Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια..ειμαι καινουργια στην παρεα σας.εχω πολυ σταθερο κυκλο 29ημερων,τελευταια περιοδο ειχα 6οκτωβρ.στις 10 οκτ.ειχα πολυ ελαχιστα εως ανυπαρκτα ''καφε'' κ καναμε ελευθερα με τον αρραβωνιαστικο μου τη πραξη κ τελειωσε κανονικα για πρωτη φορα μεσα μου..υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι εγκυος??θελω πολυ... :o:D:D:o βοηθηστε μεεεεε

Δημοσίευση

Μόνον τις 3 πρώτες ημέρες της περιόδου δε μπορεί η γυναίκα να συλλάβει............

Μου το έχουνε πει 2 Γυναικολόγοι...........

Στο θεωρητικό μέρος............

Τώρα πρακτικώς τί γίνεται...... είναι άλλο καπέλο!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=sex.gif]

Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! Μίλησε με το γιατρό σου..........

Δημοσίευση

Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά πώς γίνεται;;;;; Δε στέκει..Για να μείνει μια γυναίκα έγκυος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΑΡΙΟ. Αλλιώς τι θα γονιμοποιηθεί;; Για να υπάρχει ωάριο πρέπει να υπάρχει ωορρηξία..Αμέσως μετά την περίοδο αρχίζει να σχηματίζεται ένα νέο ωάριο το οποίο είναι έτοιμο για γονιμοποίηση σε περίπου 8-10 μέρες μετά(σε έναν φυσιολογικό κύκλο) διότι τότε ελευθερώνεται(ωορρηξία). Αν αυτό γονιμοποιηθεί έχουμε εγκυμοσύνη. Αν όχι, αποβάλλεται κατά την επόμενη περίοδο...Πώς γίνεται λοιπόν;;; Πρακτικά δε στέκει...Αν δεν υπάρχει ωορρηξία(ωάριο) πώς θα υπάρξει εγκυμοσύνη;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :?:

Δημοσίευση
ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ Κ ΛΕΝΕ Κ ΠΟΣΟ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΕΙΣΑΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΑΡ ΜΠΛΟΥ.ΡΩΤΑ Κ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok θα παω κ θα ρωτησω...thank you :D:D:P:P:lol::lol:

Δημοσίευση

Κοριτσια θα συμφωνησω απολυτα με την Ανθη. Υπαρχουν ημερες ωορηξιας για καθε γυναικα.

Ειναι Ιατρικα αδυνατο μια γυναικα να μινει εγκυος εαν δεν ειναι στις γονιμες μερες Εξου και οι σπερματεχυνσεις στις ημερες ωορηξιας κτλ....

Καταλαβαινω την αναγκη σου memo να μινεις εγκυος καλο λοιπον θα ηταν να ενημερωθεις οσο αναφορα τον κυκλο σου και τις γονιμες μερες σου και να εστιαστεις σε αυτες για να εχεις σιγουρα αποτελεσματα

;);) .

Δημοσίευση

Κανείς δε μιλάει για εγκυμοσύνη εκτός γόνιμων ημερών. Απλώς οι γόνιμες μέρες διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα και συχνά από κύκλο σε κύκλο. Έχει παρατηρηθεί πως μια γυναίκα μπορεί να έχει ωορηξία πολύ νωρίς ή πολύ αργά στο κύκλο, ακόμα και να έχει δύο φορές ωορηξία μέσα σ'ένα κύκλο. Επίσης λέγεται πως τα θηλυκά κυρίως σπερματοζωάρια μπορούν (κάποιες φορές) να παραμείνουν ζωντανά για 2-3 μέρες και να 'περιμένουν' το ωάριο...

Nemo εύχομαι ότι καλύτερο!

Δημοσίευση

και γω συμφωνω οτι καμμια μερα του κυκλου δεν εισαι ασφαλης οταν κανεις sex χωρις προφυλαξη ακομα και τις μερες της περιοδου.. δεν το εχετε ακουσει ποτε αυτο??????? γιατι αραγε???? εγω εμεινα εγκυος περιπου την 7 μερα μετα την περιοδο που θεωρητικα δεν ειναι στις γονιμες.

ο γιατρος μου εχει πει πως η γονιμες μερες ειναι μονο για τις κοπελες που θελουν να κανουν παιδι και βαζουν ενα προγραμμα και βλεπουν ποτε εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να τα καταφερουν.

Ο οργανισμος της γυναικας ειναι πολυ περιεργος και μπορει για πολλους και διαφορους λογους π.χ λυπη,αγχος, κουραση και αλλα να αλλαξουν τον κυκλο και να γινει ωορηξια οποιαδηποτε μερα.......

Γιαυτο NEMO καλη επιτυχια!!!!!!

Δημοσίευση

memo σου ευχομαι πραγματικα να εισαι εγκυος κοριτσακι μου.........

σπιρτουλι δεν γνωριζω εαν μια γυναικα εχει 2 φωρες τον μηνα ωορηξια πραγματικα 2 γιατρους που μιλησα δεν με ενημερωσαν περι αυτου προφανως εσυ θα εισαι ποιο εμπειρη απο οτι φαινεται κοπελα μου....

Τωρα οσο αναφορα την ελευθερη επαφη σιγουρα ποτε δεν εισαι σιγουρη για περιπτωση εγκυμοσυνης οταν κανεις ελευθερα απλα η περιπτωση πολαπλασιαζεται οταν εισαι στις γονιμες μερες. Σε οποιον γιατρο και αν πας κοπελα μου αυτα θα σου πει...

Δημοσίευση

Οποτε τα γνωριζουμε ολα αυτα που λες σπιρτουλι. Ισως και καλυτερα αποτε μην αναρωτιεσαι και ρωτας, γιατι εμεις ολες οι κοπελες που δεν τα εχουμε καταφερει ακομα, κοιταμε να ειμαστε πολυ ποιο ενημερωμενες θελωντας και μι απο τις υπολοιπες.........ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

τι να πω βρε κοριτσια δεν ξερω θα δειξει πραγματικα σε 3-4 μερουλες...παντως το στηθος μου εχει πρηστει πααααρα πολυ κ με ποναει κ η κοιλιτσα μου οπως οταν περιμενω περιοδο...δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η' κακο... :roll::roll::roll::(:(:(

Δημοσίευση

δεν καταλαβα που ειναι η ενσταση σου ΣΙΑ??? και πραγματικα με ενοχλει υπερβολικα η ειρωνια....δεν απευθυνθηκα σε εσενα και δεν καταλαβαινω την επιθεση....αν διαβασεις καλα για τις 2 φορες ωορηξια το ειπε η samarcande αλλα και εγω το ξερω αρα δεν μπορει και η δυο να ξερουμε λαθος πραγματα... το οτι εσυ δεν τα εχεις καταφερει ακομα( που σου ευχομαι συντομα να τα καταφερεις) δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει..... εδω και γυναικες που τους ειχαν αποκλεισει πως θα μεινουν εγκυος, εμειναν.τελος παντων η κοπελα δεν ανοιξε το ποστ για να μαλωσουμε αλλα καλο θα ειναι η μια να σεβεται την γνωμη της αλλης...........................

Δημοσίευση

κοριτσια σιγουρα οι περιπτωσεις ειναι παααρα πολλες που μπορει μια εγκυμοσυνη μπορει να προκυψει...ο θεουλης αλλωστε κανονιζει για αυτα κ δεν ξερεις ποτε τι γινεται...εγω παντως αδιαθετησα...σνιφ σνιφ :(:cry::roll::roll::roll::roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...