Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβαμαι οτι ειμαι εγκυος πανω που χωρισα επειδη με απατουσε

nefelise

Recommended Posts

Γεια σας,ειχα ξαναγραψει στο φορουμ παλιοτερα..Ειμαι 21 χρονων παλιοτερα στα 19.5 μου ειχα μεινει εγκυος..τοτε ηθελα να το κρατησω αλλα προεκυψε προβλημα ειχα παρει φαρμακα και μου ειπαν 5 γιατροι που ειδα τοτε να κανω αμβλωση ετσι και εκανα..τωρα ομως..μολις χωρισα..γιατι εμαθα οτι με απατουσε..πανω που προσπαθω να συνελθω απο το σοκ εχω καθυστερηση!!! και αναρωτιεμαι γιατι??Αφου τον τελευταιο καιρο δε τα πηγαιναμε καλα και αφου ειχε και αλλη ειχε μειωμενη διαθεση για σεξουαλικη επαφη,,,ετσι ειχε τυχει και καναμε πολυ λιγο.Με προφυλακτικο παντα!~ γιΑ να πω την αληθεια μια φορα αντε 2 τα πρωτα 3 λεπτα καναμε χωρις και μετα το εβαλε..μιλαμε για ισως και λιγοτερο απο 3 λεπτα γιατι εγω δεν ηθελα να μεινω παλι εγκυος και ημουν πολυ προσεκτικη...

Δεν εχω πριξιμο στο στηθος ουτε πονο στη κοιλια καμια προειδοποιηση οτι θα χω περιοδο ..εχω 5 μερες καθυστερηση..

θελω να ρωτησω δυο τρια πραγματα απο προσωπικη πειρα σας οτι ξερεται να μου πειτε..

γινεται να μεινει γυναικα εγκυος αμα τρεξει σπερμα στον κολπο χωρις να εισελθει μεσα? επισης γινεται αμα το κανει για πολυ λιγο χωρις προφυλακτικο και μετα το βαλει??

εχω σκασει και φοβαμαι οτι δε θα μου ρθει οσο αγχωνομαι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κανε ένα τεστ και θα λύσεις όλες σου τι απορίες...τίποτε δεν είναι σιγουρο ότι και να σου πουμε. Ευχομαι να μην είσαι!!

Γιατί δεν κάνεις ένα τέστ ή μια χοριακή να δεις αν είσαι ή όχι. Όλα μπορούν να γίνουν, όσο και αν προσέχεις. Εύχομαι το καλύτερο για εσένα.

ναι θα κανω αλλα μεθαυριο περιμενω λιγο ακομα γιατι πραγματικα δε θεωρω οτι τωρα ειναι λογος αυτος να μεινω εγκυος.. γιαυτο και ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση υπο αυτες τις συνθηκες καποια να μεινει εγκυος...

Νομιζω κανε το τεστ να σου φυγει το αγχος..........μια φιλη μου και στα 2 της μωρακια εμεινε εγκυος με αυτο τον τροπο..........εγω 10 χρονια δεν εμεινα εγκυος........εξαρταται απο πολλα πραγματα.........

Ευχομαι το καλυτερο......

μονο ενα τεστ θα σου λυσει την απορια εγω θα ελεγα να το εκανες ακομα και σημερα. Οσο δεν ξερεις και αγχωνεσαι μπορει να προκαλεις και την καθυστερηση λογω στρες. Θεωρητικα ακομα και με τα προσπερματικα υγρα μπορει να προκληθει εγκυμοσυνη δηλαδη 2-3 λεπτα αλλα αυτο εξαρταται απο τον καθε ανθρωπο. Παντως σε καθε περιπτωση μην αγχωνεσαι ακομα και να εισαι υπαρχουν λυσεις ειτε θες να το κρατησεις (μπορεις και μονη σου) ειτε οχι

το ιδιο θα σου πω και εγω,τεστακι!βεβαια θα σου ελεγα και αλλα πολλα αλλα δεν θελω να σε ταραξω αν τυχον και εισαι εγυκος!!!

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες σας λεω να περιμενω μεχρι κυριακη και δευτερα παω να κανω τεστ χοριακης σε μικροβιολογικο..δεν εχω κανενα συμπτωμα περιοδου..οταν ειχα μεινει εγκυος νομιζα ολο οτι θα μου ρθει περιοδος και ειχα τρομερο πονο στο στηθος τωρα τπτ...

