Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια θέλω να ρωτησω κατι... Τωρα κλεινω τον 2ο μήνα..δεν εχω παρει φυσικά κιλά ακόμα...αλλα ειμαι ηδη παχουλή :oops::oops: και θα ηθελα να προσέξω..

Γνωριζεται κάποιον καλό διατροφολόγο εδω στην Θεσσαλονίκη που να ασχολειτε με εγκυους και διατροφή και φυσικά να μην θελει και μια περιουσια?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

αχ τουριστρια μια απο τα ιδια...κ εγω ειμαι στρουμπουλη κ ηδη εχω βαλει κιλα βασικα πριστηκα αποτομα το προσωπο μου εγινε φεγγαρακι κ τρωω το ιδιο με πριν μονο που τωρα δεν κινουμε πολυ σκεφτομαι κ εγω να παω σε διατροφολογο να μου δωσει οδηγειες κ κανα δυο προγραμματα να ξερω πως να τρεφομε σωστα χωρις να στερητε κατι το μωρο σε εμας εδω στην πρωτη επισκεψη περνουν 20 ευρω κ μετα 15 καθε εβδομαδα...μακαρι να μην ''γεμισουμε''πολυ..

Δημοσίευση

Μακαρι δεν λες τιποτα..εγω δεν εχω βαλει ακόμα..εχασα και 2 των διακοπών..αλλα τι να το κ΄πανεις ειμαστε κοντά σαε τριψηφιο νουμερο και ελπθζω να τμη το ξεπεράσω :( :( :( Δεν μου ειπατε καμια διαιτολογι βρε κοριτσια ομως :(

Δημοσίευση

καλημερα

εχω εγω μια να σου προτεινω που πηγαινα και πριν την εγκυμοσυνη και 1-2 μηνες κατα την διαρκεια.

οσο εκανα την διατροφη της στην εγκυμοσυνη δεν ειχα βαλει καθολου..και ετρωγα αρκετα πραγματα δεν πεινουσα. την λενε ευαγγελια ειναι πολυ γλυκια κοπελα και κοινωνικη..

ειναι στον ευκλειδη και το τηλ. θα στο γραψω αν σε βολευει το βραδακι δεν το εχω μαζι μου.

ποσα παιρνει δεν ξερω γιατι εχω να παω 2 χρονια..

Δημοσίευση

Ευκλειδης μου πεφτει λιγο μακρυά...αλλα αν ειναι καλη , χαλάλι..εξαλλου ποσο κ ρατάει μια επισκεψη; 10 λεπτα? Μπορει να με πετάει ο άντρας μου!!! Θα περιμενω μυνημα το βραδακι!! ευχαριστώ!

• 3 years later...
Δημοσίευση

Λίγο αργοπορημένη η απάντηση μου, αλλά για όποια ενδιαφερθεί, είναι μία καταπληκτική διαιτολόγος-διατροφολόγος και σε Θεσσαλονικη και σε Χαλκιδική, με τιμές παρα πολύ χαμηλές. Με την κοπέλα έκανα και εγώ συνεδρίες και κάποιες φίλες μου που είχαν πρόβλημα με διαβήτη στην εγκυμοσύνη, αλλά και προγράμματα διατροφής.

Αν κάποια χρειαστεί, θα τη βρείτε στο site της κάνει και κατοικον και Online διαιτολόγια.

Το site είναι http://www.diaitologia.gr

σας δίνω και τη διεύθυνση για τιμές και για ONline διαιτολόγια αν είστε εκτος Θεσσαλονίκης

για τιμές εδώ  http://www.diaitologia.gr/paroxi-yperesion-times/

την προτείνω ανεπιφύλακτα, Φιλάκια!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Κορίτσια δεν χρειάζεται διατροφολόγος!

Το μόνο που θέλει είναι όχι υπερβολές.Έχω υποθυρεοειδισμό(στην εγκυμοσύνη ρυθμίστηκε, τώρα ξαναχάλασε) και όταν έμεινα έγκυος είχα ξεπεράσει το τριψήφιο.Με προσοχή και όχι υπερβολές,έχασα και 16 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.Οι συμβουλές της ενδοκρινολόγου μου απλές και ότι πρέπει για οποιονδήποτε.Όχι γλυκά,φάε λίγη μαύρη σοκολάτα.Όχι πολύ ψωμί,1 φετούλα αρκεί(καλύτερα μαύρο).Όχι ζυμαρικά και πίτες.Όχι τηγανητά.Όχι πολύ σάλτσα.Πολλά φρούτα και λαχανικά.Από κρέατα τρως ότι θες όσο η παλάμη σου.Και φυσικά τρως ψάρια. Κομμένο  το fast food. Αν και λιχούδα, στην εγκυμοσύνη δεν μου μύρισε τίποτα. Μόνο είχα μία συνεχόμενη λαχτάρα για μανταρίνια.Και περπατούσα χαλαρά κάθε μέρα. Η συμβουλή μου είναι απλά προσοχή. 

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...