Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.Είμαι εγκυος στον έκτο μήνα και περιμένω το Φεβρουάριο το γιο μου.Εμεινα αμέσως έγκυος μετά το γάμο μου όλα πηγαιναν καλά ωσπου στον υπερηχο β επιπέδου...διαπιστώθηκε διάταση δεξιάς κοιλίας εγκεφάλου πολυ μικρη μεν αλλά εγω ανησυχω.Κατά τα άλλα ο εγκεφαλος είναι υποδειγματικός είπε ο γιατρός.Τώρα κάθε δύο εβδομάδες θα πηγαινω να μετρά την διάταση ...Ελπίζω να μη μεγαλώσειΕίμαι πολύ αγχωμένη αλλά ελπίζω.Ο γιατρός πάντως ήταν καθυσυχαστικός.Εκανα και αμνιοπαρακεντηση και ήταν όλα καλά...

Δημοσίευση

Όχι ο εγκέφαλος είναι κανονικότατος.Απλώς υπάρχει λίγο υγρο σε κοποια από τις κοιλίες του που τις ποι πολλές φορ'ες ειδικά στα αγόρια φεύγει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης .Αλλά μεχρΙ τότε ΑΓΧΟΣ.ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΗΘΕΊ...

Δημοσίευση

Όχι ο εγκέφαλος είναι κανονικότατος.Απλώς υπάρχει λίγο υγρο σε κοποια από τις κοιλίες του που τις ποι πολλές φορ'ες ειδικά στα αγόρια φεύγει μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης .Αλλά μεχρΙ τότε ΑΓΧΟΣ.ΤΟ ΘΈΜΑ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΗΘΕΊ...

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΜΑΡ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΑΣ!!!

ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ Κ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ "Διάταση πλάγιας κοιλίας εγκεφάλου".ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΩΣΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Κ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ.

ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΓΧΟΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ)ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ:) :) :)

Δημοσίευση

ΜΑΡΙΜΑΡ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΑΣ!!!

ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ Κ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ "Διάταση πλάγιας κοιλίας εγκεφάλου".ΚΑΝΑΜΕ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΩΣΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ Κ ΤΟ ΥΓΡΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ.

ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΑΓΧΟΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ)ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ Κ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ:) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...