δε θελω να το κρατησω ειδικα πανω που χωρισα και φοβαμαι οτι δευτερη εκτρωση θα με στειρωσει..

Πέντε μέρες καθυστέρηση δεν είναι πολλές. Έχεις σταθερό κύκλο;

Το ότι δεν έχεις συμπτώματα, δε λέει τίποτα. Κι εγώ όταν είχα μείνει έγκυος είχα τρομερούς πόνους περιόδου και αφάνταστο πρήξιμο στο στήθος. Άλλες δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Με τον τρόπο που περιγράφεις, όπως σου λένε και τα κορίτσια, μπορείς να μείνεις έγκυος, εγώ πάντως, πάνω από δεκαετία δεν έμεινα έγκυος έτσι.

Η δεύτερη έκτρωση δε θα σε στειρώσει πιθανότατα, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή χώρισες δεν πρέπει να κρατήσεις το παιδί. Πρέπει να δεις τι θέλεις εσύ, άσχετα με το τι περιμένει από σένα η κοινωνία, η μάνα σου, ο πρώην σου, τα στερεότυπά σου.

naii...exo skasei fovamai min eimai ..k ego otan eixa meinei egyos ekana eleu8era entelos tote...k eixa k ego tromerous ponous periodou k fovero pri3imo sto sti8os...exo agxo8ei aurio kiolas 8a paro ena aplo test...elpizo..

Στειρωση δεν μπορεί να προκληθεί αν ο γιατρός ξέρει τι κάνει!Αλλά έχω ακουσει ότι με μια έκτρωση το σώμα της γυναίκας επιβαρύνεται όσο με 10 γέννες..τώρα γιατί το λένε δεν ξέρω. Τέλος πάντων..εγώ σου εύχομαι να μην είσαι για να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία.

καλό θα ήταν πρίν κάνεις το τέστ να ενημερώσεις το πρώην σου για τη καθυστέρηση γιατι σε περίπτωση που είσαι θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του..ελπίζω φυσικά να μην είσαι γιατί όπως κ να έχουν τα πράγματα αυτό το πλασματάκι δε θα φταίει σε τίποτα. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα τρομερούς πόνους περιόδου κ πρησμένο στήθος ενώ τώρα που ξανα είμαι έγκυος δεν είχα ούτε ένα σύμπτωμα,δε θέλω να σε αγχώσω αλλα καλύτερα να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου παρά να σου έρθει "κεραμίδα"! Φυσικά δε θα σου πρότεινα με τίποτα τη "λύση" της άμβλωσης γιατί όσο "ακίνδυνη" ¨τη θεωρούν ποτέ δε ξέρεις αν αυτό το δώρο της φύσης σου ξαναέρθει τόσο εύκολα κ γρήγορα!

κ γω πιστευω ενα τεστακι θα σε διαφωτισει!!

αμα λογω της καταστασης σου δεν θελεις να εισαι εγκυος,καλυτερα να μην εισαι για να μην πεσεις απ'τα συννεφα!!

αλλα αμα εισαι θα ηθελα να σε συμβουλεψω χωρις παρεξηγηση να το κρατησεις το μωρακι σου!!να το αγαπησεις κ να το περιμενεις με λαχταρα!δεν φανταζεσαι πσοο ευτυχισμενη θα γινεις!!ειτε ειναι κοντα σου ο μπαμπας του ειτε δεν ειναι,πιστευω οτι θα γινεις πολυ καλη μανουλα!!ολοι οι ανθρωποι εχουμε δυναμεις που ουτε καν διανοουμαστε!!

θα ειναι πολλα αυτα που θα κερδισεις αν το κρατησεις......!!!!αντιθετως η αμβλωση θα σε πικρανει περισσοτερο κ δεν νομιζω να εισαι σε φαση να αντεξεις κ αλλη πικρα!σκεψου το,μην αποφασισεις επιπολαια!!θα νιωθεις υπεροχα κ γαληνια μεσα σου αν αποφυγεις την εκτρωση!αν το κανεις θα με θυμηθεις!! εντελως φιλικα καλη μου κοπελα κ σου ευχομαι οτι καλυτερο!1ολα να ερθουν οπως επιθυμεις!!

το ρημα φοβαμαι στην φραση ειμαι εγκυος ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..

το να εισαι εγκυος ειναι ευλογια.. ειναι δωρο!

