Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙΜΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ;;

Recommended Posts

Κορίτσια και εγώ συμφωνώ με maimoudaki θέλει στην αρχή πολύ υπομονή και στο δωμάτιο δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα πιστεύω ότι ο καναπές είναι καλύτερα γιατί όταν παθαίνουν κρίση δεν υπάρχει φόβος για να χτυπήσουν. Και εμένα στην αρχή δεν καθόταν αλλά στην αρχή την άφηνα πολύ λίγο μετά σιγά σιγά πιο πολύ. Τώρα της λέω τιμωρία και μερικές φορές μου λέει : όχι μανούλα εντάξει δνε θα το ξανακάνω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τι ωραία βρε κορίτσια! ανυπομονώ να ερθει το μωρακι μου και να τα ζήσω όλα αυτά!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ πολύ γέλασα που έβγαλε τα ρούχα και έπαιζε!!! Πολύ δημιουργικό! Μπράβο :D:D

ΑΝΔΡΙΑΝΑ νόμιζα ότι τα κοριτσάκια ήταν ήσυχα!!! Μάλλον όχι ε?? Πάντως από καλοπιάσματα καλά πάει η δικά σου :lol::lol: Θα καλοπεράσει στην ζωή της ;);)

Καλό κουράγιο σε όλα τα κορίτσια!! Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα ... :lol::lol::lol:

Καλημέρα,

κανονικά η τιμωρία κρατά όσο και η ηλικία του παιδιού δλδ ενός ετών το παιδί, 1 λεπτό και η τιμωρία, 2 ετών, 2 λεπτά κ.ο.κ,.....

Κατιάνα την βάζεις στο δωμάτιό της αλλά μην κλείνεις την πόρτα γιατί ίσως έτσι να της δημιουργήσεις φοβίες και εννοείται μην την κλειδώνεις!!!!, ρώτησέ την γιατί φωνάζεις? μίλησέ της, να δεις που θα εκπλαγεί που την ρώτησες και θα σταματήσει!!!

στην δική μας περίπτωση η τηλεόραση είναι πάντα σβηστή, την ανάβουμε το βραδάκι, άρα σε μας δεν ταιριάζει και πολύ!!!......εγώ την μικρή την "απειλώ" ότι θα την βάλω στην κούνια της και έτσι σταματά την σκανταλιά!!!!, τον Λουκά τον βάζαμε στο δωμάτιό του, αλλά όταν η τιμωρία γίνεται για μεγάλο διάστημα χάνεται και η ισχύ της, δλδ το παιδί μετά από λίγο χρονικό διάστημα θα πηγαίνει μόνο του και έτσι δεν έχει νόημα για αυτό και σε μεγαλύτερα παιδάκια άπλά τους εξηγούμε πώς έχει η κατάσταση!.....εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι τα παιδιά χρειάζονται λογικές εξηγήσεις και όχι απαντήσεις του τύπου: "έτσι" ή "έτσι θέλω εγώ"...................

Αφροδίτη μου αρέσει ο τρόπος σου :-bd

από sisi2007 » Παρ Οκτ 15, 2010 1:45 pm

.οταν πια το παρακανει την απειλω οτι θα την βγαλω εξω απο το σπιτι,φοβαται κ σταματαει.ο μπαμπας της παλι την απειλει οτι θα την κλειδωσει στην αποθηκη.μια φορα το εκανε κ εριξε τετοιο κλαμα που μαυρισε η ψυχη μου.τσιριζε αυτη, εκλαιγα κ εγω.αλλα της εγινε μαθημα κ απο τοτε το φοβαται.μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα προβλημα,ακουγε με την μια κ ποτε δεν εφερνε αντιρρηση.

Βρε Σισυ μου Εχεις υποψιν σου τι λες ?

Δημιουργεις τρομό στο παιδι επειδη δεν φερεται όπως 8έλεις εσύ ? :shock:

Σκοπος της τιμωρίας ειναι να καταλαβει το παιδι το που κανει λά8ος (κ αυτο μετα απο καποια ηλικΙΑ )κ όχι να του σπερνουμε φοβιες κ πανικο ... Ημαρτον ... που το ειδες αυτο ?

