Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παντρευομαι τον επι 14 χρονια συντροφο μου και βαφτιζω τον καρπο του ερωτα μας!! Ειμαστε ολοι λιγο πολυ αρρωστοι αλλα θα τα καταφερουμε.. (πιστευω... :lol: )Ευχομαι σε ολα τα κοριτσια του μαμμυ και στα δικα τους με υγεια ευτυχια και πολλα πολλα παιδακια!!! [smilie=wav.gif][smilie=clock.gif]

Δημοσίευση

Σου εύχομαι όλα να είναι πανέμορφα (που θα είναι το παιδάκι σου βαπτίζεις κ γιορτάζεις τον έρωτα σου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: ), να είστε οικογενειακός καλότυχοι κ πάντα πολύ μα πάραααα πολύ αγαπημένοι!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ηταν πολυ ομορφα!!!!!! Ρομαντικα.... και λιγο αστεια. Θα σας πω λεπτομερειες αυριο αλλα θα σας πω μονο ενα που με συγκινησε, Την ωρα του μυστηριου γυρισε ο αντρας μου και μου ψιθυρισε "σ αγαπω". Μονο που δεν εκλαψααααααα!!!! Ηταν ομορφα πολυ!!!!

Δημοσίευση
Ηταν πολυ ομορφα!!!!!! Ρομαντικα.... και λιγο αστεια. Θα σας πω λεπτομερειες αυριο αλλα θα σας πω μονο ενα που με συγκινησε, Την ωρα του μυστηριου γυρισε ο αντρας μου και μου ψιθυρισε "σ αγαπω". Μονο που δεν εκλαψααααααα!!!! Ηταν ομορφα πολυ!!!!

πάντα τέτοια σου εύχομαι!Να είστε αγαπημένοι,να έχετε μια δεμένη οικογένεια,να έχετε την υγεία σας πάνω από όλα και...όλα τα άλλα έρχονται!Μόνο χαρές!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...