Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ


Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,

σήμερα το ερώτημά μου είναι το εξής: γνωρίζεται μήπως αν για κάποιο λόγο ΔΕΝ επιτρέπεται να κάνουμε αποτρίχωση (πχ με ταινίες ή χαλάουα) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και κυρίως στο μπικίνι? Και όταν λέω μπικίνι εννοω: brazilian...δηλαδή αρκετά ..παρτό αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!

Έχω σκοπό να άρω το εμπάργκο του θέματος σεξ και για αυτό ρωτάω... :oops::oops::oops:

Επίσης, από σεξ εσείς τι κάνατε κατά την διάρκεια της εγκμοσύνης? Εμάς μας το επιτρέπει ο γιατρός από την αρχή αλλά είμαι φοβιτσιάρα ....αλλά νομίζω ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα.....

:lol::lol:

πλακα κανω....

εμεις στον ακη δεν καναμε τιποτις....μας ειχε πει ο γιατρος να μην με αγγιξει καθολου.....ουτε στο χερι που λεεμε.....ειχα αιμαραγιες πολυ στην αρχη....13 εβδομαδων παμε με αποκολληση...ο γιατρος λεει στον αντρα μου....''καλα ρε γιωργακη δεν σου ειπα να μην την αγγιξεις?'' κ του λεει κ ο αντρας μου δεν καναμε τιποτε....μετα του ειπε θα σου γραψω μια συνταγη να εχεις το ελευθερο αλλα οχι με την γυναικα σου :lol: ....δεν καναμε τιποτα κ τις 38 εβδομαδες γιατι ειχα προβλημα...

στα αλλα 2 μια φορα ειχαμε επαφη....γιαυτο στο επομενο δεν κανω τιποτε να ειναι τυχερο σαν τον ακη :!:

σαμανθα αν σας ειπε ο γιατρος οτι δεν υπαρχει προβλημα...δεν υπαρχει....αλλο αν υπαρχει καμια αποκολληση...

τωρα με την αποτριχωση πονεσα εγω μονο στην ιδεα.....εγω εχω ενα τελειο σιλκ επιλ αλλα οχι αποτριχωτικη ξυριστικη....αψογη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σαμανθα μου εγω εκανα μεχρι την γαμπα αποτειχωση με ταινιες και τα υπολοιπα ξυρισμα!!η γιατρος μου ειχε πει κοιλια και πιπι ας μην το κανω,ειναι θεμα πονου να μην ξαφνιαζεσε!!!αλλα παντα να ωτας την γιατρο σου!!!αλλες εχω ακουσει κανουν μπικινι μεχρι τελος της εγκυμοσυνης!!!

οσο για το σεξ αν δεν κανεις αεροπλανικα ολα καλα απολαυσε το!!!!

αν εχεις καποιο προβλημα σου λεει η γιατρος οχι!!!

εμενα μου ειχε πει ελευθερα, αλλα αν πονεσω η βγαλω αιμα δεν θα ξανακανω ως το τελος

τωρα βεβαια εχουμε σταματησει λογο του αντρουλη μου που ντρεπετε την κορη :D:D:D:D

οταν του λεω για σεξ μου λεει,ποιοι???οι τρεις μας??? :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκανα πληρης αποτριχωση μπαζιλιαν μπικινι μια μερα πριν γεννησω και γεννικα εκανα ολη την εγκυμοσυνη.

Θα ρωτησεις τον γιατρο σου γιατι δνε ειναι μονο θεμα πονου αλλα και θεμα γεννικοτερης υγειηνης στην περιοχη αλλα και καταστασης αγγειων και φλεβων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΝΑ ΠΩ,,,,ΟΛΟΟΟ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ 8- ΚΑΙ 9 ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΩ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...ΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ..ΤΟ ΞΥΡΑΦΙ ΧΑΛΙΑ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!

Χρυσάνθη μήπως έβλεπες στον ύπνο σου 'ερωτικές συνευρέσεις' και ο γιατρός άδικα κατηγορούσε τον άντρα σου??? :lol::lol::lol: γιατί εγώ το παθαίνω συχνά τελευταία...Μετράνε και αυτές :?:?:? ??

rebbeka σου είπε ο γιατρός ότι εάν πονάς στην αποτρίχωση μπορεί να γίνει κάτι κακό? Γιατί όπως και να γίνει, αποτρίχωση είναι, λίγο θα πονέσει! Όσο για αυτό που σου λέει ο άντρας σου: και τον δικό μου τον κόβω σε 2 μήνες που θα έχει μεγαλώσει η κοιλιά να μου το λέει και εμένα...Μα δεν είναι λογικό αυτό!!! Ετσι δεν είναι???