Καλο ειναι όσο εχουμε να κανουμε με παιδικες ψυχες που εμεις οι ιδιοι τις διαμορφωνουμε να ανοιγουμε κ κανενα βιβλιο η να μιλαμε κ με κανεναν που εχει σπουδασει πανω σε αυτο ... γνωμη μου παντα

Την Παρασκευη αποφασισα να κανω αυτο που λετε οι περισσοτερες,δηλαδη να τη βαλω στον καναπε για 2 λεπτα τιμωρια και μετα να της εξηγησω οτι εκανε κατι που δεν επρεπε (πεταξε το τηλεκοντρολ στο κεφαλι του μπαμπα της).Εμεινα αφωνη....Με το που της ειπα οτι εκανε αταξια και θα κατσει τιμωρια στον καναπε για 2 λεπτα, το δεχτηκε αδιαμαρτυρητα!!!Οταν πηγαμε και την πηραμε ηταν πολυ ηρεμη σαν να μην εγινε τιποτα.Οταν καποια στιγμη εκανε κατι και της ειπα πως θα παει τιμωρια στον καναπε αν το ξανακανει, μου ειπε "συγγνωμη μαμα" και μου εδωσε φιλακι.

Περιμενω να δω απο δω και περα τι θα γινει αλλα τα σκατουλια σου δινουν μια αγκαλια και ξεχνας χιλιες αταξιες!!!

Αχ κορίτσια μου, κι εγώ το έκανα αυτό το Σάββατο. Δάγκωσε τον μπαμπα του στο μπράτσο επειδή του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι!!! Αιμάτωμα του έκανε του κακομοίρη!!!!! Τον έβαζα στο χαλάκι. Πρέπει να τον έβαλα 40 φορές!!!!! Ούτε που θυμάμαι πια.... στο τέλος κάθησε. Ελπίζω να μην το ξανακάνει. Όταν του λέω ότι θα πάει τιμωρία πάει στο χαλάκι μόνος του και καθεται, σηκώνετε βέβαια αμέσως και γελάει :shock::shock::shock: . Πια πρέπει να είναι η αντίδρασή μου;; Με έχει μπερδέψει τελείως αυτό το παιδι :roll::roll::roll::roll: .

Αχ κορίτσια μου, κι εγώ το έκανα αυτό το Σάββατο. Δάγκωσε τον μπαμπα του στο μπράτσο επειδή του είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι!!! Αιμάτωμα του έκανε του κακομοίρη!!!!! Τον έβαζα στο χαλάκι. Πρέπει να τον έβαλα 40 φορές!!!!! Ούτε που θυμάμαι πια.... στο τέλος κάθησε. Ελπίζω να μην το ξανακάνει. Όταν του λέω ότι θα πάει τιμωρία πάει στο χαλάκι μόνος του και καθεται, σηκώνετε βέβαια αμέσως και γελάει :shock::shock::shock: . Πια πρέπει να είναι η αντίδρασή μου;; Με έχει μπερδέψει τελείως αυτό το παιδι :roll::roll::roll::roll: .

άλλαξε το είδος της τιμωρίας και μην το τιμωρείς με το παραμικρό!!!...για αυτόν πια το χαλάκι δεν είναι τιμωρία, το έχει δει σαν παιχνίδι......!

από sisi2007 » Παρ Οκτ 15, 2010 1:45 pm

".οταν πια το παρακανει την απειλω οτι θα την βγαλω εξω απο το σπιτι,φοβαται κ σταματαει.ο μπαμπας της παλι την απειλει οτι θα την κλειδωσει στην αποθηκη.μια φορα το εκανε κ εριξε τετοιο κλαμα που μαυρισε η ψυχη μου.τσιριζε αυτη, εκλαιγα κ εγω.αλλα της εγινε μαθημα κ απο τοτε το φοβαται.μεχρι τωρα δεν ειχαμε κανενα προβλημα,ακουγε με την μια κ ποτε δεν εφερνε αντιρρηση."

