Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ?


aeraki

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM! ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ! ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ 28/09 (ΚΥΚΛΟΣ 26 ΗΜΕΡΕΣ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΛΕΕΕΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΦΕ ΑΧΝΑ ΥΓΡΑ (ΓΙΑΚ). ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΣΤΙΣ 15/10 (ΕΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΩΟΡΗΞΙΑ ΣΤΙΣ 10,ΤΗΝ ΕΝΙΩΣΑ ΔΗΛΑΔΗ), ΕΝΩ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΙΔΑ 2 ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ (ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΙΑΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ) ΑΙΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ "ΕΡΓΟ ΤΟΥ" ΕΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ, ΤΡΩΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΚΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΚΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ(ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ... :? ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ. ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ (αΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝΒ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΧΑ Π Ο Τ Ε ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ. ΛΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααααααααα εγω πιστευω πως μπορει να εισαι αλλα φυσικα υπαρχει και το αλλα...ποτε δεν θα εισαι σιγουρη μεχρι να το επιβεβαιωσεισ σιγουρα και με χοριακη γιατι μετα αμα δεν εισαι θα απογοητευτεισ.αν θελεις μωρακι σου το ευχομαι παρολα αυτα.

τα συμπτωματα που περιγραφεισ παντωσ με κανουν να πιστευω πως εισαι εγκυος αλλα καμια φορα επειδη ειναι σχεδον ιδια με της περιοδου μασ ξεγελανε.

ελπιζω να πανε ολα καλα.

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι κι εγω γιαυτο λεω οτι μπορει να εισαι γιατι δε τα ξαναειχεσ αλλη φορα τα συμπτωματα.κ γω το ιδιο με σενα ειμαι εννοω δεν εχω αιμα κτλ.

ελπιζω και ευχομαι τα καλυτερα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα μπορει κ να ετυχε... τον προηγουμενο μηνα ημουν σιγουρη οτι ειχα μεινει εγκυος. ολα μου μυριζαν, ειχα πονους στην κοιλια κ στη μεση, ειχα ζαλαδες κλπ κλπ αλλα θελω τοσο πολυ ενα μωρακι ακομα που αποτι φιανεται ειχα γκαστρωθει στη φαντασια μου

μη βιαζεσαι περιμενε να περασουν οι μερες και πανε κανε μια χωριακη η ενα τεστακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΠΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ Μ ΕΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Τ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω σου ευχομαι ολοψυχα αμα το θες να εισαι! ομως πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα για χοριακη... Αυτα που λες ειναι ενδειξεις,μπορεις να κανει καποιο απο τα τεστ που γινονται 5 μερες μετα τη συλληψη η για να εχεις σιγουρο αποτελεσμα να περιμενεις να εχεις καθυστερηση και να κανεις χοριακη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...