Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 847
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μπραβο ρε Μαρακι!!!!πωπω-φανταζομαι τους γονεις σου χαρα!!!!!!θα ειναι κ κοντα σε ηλικια τα μωρα!τελεια!! :D

κοριτσια απο τις 12 κ μετα τα 'τακ-τακ' εκει κάτω ειναι συνεχομενα!!αχ, την κοπελα μου!!!! :x

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια!μαρακι μπραβο,τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!θα εχουν παρεα τα ξαδερφακια!

περιμενω μια πιτσα να ψηθει,μολις την εφτιαξα με τα χερακια μου και τη βοηθεια του μωρου μου...σλουρπ!

ρε κοριτσια,να ρωτησω κατι αν ξερετε.υπαρχει προβλημα αν κανω 2 φορες τη β επιπεδου?την κανει ο γιατρος μου,αλλα επειδη ειναι 2-3 χρονια στην περιοχη μου,θελω να το επιβεβαιωσω και σε αλλο γιατρο στην αθηνα.βεβαια ντρεπομαι να του το πω του δικου μου..τι λετε?

Δημοσίευση

Ηello Ρανια dear!!!

Μωρε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν κανεις 2 φορες Β-επιπεδου....υπερηχος ειναι....

Γιατι θες να διασταυρωσεις την εξεταση;;; Σε "χαλαει" κατι στον γιατρο σου;

Δημοσίευση

Ηello Ρανια dear!!!

Μωρε δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αν κανεις 2 φορες Β-επιπεδου....υπερηχος ειναι....

Γιατι θες να διασταυρωσεις την εξεταση;;; Σε "χαλαει" κατι στον γιατρο σου;

Δημοσίευση

βρε Lollipopaki !!! τελειο βίντεο ! γέλιο και κλάμα (συγκίνησης) μαζί !!!! τελειο τελειο !!

ρανια, δε νομίζω να δημιουργηθεί πρόβλημα... γιατί θες να πας για 2η β επιπέδου ; μπορείς απλά να δείξεις τα αποτελέσματα σε αλλον γιατρό να σου πει τη γνώμη του ! πως σου φαίνεται αυτό ;

κοριτσούδια σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για το ανηψάκι !! να ειστε καλά !

Δημοσίευση

καλημερα σε ολες

εχω πολλες ημερες να μπω γιατι δεν ειχα τηλ απο την τεταρτη

Τι κανετε βλεπω ομορφα νεα απ ολες σας

Εγω εκανα χθες αμνιο και σημερα αυριο περιμενω αποτελεσματα

ειμαι σπιτι και δεν κανω τιποτα

φιλακια σε ολες

Δημοσίευση

καλημερούδια φιλενάδες !

που σαι βρε δελφινάκι !!;;;;

Φραουλίνο καλά αποτελέσματα !

πως σας φαίνεται αυτό το τυρκουάζ (σε πιό ανοιχτή απόχρωση) για το δωματιο του μπεμπη ;;;

ειναι απο τα αγαπημένα μου χρώματα!

post-12238-1387393537167_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Φραουλινο καλα αποτελεσματα να εχεις και να προσεχεις λιγο αυτες τις ημέρες!!!!

Δελφινακι μου, καποια συγκεκριμενη γευση? Εγω το εχω δοκιμασει με σοκολατα, με καιμακι και με μαστιχα κ μου εκατσαν βαρια. Τι γευση να πάρω? Εμενα η λυση βρισκεται πλεον μονο στο καφε. Ολη μερα με μια κουπα στο χερι ειμαι!Αχ....

Μαρακι ωραιο το τυρκουαζ, ποτε λετε να το βαψετε?

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

ΦΡΑΟΥΛΙΝΟ καλα αποτελεσματα και πολυ ξεκουραση!!! Ολα θα ειναι αψογα!!!!!!

maria+fotis αι λοβ τιρκουαζ!!!!!!!!!! αλλα και το δωματιο της φωτο μου αρεσε ;);)

Χτες εμεις πηγαμε στον γιατρο και ευτυχως ολα ειναι καλα!!!Και οι μπεμπουλες κ εγω....Λυσσαξανε στα χορευτηκα τα κοριτσια μου :lol::lol::lol::lol::lol: .

