Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιπλοκή στο ένα έμβρυο σε δίδυμη κύηση

Recommended Posts

Γειά σας!Είμαι καινούριο μέλος και μαμά ενός αγοριού 2 ετών.Είμαι ξανά έγκυος στον 5ο μήνα σε δίδυμη κύηση μάλλον μονοχωριακή (Ο γιατρός δεν το έχει ξακαθαρίσει ακόμη 100%).Πριν λίγες μέρες έκανα έναν απλό υπέρηχο και η γιατρός είδε πρόβλημα στο ένα έμβρυο υγρό την κοιλίτσα του και λίγο αυξημένο αμνιακό υγρό γενικά.Μιλήσαμε μέχρι και για διακοπή κύησης.Επείγει να κάνω την β' επιπέδου και μάλλον και αμνιοπαρακέντηση για ποιό σίγουρα.Μήπως κάποια από εσας ξέρει κάτι ή έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• 2 weeks later...

Μαλλων δεν το ειδε κανεις το μινημα..

τι εκανες τελικα;;;;

Μηπως να απευθυνθεις στον Κυριο Δοβα να σου απαντησει πιο καλα;;;;

Γεια σου!

Βλέπω πως είσαι από Αχαϊα...Ξέρω μια πολύ καλή γιατρό στην Πάτρα που κάνει υπερηχογραφικούς ελέγχους, με ειδίκευση στην εμβρυΪκή ιατρική. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω τα στοιχεία της. Είναι καλό να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη - ειδικά αν τίθεται θέμα διακοπής κύησης.

Μου κάνει εντύπωση που ο γιατρός σου δεν ξέρει ακόμα αν είναι μονοχωριακή η κύηση. Δεν έπρεπε να φαίνεται ήδη? Μήπως δεν έχει καλό μηχάνημα και σε αγχώνει χωρίς λόγο? Στο λέω γιατί έχω "καεί" από γιατρό ου είχε παλιό υπέρηχο....

Μου κάνει εντύπωση που ο γιατρός σου δεν ξέρει ακόμα αν είναι μονοχωριακή η κύηση. Δεν έπρεπε να φαίνεται ήδη? ....

Kι εμενα αυτο μου κανει εντυπωση!!!!!!!!!!!'

Ψαξτο παραπανω!!!!!!!!

Καλη επιτυχια κ ευχομαι να ειναι λαθος του μηχανιματος-κακη διαγνωση!

μια φιλη μου στο β επιπεδου της ειπαν οτι βλεπουν λιγο παραπανω υγρο (στον αυχενα) κ φυσικα οτι προκειται για down παρολο που στην αυχενικη ολα ειχαν δειξει οτι ειναι φυσιολογικα,το ιδιο κ οι αιματολογικες.πηγε σε αλλους δυο γιατρους οπου ο ενας ελεγε οτι εχει προβλημα κ αλλος οτι ειναι καλα κ πιθανον το μωρο ειναι μεγαλοσωμο κ εχει μεγαλο κεφαλακι.κ οι τρεις συμφωνησαν οτι ο πιο βεβαιος τροπος για να σιγουρευρευτει ειναι να κανει αμνιοπαρακεντηση πριν παρει οποιαδηποτε αποφαση.κ ετσι κ εκανε (με πολυ φοβο βεβαια για την εξεταση).ολα πηγαν καλα κ τωρα εχει ενα μπεμπαρο 1μηνων ο οποιος γεννηθηκε φυσιολογικα 4430!εσενα δεν σου ειπαν να κανεις αμνιοπαρακεντηση?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...