Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κατι κανω λαθος...δεν μπορει!!!

Recommended Posts

Γιατι ο μικρος μου με χτυπαει, με δαγκωνει,με ξενυχταει? Ειμαι αυτη που του ικανοποιω ολες τις αναγκες του. Την αγκαλια του, το φαγητο του τα κανακεματα του. Ειμαστε μαζι 24 ωρες το 24ωρο... Παιζουμε, θηλαζουμε, εκπαιδευομαστε... ολα!!! Και μονο εμενα δαγκωνει και "χτυπαει" παρ ολο που δεν το εχει δει καπου! Σημερα μπαιλντισα. 6 η ωρα το πρωι κι αφου ειχα κοιμηθει ελαχιστα του φωναξα πως με κανει να μετανοιωνω που επελεξα αυτον τον τροπο διαπαιδαγωγισης. Μπηκε ο μπαμπας του και πηγα στο σαλονι να κοιμηθω. Ε... κοιμηθηκε 4 ωρες σερι.. Γιατι αυτα μονο σε μενα? Γιατι νοιωθω πως με εκδικειτε για κατι? Που κανω λαθος? :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα δεν ξερω ακριβως την απαντηση.....

Εχω ομως μια φιλη που ζει το ιδιο με σενα! Ειναι θεμα χαρακτηρα(των αγοριων σας) νομιζω...

Κανε υπομονη κ συνεχισε την καλη "δουλεια"!σε λιγους μηνες θα μας καταλαβαινουν περισσοτερο!

Δεν ξερω να σου απαντησω, ο δικος μου δεν κανει ετσι..

μπορει να ιεναι φαση και να περασει, να μαθαινει καινουρια παιχνιδια (για αυτον) η να τεσταρει τις αντοχες σου..

πιστευω πως θα περασει, κανε υπομονη και οταν μεγαλωσει λιγο ακομα ολα θα ειναι πολυ καλυτερα!

Μα πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτου!!!! Προσπαθω να ειμαι γλυκιααααααααα,κι ας νοιωθω [smilie=banghead.gif] Να τον επιβραβευω και να του μαθαινω πραγματακια!!! Κι αυτος ολο γκρινιαζει. Στρατα-στρατουλα κιανει ευχαριστως με την γιαγια του ενω με μενα κλαιει! :shock: Δεν ειναι πως δεν με αναζηταει... Στα δυσκολα στην αγκαλια μου τρεχει. Και αγκαλιτσες με κανει και γελακια και φιλακια. :x Αλλα του την δινει καθε τοσο και με "μαλωνει" Λετε να φταιει που οταν ηταν αρρωστουλης τον κραταγα χειροποδαρα στους γιατρους για ορους, ενεσεις, αιμα κτλ? και γενικα ειχα γινει η κακια που του εδινε φαρμακα? :cry:

Μα πραγματικα με βγαζει εκτος εαυτου!!!! Προσπαθω να ειμαι γλυκιααααααααα,κι ας νοιωθω [smilie=banghead.gif] Να τον επιβραβευω και να του μαθαινω πραγματακια!!! Κι αυτος ολο γκρινιαζει. Στρατα-στρατουλα κιανει ευχαριστως με την γιαγια του ενω με μενα κλαιει! :shock: Δεν ειναι πως δεν με αναζηταει... Στα δυσκολα στην αγκαλια μου τρεχει. Και αγκαλιτσες με κανει και γελακια και φιλακια. :x Αλλα του την δινει καθε τοσο και με "μαλωνει" Λετε να φταιει που οταν ηταν αρρωστουλης τον κραταγα χειροποδαρα στους γιατρους για ορους, ενεσεις, αιμα κτλ? και γενικα ειχα γινει η κακια που του εδινε φαρμακα? :cry:

Οχι βρε κουκλίτσα μου τίποτα απο όλα αυτά δεν φταίει!Η μαμάκα του είσαι και σ αγαπάει πάρα πολύ όπως κάθε παιδάκι αγαπάει την μανούλα του!Μην σκέφτεσαι τέτοιες χαζομάρες και στεναχωριέσαι!Απλά το να είναι 24 ώρες μαζί σου είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι.Την γιαγιά του δεν την βλέπει τόσο συχνά ούτε τον μπαμπά του που δουλεύει και του λείπει και όταν γυρνάει απο την δουλειά χαίρεται!Εσένα σε έχει ΔΕΔΟΜΕΝΗ και για αυτό κάνει έτσι.Αν λείψεις ένα 8ωρο απο το σπίτι θα τρελαθεί και θα σε ψάχνει σαν τρελός!!!!Ξεσπάει την κούραση και τα νευράκια του πάνω σου με αυτόν τον τρόπο.Ίσως εκείνη την ώρα να θέλει κάτι άλλο και επειδή ακόμα δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου αντιδράει με αυτόν τον τρόπο.Τα περισσότερα παιδιά το κάνουν αυτό.Φάση είναι και θα περάσει!!