Εκλεισα κ Β-επιπεδου στις 19 Νοεμβριου.....μακρια μου φαινεται (ειναι δηλ) :(:(

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Μαρακι συγχαρητηρια για την αδερφη σου τελειο το τιρκουαζ μου αρεσει και εμενα πολυ και ειναι ενα απο τις επιλογες που εχω για χρωμα στο δωματιο το μωρου η δευτερη ειναι λαχανι με πορτοκαλι!!!Φραουλινο καλη επιτυχια στην αμνιο..Λολλι ολα καλα κοπελα μου με τις κοριτσαρες σου,θα πρεπει να αισθανεσαι υπεροχο να σε κλωτσανε 4 ποδαρακια,εγω με δυο ποδαρακια και τρελενομαι!!!Αυριο παω για β επιπεδου και μαλλον πεμπτη φευγουμε 4ημερο στην πατριδα!!Φιλια σε ολες

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα όλη μέρα με την μικρή με γκρίνια και από την ζεστηβειχε περισσότερη γκρίνια. Το μεσημερινπηγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο και μόλις γυρίσαμε τα μαλλιά της εσταζαν της καημενουλας. Στις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε προπόνηση τον γιο και γυρίσαμε πάλι ιδρωμένη, την άφησα με την πάνα μόνο και ξεράθηκα στον ύπνο.  Της έριξα μια μουσελινα μόνο. Κάναμε μπανακι και έφαγε κοιμησμενη και τώρα το ματι της γαρίδα 🤣 Την κρατάει ο μπαμπάς στο σαλόνι που είναι ξενυχτης και εγώ ξάπλωσα γιατί δεν την παλεύω άλλο.  Με το μπάνιο πως τα πάτε? Αρέσει στα μπεμπονια σας? Εμένα τρελαίνεται, μόλις την βγάλω χαλάει τον κόσμο όλο. 
    • Νομίζω στην ωορρηξία πρέπει να είναι 10, το φυσιολογικό τις υπόλοιπες ημέρες είναι γύρω στο 6,5 - 7 ?  Ετσι έχω διαβάσει… το έψαχνα κι εγώ. Γενικά αν μπεις στον χώρο αυτό και αρχίσεις να ψάχνεσαι με εξετάσεις όλο και κάτι θα βρίσκεις! Ποσό καιρό προσπαθείς; Συγγνώμη εάν τι έχεις ξαναπεί αλλά είμαστε μπόλικες… Εχεις ειδικό γιατρό αναπαραγωγής που ασχολείται με υπογονιμότητα, κάνει τέτοιες μικρο επεμβάσεις, όπως το σκρατσινκ ;  
    • Γεια σας κορίτσια μου! Καλό μήνα! Πώς είστε; Εγκυούλες πως τα πάτε με τη ζέστη; Με το καλό @melitiniღ και @pennaki εύχομαι να ειναι το καλοκαίρι σας αυτό! @almira με το καλό και σε σένα! Να προσέχετε τον εαυτό σας! Ειχα μέρες να μπω… Κάναμε πρόκληση αυτόν τον μήνα, πράγματι έγινε ωορρηξία! Αυτό ήταν το σημαντικό για εμένα, 16η ημέρα έγινε η ωορρηξία.. Δεν κάναμε ένεση. Χάρηκα πολύ, εύχομαι ειλικρινά να βρήκαμε το πρόβλημα και να ειναι αυτό… και αργά η γρήγορα να γίνει το θαύμα. Καναμε σεξ κάθε μέρα😂😂😂… πήρα και άδεια από τη δουλειά 5 ημέρες για να είμαι σπίτι. Παλιές καλές εποχές, σαν να ήμουν φοιτήτρια ένιωσα.😂😂 Αναμένω… Μακάρι… Θα δούμε!   @Παρασκευαιδου ωραία τα λες! Γελάω με τη γυάλα σου!!! Μακάρι να βγει αληθινή μαντάμ Ζαΐραααα!
    • Κορίτσι μου πως πήγε το αποτέλεσμα της χοριακής;; Είσαι καλά;;
    • Καλησπερα κοριτσια εχω χασει πολλα μηνύματα σας ελπιζω να ειστε ολες καλα με υγιή μωράκια! @Tinoula@annie!ειμαστε ιδιες μερες ΠΗΤ! Εγω ειμαι 9/11. Απο συμπτωματα εχω ακομα εμετους! Το περασμένο σαββατο ειχα γιατρο και μου ειπε οτι ειχανε χαμηλα το μωρο και πρεπει να ανεβει οποτε να σταματησω περπατημα καο ορθοστασια με αποτελεσμα να σταματησω την δουλεια και να δουλευω απο το σπιτι! Αγχωθηκα λιγο η αληθεια ειναι αλλα ευχομαι μεχρι το επομενο ραντεβπυ να πανε ολα καλα. 25/6 εχω παλι ραντεβου
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...