ειναι οτι πιο υπεροχο υπαρχει! και γυναικες προσπαθουνε χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια..

χροοοοοοοοοοοοοονια ατελειωτα για ενα μωρακι!?

και εσυ? εσενα που απλοχερα ισως να σου δωθηκε αυτο το δωρο θα το σκοτωσεις?

θα γονεις τι? φονιας?

και εχεις σκεφτει πως ισως σε λιγα χρονια να λαχταρας ενα παιδακι και να μη μπορεσεις να κανεις.. δεν θα καταριεσαι την ωρα και την στιγμη που σκοτωσες το σπλαχνο σου..

γλυκια μου ειμαι 26 χρονων και περιμενο το 4ο παιδακι μου.. ηρθε πολυ πολυ γρηγορα και "κατα λαθος" και ξερεις ειναι πολυ πιο δυσκολο να μεγαλωνεις 4 παιδια παρα ενα και ας εισαι και μονη.. αλλα δεν το εβαλα κατω.. ουτε εγω ουτε αλλες τοσες γυναικες που μεγαλωνουν και 1 και 2 και 3 παιδια και ισως καποιες χωρις κανενα στιρηγμα!

ειμαστεεε ΓΥΝΑΙΚΕΣ.. και ολες ξερουμε ΠΟΣΑ μα ΠΟΣΑ πολλα μπορουμε να καταφερουμε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ..

σε παρακαλω κουκλα μου πριν κανεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σκεψου αυτα που σου ειπαμε!

Ευχομαι οτι καλυτερο!

Prin kaneis otidipote des auto to video..Polles 8a me peite skliri alla den me endiaferei...Mila mia mellousa mama pou perase toooossssssssaaaaaaaaa polla na kataferei na meinei egkios...Ka8e mina eklaiga,parakalousa me oli tin dinami tis 4ixis mou gia auto to 8eio dwro!!!! K den mporw na dextw pws mporei kapoia kopela na kanei ektrwsi..Den to xwraei o nous mou!!

Euxomai na voi8isa...

[youtube:vzqz4sy0]Ea40spYqY0E[/youtube:vzqz4sy0]

ενημερωσε μας οταν μαθεις αν εισαι η οχι. Εγω θα σου πω οτι πιστευω οτι μπορεις και μονη σου αλλα πρεπει να το θελεις πολυ . Η εκτρωση δεν ειναι κατι ωραιο και πρωτα απο ολα εσυ η ιδια διαλυεσαι αλλα πιο αδικο απο την αμβλωση ειναι να φερεις στον κοσμο ενα παιδι που δεν το θες...γιατι αυτο θα εχει αντικτυπο επανω του. Απλα πληροφοριακα η προκαταληψη για τις ανυπαντρες μητερες υπαρχει μονο στην ελλαδα η οποια σε αυτο το θεμα ειναι εγκληματικη, Εξω θεωρειται συνηθες

κατα αρχην κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης,θα σου δειξει αν εισαι δεν ειναι αναγκη να πας σε μικροβολογικο να περιμενεις,αν κ εγω νομιζω οτι ολη η στεναχωρια κ η πιεση η ψυχολογικη που περνας καθυστερει η περιοδος σου.

απο την αλλη αν εισαι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα,συμφωνω με τα κοριτσια οτι ειναι ασχημο η αμβλωση,ειμαι κατα κ δεν το συζητω οτι θα εκανα ποτε στην ζωη μου

απο την αλλη ομως ειναι πολυ δυσκολο για ενα κοριτσι 20 χρονων να κρατησει ενα μωρο μονη της,αν δεν εχει δουλεια αν εδεν εχει στηριξη απο τον πατερα του μωρου κ την οικογενεια τησ κ αν εχει ορεξη να μεγαλωσει ενα μωρο.

ΜΗΝ αρχισετε κοριτσια να με βριζετε το ξερω οτι πολλες μανουλες προσπαθουν χρονια να κανουν ενα μωρο κ δεν ερχεται αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Αν τα μωρα ερχονται σε σωστο περιβαλον κ σε μια οικογενεια καλως να ερθουν.αν υπαρχουν προβληματα κ δεν υπαρχουν προυποθεσεις καλυτερα να μην κανουμε μωρα,τι φταινε να ειναι δυστηχισμενα.Αξισει σε ολα τα παιδια να ειναι χαρουμενα κ ευτηχισμενα δεν μας φταινε τιποτα να δυστηχουν με τις επιλογες μας.

