Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εσωρουχο θηλασμού!

Recommended Posts

Καλησπέρα,κοριτσια...Είμαι στον 7ο και το στηθος μου εχει μεγαλώσει αρκετα.Τα σουτιέν που ειχα αγορασει τους πρωτους μηνες δε μου κανουν πια.Μπορω απο τωρα να φορεσω σουτιεν θηλασμού ή το στηθος μεγαλωνει κι αλλο τους τελευταιους (8ο και 9ο) μηνες της εγκυμοσυνης? Με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που να δεις πόσο θα μεγαλώσει αφού γεννήσεις!!!!

Έχεις δρόμο ακόμη...

Φυσικά και μπορείς να φορέσεις αλλά να ξέρεις πως μάλλον θα χρειαστείς μεγαλύτερο νούμερο μετά!

Με το καλό το μπεμπάκι σου!

εμενα τα μονα που μου εκαναν ηταν απ τα μαδερκερ γιατι εχουν και μικρο νουμερο για γυρω γυρω και μεγαλο καπ....με ολα τα αλλα γεμιζα γαλατα :lol::lol::lol:

αν μπορεις τωρα παντως βοηθαει να μην φορας σουτιεν γιατι σκληραινουν οι θηλες και δεν πονανε στο θηλαασμο [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ MOTHERCARE ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΚΑΝΟΥΝ. :lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...