Βρε Σισυ μου Εχεις υποψιν σου τι λες ?

Δημιουργεις τρομό στο παιδι επειδη δεν φερεται όπως 8έλεις εσύ ? :shock:

Σκοπος της τιμωρίας ειναι να καταλαβει το παιδι το που κανει λά8ος (κ αυτο μετα απο καποια ηλικΙΑ )κ όχι να του σπερνουμε φοβιες κ πανικο ... Ημαρτον ... που το ειδες αυτο ?

Καλο ειναι όσο εχουμε να κανουμε με παιδικες ψυχες που εμεις οι ιδιοι τις διαμορφωνουμε να ανοιγουμε κ κανενα βιβλιο η να μιλαμε κ με κανεναν που εχει σπουδασει πανω σε αυτο ... γνωμη μου παντα

:o:o:o:shock::shock::shock:

όχι βρε sisi, όταν μεγαλώσει θα έχει ψυχολογικά προβλήματα!!! κρίμα η μικρούλα, το θέμα είναι να μας ακούν ή σέβονται και όχι να μας φοβούνται!!! πρόσεξέ το λίγο.....μικρές ψυχούλες που εξαρτώνται από μας......

Αχ τα νεύρα μου έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό και χάθηκε πάλι.. μη μου πεις ότι τρέχει πάλι κάτι με το μαμυ..!

Άντε τώρα να θυμηθώ.. Λοιπόν εμείς το σκ είχαμε μόνο λίγη γκρίνια και λίγα κλάματα.. αλλά

σκανδαλιές και ζημιές όχι..

Ξαπλώναμε σε κάποια φάση μαζί και βλέπαμε τηλεόραση και κάνει πως δεν με βλέπει και με τσιμπαέι στο χέρι!

Τόσο δα μικρά χεράκια και μου έριξαν μια τσιμπιά Παναγία μου!!! Τον κοιτάω και χωρις να το θέλω πραγματικά αρχισα να γελάω!

Γνωρίζοντας ότι αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω την συγκεκριμένη στιγμή,

γελούσα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σταματήσω και ξεκίνησα να τον γαργαλάω (ακόμη χειρότερα!!)

Εγώ νομίζω ότι ο δικός μου θα κάνει ακριβώς ότι περιέγραψε η Φλωριάνα θα στεκεται εκεί -μετά από τις 50 φορές που θα τον ξαναέβαζα- και

θα γελούσε…

Σισι μου το θέμα δεν είναι να προκαλείς φοβίες και τρόμο στο παιδι για να καταλάβει κάτι, δεν θα καταλάβει τιποτα, απλά θα φοβάται παρα πολύ

και του διαλύεις την αυτοεκτίμηση του..

Το θέμα είναι να δώσουμε τον χώρο και τον χρόνο στο παιδι να καταλάβει και να περιεργαστεί την κατάσταση και το λάθος που έχει κάνει.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας έχει βγάλει έξω από τα όρια σας αλλά ειλικρινά σου το λέω το να την φοβερίζετε μπορει να βοηθάει εσάς, (τώρα όχι μακροχρόνια) αλλά το παιδι δεν το βοηθάει καθόλου.

Στα λέω αυτά πολύ πολύ φιλικά..

Κορίτσια κάθε παιδί είναι διαφορετικό και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση εγώ έτσι πιστεύω και συμφωνώ με όσες λένε ότι πρέπει να δημιουργούμε φοβίες στα παιδιά μας. Εγώ έχω μαλώσει άπειρες φορές με την πεθερά μου για αυτόν τον λόγο ειδικά όταν της λέει μην πας από εκεί είναι σκοτάδι και θα σε φάει το σκυλί ή ο μπαμπούλας ή ο παλιατζής. Θεωρώ ότι στα παιδιά πρέπει να λέμε την αλήθεια και να εξηγούμε τα πάντα όπως είναι πραγματικά. Ούτε με τις φωνές συμφωνώ γιατί αν τους φωνάζουμε συνέχεια μετά δεν ακούν τίποτα.