Cesilia έχεις πολύ δίκιο για τις φλέβες και τα αγγεία που λες! Ο γιατρός έχει πει γενικά σε όλα ναι! Λίγο ακόμα και θα μας έλεγε ναι και στο τσιγάρο... :lol::lol::lol:

magdalina όταν έχεις συσπάσεις δεν επιτρέπεται η αποτρίχωση? Δεν το ήξερα! Γιατί? Πράγματι με το ξυράφι δεν μπρορώ ούτε εγώ...τόσα χρόνια δεν το έβαλα...αν το βάλω τώρα θα παει χαμένος όλος ο κόπος του παρελθόντος!!

Κορίτσια από ότι θυμάμαι στο 'κρεβάτι' κάπου κάπως κάποτε περνούσαμε καλά με τον αγαπημένο μου...έτσι σαν ανάμνηση μου έχει μείνει :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πει κανεις για το....απαυτο της αλληνης!!!!! :lol::lol::lol::lol:

γεια σου ρε σαμανθα φοξ...με τις αποριες σου!!!! Παρε ενα ξυραφακι μαχ 3 και κανε δουλεια σου και θα ειναι βιλουδο!!!!! :lol::lol:

αντε με το καλο ....το ΣΕΞ παντα!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

samantha ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ: ΑΝΑΜΝΗΣΗ........ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ..... ΚΑΙ ΑΠΕΒΑΛΛΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!!!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

samantha ...εγω ειχα πολλες συσπασεις σε σημειο να γεννησω προωρα οποτε ειπα οκ αστο καλυτερα,γιατι το μωρο ηταν πολυ κατω και ειχε παρει θεση,,φοβηθηκα για να μην τραβηχτω αποτομα στην αποτριχωση στο μπικινι..πικραααα το ξυραφακιιιι.....τωρα ομως γενναω οποτε μετα θα ξαναρχισω...φιλια..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Samatha μου εγώ κάνω αποτρίχωση (χλάουα) μέχρι το μπούτι το μπικίνι το κάνω με ξυραφάκι. Πρίν μην έγκυος το έκανα με χαλάουα το μπικίνι αλλά τώρα φοβάμαι.