Αννα μου δε νομιζω οτι κανεις κατι λάθος.

Απλως Ο Τόνυ ειναι παιδακι που μαζι σου νοιώθει τοση ανεση(λογικο αφου εισαι η μαμα του) και σε τεσταρει για νεα πράγματα και νεες αντιδρασεις.

Αννα το εκλαμβανεις λαθος, αυτα ειναι εκφρασεις αγαπης...ναι ξερω βλακιες λεω..αλλα ο δικςο μου κανει κατι παρομοιο, διασκεδαζει απιστευτα με το να με δαγκωνει, να μου τραβαει τα μαλλια, να μου αντιμιλαει να φωναζει και να κανει νευρα, ειναι παιδι να ξερεις και τα παιδια τα κανουν αυτα σε οποιο ατομο νιωθουν πιο κοντα τουσ..να ανισυχεις αμα τα κανει και με αλλους αυτα

Ετσι δεν το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια. :oops: Καταλαβαινα οτι σε μενα τον "παιρνει" και τα κανει αυτα αλλα πιστευα οτι για καποιο λογο με τιμωρει. Γιατι με τον μπαμπα του κοιμηθηκε ενω μαζι μου οχι? :shock: Ετυχε? :?

Βασικα Η χρυσα ειπε αυτο που ηθελα και εγω να πω.Με καλυψε!!!!!

Αννα νομιζω οτι εσυ εκανες ολο το dirty job(να τον κουρασεις) και ο μπαμπας πηρε ολη τη δοξα!!!!Ναι τυχαιο ητανε.Και μα σενα θα κοιμοτανε εκεινη τη στιγμη.

ναι κ εγω ετσι νομιζω

εσυ τον κουρασες καλα καλα κ μετα κοιμηθηκε με τον πατερα του

παντως αυτο που λες για το νοσοκομειο δε νομιζω να ισχυει

κ εμεις ημασταν μια βδομαδα τον ειχαν κατατρυπησει ειχαν πρηστει τα χερια τα ποδια του ηταν κατι βλαμμενες νοσοκομες και του εσπασαν τη βελονα μεσα στο χερακι του και ειχε γεμισει ολο το δωματι αιματα... ουτε να τα θυμαμαι δε θελω..

απο οταν γυρισαμε σπιτι ηταν κολλημενος πανω μου μιλαμε για απελπιστικη κατασταση ομως

προφανως ολα αυτα ειναι ο τροπος του για να σου δειξει ποσο πολυ σε αγαπαει

μη στεναχωριεσαι μη σκεφτεσαι αρνητικα τα κανεις ολα παρα πολυ καλα

συνεχισε να δειχνεις την αγαπη σου στο αγορακι σου

σε λιγο καιρο που θα αρχισει να καταλαβαινει πολυ περισσοτερα θα ηρεμησει πολυ θα δεις

συμφωνω με τα κοριτσια

τα ιδια κανει και ο δικος μου!!!!!!

εγω τον μαλωνω,εγω τον κανακευω,εγω του τα κανω ολα(μπανιο,φαγητο,παιχνιδι,βολτα)

και παλι σε εμενα φωναζει,σε εμενα αντιδρα αλλα μονο σε εμενα τρεχει μονο για αγκαλια και παρηγορια

ειμαστε τα πιο κοντινα τους προσωπα

σε εμας εχουν το 'θαρρος' να κανουν τα παντα και εμας τεσταρουν καθε φορα

πιστεψε με ετσι ειναι περνανε απο πολλες φασεις τα παιδακια μας

αν ηταν απο τα φαρμακα να μας βλεπουν κακιες τοτε ο δικος μου δεν θα ηθελε να με βλεπει ουτε ζωγραφιστη με τοσα φαρμακα και θεραπειες που του κανω :lol::lol::lol:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...