Εγω σας το ξαναείπα έχω σαν τιμωρία τον καναπέ και δεν νομίζω ότι της δημιουργώ ψυχολογικό με αυτό.

Μετά όταν την βγάζω το συζητάμε και είναι όλα οκ έτσι πιστεύω.

Κορίτσια κάθε παιδί είναι διαφορετικό και χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση εγώ έτσι πιστεύω και συμφωνώ με όσες λένε ότι πρέπει να δημιουργούμε φοβίες στα παιδιά μας.

μάλλον ξέχασες να βάλεις το "ΔΕΝ" ή κάνω λάθος?!

Εγώ έχω μαλώσει άπειρες φορές με την πεθερά μου για αυτόν τον λόγο ειδικά όταν της λέει μην πας από εκεί είναι σκοτάδι και θα σε φάει το σκυλί ή ο μπαμπούλας ή ο παλιατζής.

άσε που της δημιουργεί και τον ρατσισμό!!!! και φοβίες, γιατί δεν πρέπει να αγαπάμε τα ζώα? και ο παλιατζής τι είναι? ένας κύριος που πουλά παλιά πράγματα!!! βγάζει χρήματα για να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του! γιατί θα πρέπει να τον φοβάται?!....τελικά οι πεθερές τα κάνουν όλα!!! :-w

συμφωνω σε οσα λετε για τις φοβιες κ ειμαι εναντια σε αυτο.οταν λεω οτι θα την βγαλω εξω τις δινω να καταλαβει οτι αυτος ειναι ο χωρος της τιμωριας της κ πως θα πρεπει να σκεφτει.δεν θεωρω καλη ιδεα να την βαλω τιμωρια στο δωματιο της που ειναι ο χωρος της,εκει που παιζει κ εκει που κοιμαται.νομιζω πως περισσοτερες φοβιες θα τις δημιουργησω αν την στειλω τιμωρια στο δωματιο παρα αν την βαλω να κατσει εξω (εννοειται πως κ εγω μαζι) ωστε να ηρεμησει κ να σκεφτει αυτο που εκανε.τις εξηγω αυτο που εκανε κ τις λεω πως θα μπουμε μεσα παρα μονο αν ηρεμησει.κ πιανει.ενοειται πως δεν τις το κανω να φαινεται το εξω ως απειλη.εχω δοκιμασει κ το σκαλακι κ το καρεκλακι αλλα δεν πιανουν.τωρα αν καποιες το παρεξηγησαν...νομιζω πως ολα τα παιδια δεν ειναι ιδια κ το καθε ενα θελει το τροπο του.

Σισι μου το κλειδωμα στην αποθήκη ηταν αυτο που έφερε την καταιγίδα..

Πάντως ειναι γεγονός ότι σε αυτα τα φορουμς ευκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις γιατι αλλιως το γράφεις εσυ, αλλιώς το διαβάζει ο αλλος...

Ψυχραιμια παιδια!! :lol::lol:

συμφωνω πως ευκολα γινονται παρεξηγησεις.ισως φταιω εγω που δεν το διατυπωσα σωστα κ το κλειδωμα εννοοωντας πως δεν τις επιτρεπουμε να βγει κ την βαζουμε κ την ξαναβαζουμε μεσα μεχρι να καθησει εκει κ να μην βγαινει.σαν κλειδωμα δεν ειναι κ αυτο?πως να το πω?δεν γυρισε το κλειδι εννοειται,τι ειναι φυλακη?παντως ο τροπος καμια φορα που γραφουμε απο βιασυνη γινονται ευκολα παρεξηγησεις.εννοειται πως κακιες δεν υπαρχουν κ καθε παρατηρηση κ γνωμη ειναι δεκτη.αλλωστε γιαυτο δεν ανταλλασουμε αποψεις?για να μαθαινουμε κ να γινομαστε καλυτερες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...