα!!!!!!!!!!!!! x_xx_xx_x θα σκασωωωωω!!!!! #:-s#:-s#:-s σα βοδι εχω γινει που θα φτασω δεν ξερω!

κι εγω τιποτα με το δωματιο ακομα. αρχιζω να εχω μια εικονα στο μυαλο μου αλλα τιποτα σπουδαιο. :? ισως αυριο παω να ριξω μια ματια για ταπετσαρια και κουρτινα. να παρω και μαλλι για το κουβερτακι!! 2 κουβαρακια τελειωσα απο χτες!!! μα τι προκομενη μανα!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Δημοσίευση

SOFOUKI οταν γραφεις για πιτογυρους να με ενημερωνεις να μην διαβαζω

[-x[-x[-x[-x

%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(%-(

Εγω εφαγα ψαρακια (φιλετο γιατι εκνευριζομαι με τα κοκκαλα),σαλατουλα κ το ειδικο ψωμακι μου! Η κουζινα μου εγινε βεβαια [smilie=pottytrain1.gif] [smilie=pottytrain1.gif] ,αλλα συνηθισμενα τα βουνα απ τα χιονια!

Εκανα βεβεαι κ την γουρουνια μου.....χτυπησα 3 τρουφακια ονειρο......

Δημοσίευση

Εμενα τα πλεξιματα τα εχει αναλαβει η γιαγιακα μου....εγω δεν ειμαι και πολυ "φιλος" με αυτα...μου αρεσουν αλλα να τα φτιαχνουν αλλοι.Μαλλον τεμπελακι ειμαι :):):):) .

Κουκλες απο συχνοουρια πως πατε;;;Εμενα με τρελλαινει τα βραδια!!!!!!! :(:(:(:(

Δημοσίευση
Ειναι πολυ εκνευριστηκο....πανω κατω το βρακι :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

xaxaxaxaxaxax! :)):)):)):)):)):))=))=))=))=)) δεν νομιζω οτι ειναι νωρις απλα φανταστειτε οτι τωρα εχουμε λιγο συχνοουρια σε σχεση με τη συχοουρια που θα εχουμε στους μεγαλους μηνες! 8-)

Δημοσίευση

xaxaxaxaxaxax! :)):)):)):)):)):))=))=))=))=)) δεν νομιζω οτι ειναι νωρις απλα φανταστειτε οτι τωρα εχουμε λιγο συχνοουρια σε σχεση με τη συχοουρια που θα εχουμε στους μεγαλους μηνες! 8-)

Κοιτα το σκεφτηκα κ κατεληξα σε 3 λυσεις..... *-:)*-:)*-:)*-:)

1. μονιμος κατοικος τουαλετας (καθομαι που καθομαι στον καναπε,ας καθομαι στην λεκανη βρε αδερφε) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

2. παπια (οχι αυτη με τα φτερα κ τα πουπουλα...η αλλη η πλαστικη)

3. τα δειγματα απο τις πανες των μωρων !!!!!!!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

Δημοσίευση

βρε καλά τα λέτε για το κατούρημα ! και μενα εχω καμια εβδομαδα - δυό, που μου ξανάρθε ! και γω νόμιζα οτι ηταν η ιδέα μου !

πάλι καλά που τα λέμε εδω μεσα γιατί οντως οι "απ εξω" θα μας βγάλουν τρελές !

ωρα για Λάκη ... βαριέμαι... :|:|:|

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...