Συμφωνώ κι εγώ με τη STAMYMAMMY. Επειδή πολλές γυναίκες θέλουν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν, δε σημαίνει ότι η ευθύνη βαραίνει αυτές που μένουν έγκυες και δε θέλουν το παιδί.

Δεν υποστηρίζω σε καμία περίπτωση τις εκτρώσεις, αλλά βλέπω καθημερινά στο εσπερινό σχολείο που δουλεύω τα αποτελέσματα των "ακατάλληλων" γονιών, που έχουν καταστρέψει κυριολεκτικά τη ζωή και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Δεν ανήκω στις γυναίκες που σκοτώνονται για παιδί, έμεινα έγκυος, το έχασα, αυτό έγινε, πάει και τελείωσε. Δε σημαίνει ότι θα συμβούλευα οποιαδήποτε γυναίκα να ρίξει το παιδί που κουβαλάει.

Η έκτρωση είναι, βέβαια, εγωισμός, αλλά εγωιστικό είναι και το να απαιτείς από ένα πλάσμα που ακόμα δεν έχει γεννηθεί, να σε κάνει ευτυχισμένο, με το να γίνει αυτό που εσύ περιμένεις από αυτό.

Τελικά, δε νομίζω ότι, ο,τιδήποτε από όσα κάνουμε δεν έχει μέσα του το στίγμα του εγωισμού μας.

Κατ' αρχήν, nefelise, είσαι έγκυος; Έκανες τεστ ή αναλύσεις; Γιατί αλλιώς, απλά καθόμαστε και φλυαρούμε άσκοπα.

Τελικά, δε νομίζω ότι, ο,τιδήποτε από όσα κάνουμε δεν έχει μέσα του το στίγμα του εγωισμού μας.

Άννα Μαρία συμφωνώ μαζί σου...και εγώ είμαι κατά της έκτρωσης και το θεωρώ 'συμπαντικά' μεγάλο και ανεπανόρθωτο λάθος αλλά θα ήθελα όσοι 'κατηγορούν' τόσο σθεναρά , να λέγαν την άποψή τους και για τα κορίτσια που βρίσκονται στην δυσάρεστη θέση να κυοφορούν ένα παιδάκι με σύνδρομο down ή κάτι ανάλογο...Γιατί και αυτά τα παιδάκια έχουν δικαίωμα στην ζωή!!!!!

Δεν ξέρω αν θα βρεθώ ποτέ σε τέτοια θέση, ελπίζω πως όχι αλλά επειδή δεν ξέρω τι θα έκανα δεν θέλω να κρίνω τόσο αυστηρά τις επιλογές των άλλων που ...όποιες και να είναι...όπως και να το κάνουμε ....θα τους κοστίσουν.

nefelise εύχομαι να μην είσαι έγκυος...αλλά σίγουρα δεν ξέρεις τι θα είναι το καλύτερο!

αν θες μπες να μας πεις τι έγινε τελικά...

andria θα το δω το απόγευμα γιατί τώρα είμαι στο γραφείο...

Σέβομαι και εκτιμώ αφάνταστα το ότι είσαι κάθετη στην άποψή σου και αυτό δείχνει άνθρωπο συνειδητοποιημένο και συγκροτημένο...

αλλά τι θα έκανες αν ...ω μη γενοιτο συνέβαινε αυτό που έγραψα παρακάτω? ή αν ένα παιδί ήταν προιόν κακοποίησης (βιασμού)

Σε ρωτάω πραγματικά για να μου πεις την γνώμη σου γιατί εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα....

andria με το καλό και το μωράκι σου :D:D

έχουμε και το ίδιο τικεράκι....εγώ αύριο ίσως μάθω το φύλο!! αλλά όπως κατάλαβες ελπίζω για κοριτσάκι :lol::lol::lol:

Na sou pw poias ideas eimai? O 8eos gia na mou to steilei mwro me opoiodipote tropo meta apo viasmo i me kapoio provlima igeias mipws kati 8elei na mou dida3ei? Mipws me auto ton tropo na 8elei na me kanei kalitero an8rwpo? Den 3erw k egw to 8elima tou poio 8a itan alla gia na itan epilogi Tou na ginei simainei eixe ton skopo Tou..Se oti mas steilei exei kapoio ma8ima/didagma na mas dwsei!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...