Μετάβαση σε περιεχόμενο

Προβληματισμός για γυναικολόγο και μαιευτήριο

Ανθη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια. Τον τελευταίο καιρό προβληματίζομαι πολύ για κάτι. Έχω ένα παιδάκι 19 μηνών. Η αλήθεια είναι πως ακόμα δε σκέφτομαι για δεύτερο, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να το προσπαθήσω..Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι ο εξής: Μετά από αποτυχημένες επιλογές γιατρού, επέλεξα τελικά έναν που μου συνέστησαν και γέννησα στο ΜΗΤΕΡΑ. Επειδή όμως ήθελα να είμαι μόνη μου στο δωμάτιο για πολλούς λόγους, αναγκάστηκα και έδωσα έναν σκασμό λεφτά. Από τον γυναικολόγο μου δεν μπορώ να πω ότι έμεινα 100% ευχαριστημένη. Μπορεί να είναι καλός επιστήμονας και να αντιμετώπισε και μια επιπλοκή που είχα στο τέλος του τοκετού (φυσιολογικού τελικά) αλλά δε μου στάθηκε καθόλου στις 9 ώρες που περίμενα να γεννήσω. Με τη μαία του ήμουν συνέχεια, η οποία ήταν ΤΕΛΕΙΑ. Αυτό που μου την έδωσε όμως πιο πολύ ήταν ότι μετά από 6 ώρες πόνου ήρθε να μου πει να έχω στο μυαλό μου και την καισαρική γιατί το παιδί ήταν ψηλά. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να λέω ότι μόνο αν μου υπογράψει ότι έχω πρόβλημα εγώ ή το παιδί θα κάνω καισαρική και άλλα τέτοια..Η μαία με βοήθησε πολύ και τελικά γέννησα φυσιολογικά. Όμως δεν ξέχασα ποτέ ότι ήθελα να με ξεπετάξει επειδή αργούσα..Επίσης φοβάμαι μήπως σε δεύτερο τοκετό φοβηθεί μήπως έχω ξανά καμιά επιπλοκή και βρει κάτι για να με βάλει με καισαρική χωρίς λόγο..

Να μπω στο θέμα γιατί φλυαρώ. Η κολλητή μου γέννησε πρόσφατα στο Έλενα. Έπαθα πλάκα όταν είδα τα ανακαινισμένα μονόκλινα δωμάτια. Πολύ καλύτερα από τα πανάκριβα του ΜΗΤΕΡΑ. Όσο για το Έλενα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι από τα καλύτερα μαιευτήρια. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι λοιπόν να αλλάξω ΞΑΝΑ γυναικολόγο..Της κολλητής μου ο γιατρός είναι καλός, αλλά ως άνθρωπος δε λέει και πολλά. Είναι ολίγον αγριάνθρωπος..Δε θα τον άντεχα..Καραχάς θεωρείτε συνετή την απόφασή μου να αλλάξω γιατρό ξανά;; Και κάτι ακόμα. Μπορεί κάποια κοπέλα να μου προτείνει έναν καλό επιστήμονα αλλά και άνρωπο από το Έλενα;; (δε θέλω γυναίκα).Πολλές κοπέλες βέβαια έχουν ρωτήσει για γιατρό στο Έλενα αλλά οι απαντήσεις είναι ελάχιστες..Είπα,λοιπόν, να επιχειρήσω κι εγώ να ρωτήσω..Και τελευταία ερώτηση. Στους φυσιολογικούς τοκετούς στο Έλενα δεν κάνουν επισκληρίδιο λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων ή κάποιοι γιατροί κάνουν;;

Με συγχωρείτε πολύ για το μεγάλο post αλλά θέλω επιτέλους να βρω έναν ΚΑΛΟ γιατρό και ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ που θα μου εμπνεύσει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και θα είναι δίπλα μου όταν τον χρειάζομαι. Συν τοις άλλοις, σε περίπτωση 2ου τοκετού δε θα ήθελα να ξαναχαλάσω μια περιουσία..Θα εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας.

Σας ευχαριστώ :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έψαξα και διάβασα πολύ καλά σχόλια για τον Γιαλελή. Μου έκανε ένα κλικ με όσα διάβασα γι' αυτόν. Τον έχετε ακούσει;;

Βρε κορίτσια καμιά σας δεν έχει γιατρό στο ΕΛΕΝΑ ή απλά δε θέλετε να δώσετε τα ονόματα των γιατρών σας;;;;;;Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου προτείνατε κάποιο καλό γιατρό........

Ανθή μου μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω!Αλλά εγω γέννησα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.Η κουμπάρα μου γέννησε στο Έλενα αλλά με καισαρική.Λέει ότι ο γιατρός της είναι καλός,δεν παίρνει λεφτά.εννοω δεν ζητάει.Δεν εχει ιατρείο εξω,βλεπει στο νοσοκομειο,αλλα εμένα με προβληματίζει το ότι όσες τον ειχαν καισαρική τις πήγε...Δεν ξέρω.Γιατί αποκλείεις το Αλεξάνδρα?

Ανθή μου μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω!Αλλά εγω γέννησα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.Η κουμπάρα μου γέννησε στο Έλενα αλλά με καισαρική.Λέει ότι ο γιατρός της είναι καλός,δεν παίρνει λεφτά.εννοω δεν ζητάει.Δεν εχει ιατρείο εξω,βλεπει στο νοσοκομειο,αλλα εμένα με προβληματίζει το ότι όσες τον ειχαν καισαρική τις πήγε...Δεν ξέρω.Γιατί αποκλείεις το Αλεξάνδρα?

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα ήθελα το ΕΛΕΝΑ γιατί είναι μόνο μαιευτήριο. Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ είναι γενικό νοσοκομείο και φοβάμαι τα μικρόβια λιγάκι. Έχω ακούσει διάφορα για μωράκια που άρπαξαν μικρόβια. Δυστυχώς όμως είναι δύσκολο να επιλέξει κανείς γυναικολόγο αν δεν έχει συστάσεις γι ' αυτόν. Όλες μου οι γνωστές γέννησαν σε ιδωτικά μαιευτήρια και δεν γνωρίζουν κάποιο γιατρό από το Έλενα και απ' ότι φαίνεται ούτε το mammy μπορεί να με βοηθήσει. Θα δω τι θα κάνω τελικά..

Kalhmera An8h.. Egw den exw kapion na sou protinw giati menw Thessalonikh alla mia kopela apo ths manoules tou Noemvriou- Dekemvriou tha gennhsh sto Elena( h Enina). Stile ths pm kai rotise an theleis, elpizw na mporesei na se voh8isei...

Kalhmera An8h.. Egw den exw kapion na sou protinw giati menw Thessalonikh alla mia kopela apo ths manoules tou Noemvriou- Dekemvriou tha gennhsh sto Elena( h Enina). Stile ths pm kai rotise an theleis, elpizw na mporesei na se voh8isei...

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!!!! Ήδη της έστειλα μηνυματάκι! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!!

Κοριτσια ισχυει οτι δεν κανουν επισκληρηδιο στο Ελενα ?

Ασε που τωρα με τις Ελλειψεις 8α ψαχνουν μεχρι κ γαζες ... :roll:

Ελλαδα γμτο ...

Κοριτσια ισχυει οτι δεν κανουν επισκληρηδιο στο Ελενα ?

Ασε που τωρα με τις Ελλειψεις 8α ψαχνουν μεχρι κ γαζες ... :roll:

Ελλαδα γμτο ...

Δεν κάνουν!Γιατί???Αυτό δεν το ξέρω!Πάντως στο Αλεξάνδρα κάνουν σίγουρα,το ξερω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...