Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο ρε Μαρακι!!!!πωπω-φανταζομαι τους γονεις σου χαρα!!!!!!θα ειναι κ κοντα σε ηλικια τα μωρα!τελεια!! :D

κοριτσια απο τις 12 κ μετα τα 'τακ-τακ' εκει κάτω ειναι συνεχομενα!!αχ, την κοπελα μου!!!! :x

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!μαρακι μπραβο,τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!θα εχουν παρεα τα ξαδερφακια!

περιμενω μια πιτσα να ψηθει,μολις την εφτιαξα με τα χερακια μου και τη βοηθεια του μωρου μου...σλουρπ!

ρε κοριτσια,να ρωτησω κατι αν ξερετε.υπαρχει προβλημα αν κανω 2 φορες τη β επιπεδου?την κανει ο γιατρος μου,αλλα επειδη ειναι 2-3 χρονια στην περιοχη μου,θελω να το επιβεβαιωσω και σε αλλο γιατρο στην αθηνα.βεβαια ντρεπομαι να του το πω του δικου μου..τι λετε?

Δημοσίευση

Ηello Ρανια dear!!!

Μωρε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν κανεις 2 φορες Β-επιπεδου....υπερηχος ειναι....

Γιατι θες να διασταυρωσεις την εξεταση;;; Σε "χαλαει" κατι στον γιατρο σου;

Δημοσίευση

Ηello Ρανια dear!!!

Μωρε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν κανεις 2 φορες Β-επιπεδου....υπερηχος ειναι....

Γιατι θες να διασταυρωσεις την εξεταση;;; Σε "χαλαει" κατι στον γιατρο σου;

Δημοσίευση

βρε Lollipopaki !!! τελειο βίντεο ! γέλιο και κλάμα (συγκίνησης) μαζί !!!! τελειο τελειο !!

ρανια, δε νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα... γιατί θες να πας για 2η β επιπέδου ; μπορείς απλά να δείξεις τα αποτελέσματα σε αλλον γιατρό να σου πει τη γνώμη του ! πως σου φαίνεται αυτό ;

κοριτσούδια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για το ανηψάκι !! να ειστε καλά !

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες

εχω πολλες ημερες να μπω γιατι δεν ειχα τηλ απο την τεταρτη

Τι κανετε βλεπω ομορφα νεα απ ολες σας

Εγω εκανα χθες αμνιο και σημερα αυριο περιμενω αποτελεσματα

ειμαι σπιτι και δεν κανω τιποτα

φιλακια σε ολες

Δημοσίευση

καλημερούδια φιλενάδες !

που σαι βρε δελφινάκι !!;;;;

Φραουλίνο καλά αποτελέσματα !

πως σας φαίνεται αυτό το τυρκουάζ (σε πιό ανοιχτή απόχρωση) για το δωματιο του μπεμπη ;;;

ειναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα!

post-12238-1387393537167_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Φραουλινο καλα αποτελεσματα να εχεις και να προσεχεις λιγο αυτες τις ημέρες!!!!

Δελφινακι μου, καποια συγκεκριμενη γευση? Εγω το εχω δοκιμασει με σοκολατα, με καιμακι και με μαστιχα κ μου εκατσαν βαρια. Τι γευση να πάρω? Εμενα η λυση βρισκεται πλεον μονο στο καφε. Ολη μερα με μια κουπα στο χερι ειμαι!Αχ....

Μαρακι ωραιο το τυρκουαζ, ποτε λετε να το βαψετε?

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

ΦΡΑΟΥΛΙΝΟ καλα αποτελεσματα και πολυ ξεκουραση!!! Ολα θα ειναι αψογα!!!!!!

maria+fotis αι λοβ τιρκουαζ!!!!!!!!!! αλλα και το δωματιο της φωτο μου αρεσε ;);)

Χτες εμεις πηγαμε στον γιατρο και ευτυχως ολα ειναι καλα!!!Και οι μπεμπουλες κ εγω....Λυσσαξανε στα χορευτηκα τα κοριτσια μου :lol::lol::lol::lol::lol: .

Εκλεισα κ Β-επιπεδου στις 19 Νοεμβριου.....μακρια μου φαινεται (ειναι δηλ) :(:(

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Μαρακι συγχαρητηρια για την αδερφη σου τελειο το τιρκουαζ μου αρεσει και εμενα πολυ και ειναι ενα απο τις επιλογες που εχω για χρωμα στο δωματιο το μωρου η δευτερη ειναι λαχανι με πορτοκαλι!!!Φραουλινο καλη επιτυχια στην αμνιο..Λολλι ολα καλα κοπελα μου με τις κοριτσαρες σου,θα πρεπει να αισθανεσαι υπεροχο να σε κλωτσανε 4 ποδαρακια,εγω με δυο ποδαρακια και τρελενομαι!!!Αυριο παω για β επιπεδου και μαλλον πεμπτη φευγουμε 4ημερο στην πατριδα!!Φιλια σε ολες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;; Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο. Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣 Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος! Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;
    • Ναι, ήθελε η γιατρός να έχω μπει στην 22η βδομάδα. Τώρα που λες για το έντερο, και μένα μου είπε ότι αποκλείεται στην πρώτη εγκυμοσύνη να είχα καταλάβει τον μικρό μας από την 19η εβδομάδα! Μάλλον το έντερό μου ήταν! 😎
    • Ο rsv είναι ένας καινούριος ιος που προσβάλει το αναπνευστικό. Πρέπει να το κάνει το εμβόλιο η μαμά για να πάρει μέσο του πλακούντα το μωρό αντισώματα μέχρι να γεννηθεί, γιατί αν κολλήσει μετά τη γένα αυτόν τον ιό το μωρό δεν ξέρουν οι γιατροί τι να το κάνουν, δεν μπορούν ούτε στη ΜΕΘ να το βάλουν, έτσι μου είπε εμένα η γυναικολόγος μου.  Έχω την ανηψιά μου εγώ 7 χρονών, μένουμε πάνω κάτω, αλλά δεν το βλέπω συχνά το μωρό τώρα γιατί πάει σχολείο και γενικά προσέχω για να μην κολλήσω τπτ. Αλλιώς καλέ που να πάω μετά την αποκόλληση.. μέσα στο σπίτι είμαι κλεισμένη ένα μήνα τώρα.!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...