Μετάβαση σε περιεχόμενο

β-επιπεδου


Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια. τον άλλο μήνα,μέσα νοεμβρίου,πρέπει να κάνω την β-επιπέδου.ο γιατρός μου,μου σύστησε το έλενας,το αττικό και το αλεξάνδρας.σε κανένα απο αυτά δεν υπάρχει διαθέσιμο ραντεβού μέχρι και τον ιανουάριο.γνωρίζετε πού μπορώ να κάνω την εξέταση και να έχουν το σωστό μηχάνημα???

τον ρώτησα για το ιασώ όπου και 8α γεννήσω και μου είπε όχι!! άν γνωρίζετε κάτι πείτε μου please!!!

φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή μου mariak.,εγώ και την αυχενική διαφάνεια και την Β επιπέδου τις έκανα στο ΠΡΟΓΕΝΕΣΙΣ με την κύρια Αυγίδου.Το συγκεκριμένο κέντρο υπάρχει και στον Πειραιά και στην Αθήνα (εγώ πήγα στην Αθήνα).Η Β επιπέδου με έναν κολπικό υπέρηχο που μου έκανε,στοίχισαν 150 ευρώ με απόδειξη,130 χωρίς.Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου γράψω διεύθυνση και τηλέφωνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mariak δεν έχω κάνει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα την κάνω στο Ιασώ...γιατί σου είπε όχι για Ιασώ?

Εγώ έκανα εκεί την αυχενική και δεν ξέρω, κάπως νοιώθω ότι με 'ξεπετάξανε' και εκνευρίστηκα....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πλήρωσα 150 ευρώ για 5 λεπτά...τελος πάντων μακάρι να τα είδαν όλα σωστά και ας ήταν μόνο 5 λεπτά...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακι εγω εχω κλεισει ηδη ραντεβου για 3 νοεμβριου σε ενα κεντρο που μου συστησε ο γιατρος μου και λεγεται ιατρικη μητερας εμβρυου. ειναι στην αμερικανικη πρεσβεια. αν θελεις λεπτομερειες εχω τηλ. κ διευθυνση. φιλακια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω κανει στο ιασω....σε ολους του υπερηχους ηταν αψογα εκτος απο ενα που δεν εδωσε καν σημασια..το μωρο ειχε προβλημα κ το βρηκαν στην β επιπεδου...αλλα εχω ακουσει οτι ο συγκεκριμενος οπου κ αν κανει υπερηχο ετσι ξεπεταει....δεν γραφω ονοματα....

εγω θα σου προτεινα τον Μαληγιαννη...εμενα μου φερθηκε αψογα οταν πηγα να ζητησω την γνωμη του για ενα θεμα σοβαρο κ οντως ειχε δικιο....καταρχην ειναι ανθρωπος τον πηρα στις 12 το πρωι κ με δεχτηκε στις 4 χωρις ραντεβου...ΑΨΟΓΟΣ....(μου πηρε κ πολυ λιγα ενω αλλοι μου περναν διπλασια κ δεν με κοιταζαν καν....ενας γνωστος δημοσιου νοσοκομειο δεν ειχε καν υπερηχο στο ιατρειο του κ μου ειπε να κανω οτι μου ειπε ο γιατρος μου...κ μου πηρε 80 ευρω γιαυτο....)......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααα κ συγκεκριμενα αυτος ο γιατρος μου ειχε πει...δεν εχω υπερηχο στο ιατρειο μου...ελα απο το αλλο ιατρειο που εχουμε μαζι με τον γιατρο σου που τον ξερω να σε δουμε...κοινως να σου παρουμε κ τα 200 κ να συμφωνησω με τον γιατρο σου (με τον πρωην γιατρο μου εχουν αυτο το μαγαζακι παρεα γνωστο).....κ επισης πηγα κ σε αλλον τοτε παλι γνωστο κ πηρε το τοτε γιατρο μου ενω στην αρχη δεν εβλεπε τιποτε κ μου ειπε εκανε λαθος αλλα μολις ακουσε το ονομα του τηλεφωνησε γιατι τον γνωριζε κ ηταν κολληταρια κ συμφωνησε οτι σε 2 ημερες θα πεθανω.....

εγινε γνωστο το ονομα μου σε ολα τα μαιυτηρια κ γελαγαν που καναν λαθος καποιοι κ θελαν να μου κανουν εκτρωση γιατι θα πεθαινα...δεν πεθανα ομως.....λιγοι βγηκαν οι λαθος 3 αλλα ηταν φιλοι.....τυχαιο δεν νομιζω....

γιαυτο προσοχη οπου πατε.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πραγματικά εξοργίζομαι όταν ορισμένοι γιατροί δεν συνειδητοποιούν οτι δεν είναι οτι θέλουμε ...τα 'ακριβά παπούτσια' ή το 'γνωστής εταιρείας παλτό' και πάμε σε αυτούς από ανάγκη...

Ειλικρινά το θεωρώ απαράδεκτο κάποιοι να παίρνουν 40 και άλλοι 80 και 100...Τι διαφορά έχουν δήλαδή αυτοί? Πληρώνουν πιο ακριβό ενοίκιο στο Κολωνάκι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ έκανα όλες τις βασικές εξετάσεις στο Ιασώ (Αυχενική, PAPP'A, β΄επιπέδου, doppler) και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός του ότι πλήρωσα πολλά αλλά ιδιωτικό είναι.

Γιατί όμως σου είπε όχι στο Ιασώ; Μου κάνει εντύπωση αφού εκεί θα γεννήσεις όπως είπε. Εκτός αν στο είπε για οικονομικούς λόγους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φαντάζομαι κι εγώ περίπου κατά μέσα με τέλη Νοέμβρη θα κάνω με το καλό τη β-επιπέδου, και βέβαια στο Ιασώ, όπου και θα γεννήσω. εκεί έκανα και την εξέταση α-επιπ. και δεν είχα κανένα παράπονο. μείναμε αρκετή ώρα μέσα κ απ'ο,τι κατάλαβα ο υπεύθυνος έλεγξε αυτά που έπρεπε, παρουσία του γιατρού μου. φυσικά δεν με ενέπνευσε το ίδιο, όπως δλδ ο γιατρός μου, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα.

pepita, ειλκρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου είπε να αποφύγεις το Ιασώ... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.μου είπε να μην το κάνω στο ιασώ γιατί δεν έχουν τόσο καλό μηχάνημα όσο στα άλλα (αλεξάνδρας,έλενας και αττικό).

βρήκα στο κωλονάκι "έμβρυο" λέγεται,ένα κέντρο μόνο για προγεννετικούς ελέγχους και μου είπαν 180ε.

Τουλάχιστον να είναι σωστός ο έλεγχος και χαλάλι.

Πάντως ο γιατρός μου μου είπε ότι αν θέλω να το κάνω ιδιωτικά να αποφύγω το ιασώ γιατί δεν έχουν τόσο εξιδεικευμένο μηχάνημα.

Τί να πώ??? από γιατρό σε γιατρό τελικά ακούς τόσο διαφορετικά πράγματα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσανθη μου δεν εχω ιδεα πως λενε το γιατρο. μου εκλεισε το ραντεβου η μαια απο την πολη που ζω και φανταζομαι τελευταιες μερες θα μου πει λεπτομερειες. εχεις ακουσει τπτ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...