Μετάβαση σε περιεχόμενο

ρευματοειδής αρθροίτιδα

Recommended Posts

Καλησπέρα μετά από εξετάσεις που έκανα για καθ'εξιν αποβολές είχα έναν κενό σάκο και μια βιοχημική,οι εξετάσεις το μόνο που έδειξαν είναι ρευματοειδη αρθροιτιδα.όμως εγω δεν έχω κάποια παθολογία ως τώρα.γνωρίζετε κάτι για αυτό?ρωτησα και το γιατρό μου και μου είπε να επισκεφτω έναν ρευματολόγο και σε περίπτωση εγγυμοσύνης θα μου χορηγηθεί προληπτικά κορτιζόνη και μια προληπτική θεραπεία αντιπηκτική.Το θέμα είναι ομως πως δεν είμαι θρομβοφιλική όλα βγηκαν φυσιολογικά. :? γνωρίζετε κάτι για αυτήν την πάθηση?έχω μπερδευτεί και νομίζω πως άδικα αγχώνομαι και τα δυο περιστατικά ηταν τυχαία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νομιζω και εγω πως τα περιστατικα ηταν τυχαια,δεν θελω ομως να πω κατι που δεν ξερω βρηκα αυτο διαβασε το http://www.medlook.net/article.asp?item_id=332

ελπιζω με το καλο για ενα μωρακι οτι και να ειναι παντως θα ξεπεραστει πιστευω,η επιστημη εχει προχωρησει και υπαρχουν πολλες περιπτωσεις κοριτσιων και εδω μεσα που ειχαν ενα σωρο προβληματα αλλα τα καταφεραν..Καλη συνεχεια και για οτι χρειαστεις ειμαστε εδω

Η ρευματοειδης αρθριτιδα ειναι μια αυτοανοση νοσος που ο οργανισμος επιτιθεται/δημιουργει φλεγμονες στους αρθρικους υμενες των διαρθρωσεων των ακρων δηλαδη στα ακροδαχτυλα των χεριων και των ποδιων. Συμφωνα με σειρα μελετων δεν υπαρχει ενοχοποιηση της νοσου για τις καθεξιν αποβολες μονο που καμια φορα αποφευγεται ο φυσιολογικος τοκετος ομως αλλιως εκδηλωνεται στον καθε οργανισμο ... Σου λεω οτι μας εχουν πει στη σχολη στη φαρμακευτικη, μιλα ομως με ενα ρευματολογο γιατι μπορει η νοσος αφου δεν ακολουθεις θεραπεια να εχει αποπροσανατολισει τον οργανισμο σου και να εχει σχεση με τις αποβολες,υποθεσεις κανω. Παντως ειναι μια νοσος που αντιμετωποζεται. Ολα θα πανε καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...