Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ......

muriam

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΩ 8ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ.ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Κ ΑΝΙΒΙΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΙΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ.ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ Η ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΑΣΤΑΤΟ ΚΥΚΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 40 50 60 ΗΜΕΡΩΝ Κ ΠΡΙΝ ΒΓΟΥΝ Η ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΩΡΗΞΙΑ Κ ΟΧΙ ΟΩΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΜΗΝΕΣ.Κ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΜΕ 3 ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΑΙ ΤΙΝ ΟΩΡΗΞΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ?ΤΙ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ Κ ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΙΩΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπόν το χουμε σχολιάσει ξανά και ξανά και ξανά................

πήγαινε εδώ και διάβασε, έχεις γράψει και συ.

http://www.mammyland.com/forum/10/14444.

διάβασε και αυτό που έχω γράψει παλαιότερα.

κορίτσια μην τρελαίνεστε.

έχω και εγώ πολυκυστικές......

το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές στο mammy.

αν ψάξετε λίγο θα βρείτε τα θεματάκια.

ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΩΟΡΗΞΙΕΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕς ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ.

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 30 ΜΕΡΕΣ, ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 35, ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ, ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕς

όταν όμως θέλησα να μείνω έγκυος έμεινα στην 3η- 4η φορά.

δεν έχω κάνει ποτέ θεραπεία (μόνο κάτι αντισυλληπτικά όταν ήμουν 18 για να φτιάξει ο κύκλος αλλά μάτιος κόπος- μόνο τρίχες γέμισα)

θέμα τύχης και θετικής σκέψης.

μην μπαίνετε στη διαδικασία τω θεραπειών.

κακό σας κάνει στην ψυχολογία σας που είναι ο Νο1 αντισυλληπτικό....

κοιτάχτε τώρα αντίφαση.

το 1ο μου παιδί το τσάκωσα πολύ γρήγορα.

τώρα που θέλω 2ο δε μπορώ, γιατί η σκέψη μου είναι μόνιμα σε αυτό το θέμα.

η ίδια γυναίκα, η ίδια μήτρα, οι ίδιες πολυκυστικές ωοθήκες

όπως θα δεις και στα τικεράκια τελικά είμαι πάλι έγκυος.

χωρίς καμία θεραπεία, χάπια, υπερήχους....

όταν το έγρφα αυτό σε παλιό ποστ ,ήταν 11 Αυγούστου, πιθανόν να ήμουν έγκυος....μετά από πάλι πολύ μικρό διάστημα

τώρα για το γιατρό σου θα σε γελάσω.

εγώ δε θα μπαινα ποτέ σε υτή τη διαδικασία, μόνο άγχος θα σου προσθέσει. δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ καμία εξέταση επί του θέματος.....αν θέλεις μπορώ να σου στείλω σε πμ τα τηλ του γιατρού μου....αθήνα μένεις.....είναι φοβερός...στν κουνιάδα μου βρ΄κε ότι έχει κάποιο πρόβλημα στο αίμα και έχανε παιδιά.....κανείςς δεν καταλάβαινε γιατί. λίγο ακριβός αλλά τέλειος

ZAIRA TO ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΕΙ Η 2ΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΩΣ Κ ΝΑΧΕΙ.Κ ΓΩ ΠΑΛΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΙΠΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑ.ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ Κ ΚΑΝΑΝΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΛΠ Κ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3ΜΗΝΕΣ...ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ 8 ΜΗΝΕΣ Κ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΣΤΑΤΟΣ Κ ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΜΕΝΩ ΘΕΣΝΙΚΗ.

βρε muriam δεν είμαι η μόνη "τυχερή"....

εγώ αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι οι πολυλυστικές δεν είναι αρρώστια, ουτε πρόβλημα........

αυτά είναι πό το θεό...

8 μήνες δεν είναι και τεράστιο χρονικό διάστημα....

έχω την κολλτή μου έτσι...προσπαθεί και εκείνη για 2ο και δε μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα....το μυαλο της είναι κολλημενο,ειχε αρ΄χισει να ψάχντεται.....τώρα έχει ψιλοσυνέλθε και τώρα περιμένω να ακούσω ευ΄χαριστα και από αυτήν...

βγάλτο από το μυαλό σου κορίτσι μου και θα έρθει και μίλα του, κάλεσε το κοντά σου....πριν μείνω έγκυος στο 2ο έβγαινα στο μπαλκόνικάποια βράδια, κοιτούσα τον ουρανό και του μιλούσα και του έλεγα "έλα στη μανούλα...τι περιμένεις?"

ΖΑΙΡΑ ΜΟΥ!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Κ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ.ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ 2 ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΧΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΒΑΛΕΙ.ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΙΣΩΣ ΓΙΆΥΤΟ ΝΑ ΜΙΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...