Σχετικά με το σεξ εμείς κάνουμε 1 φορά την εβδομάδα ο γιατρός δεν μας το έχει απαγορεύσει και γενικά μέχρι τώρα δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κατιάνα νομίζω ότι η όλη του στάση δυστυχώς έδειχνε ότι δεν θέλει ανάμιξη... Κρίμα γιατί αυτός θα χάσει..! Εσύ κοίτα τη μπουμπού σου κι εσένα: να είστε γερές, να είστε καλά και αγάπη θα έχετε με το τσουβαλι στη ζωή σας!! Είμαι σίγουρη γι αυτό! Ευτυχώς ανακουφιζεσαι με τα μαλοξ και κοιμάσαι λίγο πιο ανθρώπινα!! Να απολαύσεις τη σημερινή μέρα! Πόσο όμορφα είναι βρε παιδί μου!! 😍😍 Αχ τι καλά που πλησιάζει ο καιρός! Είναι από τα λίγα καλοκαίρια που ανυπομονώ να τελειώσουν!! 
    • Κορτιζόνη δεν πήρα ποτέ, τα cyclacour τα έχω κόψει τελείως και έχω κρατήσει 1 utrogestan * 3 φορές τη μέρα για να είμαστε safe ως προς το μήκος του τραχήλου της μήτρας που ήταν 31,3. Αλλά όλα καλά! Με το καλό τα γενεθλιάκια σου, φέτος θα έχεις το καλύτερο δωράκι!!!❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!!! Και εγώ ξεκίνησα με θετικά τεστ χαρά ενθουσιασμο θετικές χοριακες απλά σε κάποια φαση(επειδή έκανα κ πολλές εγώ χιχι) είχε σκαμπανευασμα η χοριακη μου.κανεις δε ξέρει τον λόγο αλλά εμένα με τρόμαξε αυτό κάπως. Δηλαδή η χοριακη είχε πάει κάπου 3.500 δεν ανέβαινε πάμε για υπέρηχο βλέπει σάκο μόνο και λεκιθικο. Ξανά κάνω χοριακη μετά από κάποιες μέρες έπεσε 2.500 πάω την επόμενη μέρα στο γιατρό κ είδε έμβρυο κ με καρδούλα αμέσως.μου λέει έλα παναγια μου.λεω πως γίνεται αυτό αφού έπεσε η χοριακη δλδ μέσα σε μια εβδομάδα κ εμβρυο κ καρδιά. Με Ξανά στέλνει για χοριακη 3.500.παω μετά από μια εβδομάδα πάλι για υπέρηχο κ μεγάλωσε το μωρό κ οι παλμοι 141. Μου λέει όλα τα βρίσκω τέλεια δλδ αν δε είχες κάνει τη χοριακή τότε να δούμε ότι έπεσε δε ξέρω... κ λέω μήπως η χοριακη ήταν σημάδι ότι κάτι δεν θα πάει καλά? Αλλά υποτίθεται αφήνεις τις χοριακες κ μετά σε νοιάζει μόνο ο υπέρηχος.   Αυτό που με ανησυχεί σήμερα βρίσκομαι στην 7η εβδομάδα και 3 μερες είναι ότι χτες είδα πρώτη φορά ροζ απαλά υγρα στο σκούπισμα. 1η φορά δεν είχα ξανά δει και τρόμαξα. Δεν ήταν αιμα μόνο ροζ υγρα αλλά ανησύχησα γιατί και ο γιατρος μου λέει ότι αυτές οι εβδομάδες είναι κρίσιμες..  δε έχω πόνο καθόλου ούτε αιμορραγία....
    • ναι έτσι έχω σκοπό να κινηθώ από εδώ και πέρα. Καλημέρα κορίτσια καλό Σαββατοκύριακο!!  @Katiana1987 φάνηκε από την αρχή ότι δεν άξιζε να ασχοληθείς! Κοίτα την ζωούλα σου.. κοίτα το μωράκι σου, θα έχετε ένα ιδιαίτερο δέσιμο οι δυο σας!  Να πάνε όλα κατευχην! 
    • Εγώ θα κάνω την καμπύλη το άλλο Σάββατο θα είμαι 25+5  εγω πάντως προσωπικά πιστεύω ότι τα ένζυμα σου ήταν ψηλά λόγο κοβιντ κ όχι λόγο βιταμινών αλλά εντάξει άμα ήθελε να το τσεκάρει η γιατρος σου οκ…  Συμφωνώ με την αλλαξιερα κ εγώ πήρα μια απλή κ την έβαλα πάνω στην συρταριερα στο δωμάτιο μας! Τα περισσότερα παιδικά πράγματα είναι απλά μάρκετινγκ… εγώ ήμουν πολύ συνηδητοποιημενη τότε τι ήθελα γιατί κ οικονομικά ήμασταν  λίγο ότι ναναι γιατί κ εμεις χτίζαμε σπίτι κ δεν είχαμε κ χώρο στο διαμέρισμα όποτε πήρα πολύ βασικά πράγματα… χθες πήγαμε στην παιδίατρο μας για τον γιο μου για εμβόλιο και τη ρώτησα λίγο για τα ρούχα κτλ γιατί ο Οκτωβρης μηνας εδώ στη Κύπρο είναι ακόμη ζέστη…εκεί δε ξέρω άμα δροσίζει. Εμας εδώ καλά μέσα Νοέμβρη να χειμωνιάσει κ πέρσι καθόλου… μου είπε για τα ρούχα κοντό μανίκι κορμάκι εσωτερικό κ από πάνω ολόσωμο μακρυμάνικο με λεπτές κουβέρτες κ πάνες αγκαλιάς. Ο γιος μ είχε γεννηθεί Δεκέμβρη τα είχα πάρει όλα χειμερινά όποτε τώρα θα πάρω 1-2 κουβέρτες καλοκαιρινές λεπτές βασικά  π δεν έχω κ πάνες αγκαλιάς γιατί με βόλεψαν πάλι καλοκαιρινές κ μερικά εσωτερικά κορμάκια καλοκαιρινά π δεν είχα καθόλου στον γιο μου… τα αγόραζα όλα ουδέτερα σχεδόν όποτε ευτυχως έχω κ κάποια ρούχα ουδέτερα αν κ χθες πήγα κ πήρα κοριτσίστικα 😂😂  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...