Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μαμα 1 χρονο κ κατι κ ειναι σα να ζω ξανα τη πρωτη εβδομαδα που ηρθε στο σπιτι...χιλιαδες ερωτηματικα,ανασφαλειες,φοβοι

αλλαζει ο μικρος μου..γινεται παιδακι,νευριαζει,απαιτει κ εγω μενω ωρες,ωρες να στεκομαι σα τη χαζη μη ξεροντας τι να κανω :roll:

τοτε ειναι που χαλαει η εικονα της "τελειας" μαμας που φανταζομουν πως θα γινω

αλλα μπαααα...δε το βλεπω,αλλωστε πως ειναι μια τελεια μανα?ακομη δε το βρηκα..

βρεθηκα ξανα να μη ξερω πως κ τι..αν ειμαι επαρκης..αδειαζω τα παιχνιδια στο σαλονι για να παιξουμε αλλα ουτε να τα φτυσει,παιρνω παραμυθακια να διαβασω αλλα τρωει τις σελιδες :shock:

βαζω τραγουδια κ χορευω σα καραγκιοζακος αλλα δε βρισκω ανταποκριση..τον παιρνω αγκαλια για χαδια κ τεντωνετε για να κατεβει κατω..παιρνω τα χερια του να κανουμε παλαμακια κ κοιταζει πως θα πιασει το τηλεκοντρολ...ουφ τιποτα νομιζω δεν εχω καταφερει..ουτε μαμα δε λεει ακομη :-s

σκεφτομαι...μακαρι απλα να θελει χρονο κ να μη φταιω εγω με κατι που κανω η δε κανω..

αυτα απο μια μαμα 1 χρονο κ κατι..

Δημοσίευση

Αν σε παρηγορει... ακριβως τα ιδια κανει κι ο δικος μου!!!!! Δεν ειναι θεμα μαμας αλλα θεμα ανακαλυψης! Οι μικροι μας εξερευνητες μας βαριουντε γιατι θελουν να ανακαλυψουν τον κοσμο! Και ναι ειμαστε καλες μαμαδες γιατι θελουν να ανακαλυψουν τον κοσμο γιατι εχουν την ασφαλεια οτι μπορουν να το κανουν γιατι εχουν εμας... απο πισω τους!!! ;) Αυτα απο μια ομοιοπαθης μαμα ενος χρονου... και κατι!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ :D !!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ?ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ...ΟΟΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ..ΚΑΙ ΜΑΜΑ ΘΑ ΠΕΙ Κ ΑΓΚΑΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΗΣΕΙ(ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑΝΤΑΡ :x ) ...ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ...ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΙΓΜΗ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Να σου πω την αλήθεια σήμερα θα σταματήσω την αποστείρωση. Τοσες μέρες τα αποστείρωνα γιατί δεν είχα βάση να τα βάζω να στεγνώνουν και τωρα που πήρα τα έπλυνα και τα έβαλα εκεί. Για το νερό για το γάλα ναι συνεχίζω να το βράζω.
    • Στην πρωτη προσπάθεια βλέπαμε 11 πηραμε 7 ! Στην δεύτερη βλέπαμε 14 πηραμε 14! Αλλα σε καθε υπέρηχο μετρούσαμε μαζι καθε ωοθήκη ποσα είχε! Εσύ κοριτσι μου εαν εχεις πολυκυστικες θα πάρεις αρκετά αρα και πολλα εμβρυάκια !  Η τελευταία μου καλλιέργεια ηταν από Ιανουάριο! Και επειδή μεσολάβησε καλοκαίρι μου λεει ας κανουμε να μπει το εμβρυακι σε ενα φιλικό περιβάλλον!  Παρακαλάω να μην εχω τίποτα μη χρειαστεί τωρα τίποτα αναβιώσεις και μείνουμε παλι πίσω! 
    • Περιμενω και εγω την αυχενικη στις 17. Δεν περνάνε με τιποτα η μερες. Το σαββατοκυριακο εχουμε δυο βαπτισεις και ανησυχω το πως θα ειμαι και μην με πιασει αναγουλα η ζαλαδα. Συν οτι εχω καουρες και παλινδρομηση στομαχου. 
    • Κορίτσια καλησπέρα, χάθηκα το ξέρω!!  Είχαμε κανονίσει διακοπές πριν μάθω για την εγκυμοσύνη οπότε έλειπα γι αυτό το λόγο!! Εύχομαι όλες να είστε καλά... εμένα οι αναγούλες κάπως έχουν αραιώσει.. τουλάχιστον στις διακοπές είχα λίγες μόνο το πρωί και μετά ήμουν καλά!  Την Τρίτη το βράδυ 9/9  έχω την αυχενική και δεν σας κρύβω ένα άγχος το έχω... είναι και η πρώτη φορά που αφήνω την μικρή μου πίσω στο νησί και όλο μαζί ήρθε και έδεσε... βέβαια για λίγες ώρες θα είναι, το πρωί της Τετάρτης θα είμαι πάλι πίσω στο νησί..  @το χοντρό μπιζέλι  χάρηκα πολύ με την εξέλιξη σου!! Πάει το πρώτο μεγάλο σκαλοπάτι! όλα καλά πάνε! Δεν σου κρύβω ότι και εγώ φοβάμαι μην χρειαστεί να κάνω αμνιοπαρακέντηση λόγω ηλικίας (37) αλλά αυτό το σενάριο για την ώρα δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ένα ένα πράγμα τη φορά..  Για πείτε τα νέα σας.. ποια άλλα κορίτσια έχουν τώρα κοντά αυχενικη..
    • Χαχα ευχαριστώ, θα το χρειαστώ το κουράγιο!  Κι εμένα έχει μερικές μέρες που με έχει πιάσει πόνος στη μέση κι έλεγα ότι το είχα γλυτώσει... Επίσης έχω και μυϊκούς πόνους στην κοιλιά από το μισό της μέρας και μετά, δε μπορώ καν να σηκωθώ εύκολα! Θα ρωτήσω και το γιατρό για τη ζώνη να δούμε.. αν είναι ογκώδης ίσως δεν βολεψει τελικά για εκτός σπιτιού, δεν ξέρω... Ευχαριστώ @Eliza Kats και στο μεταξύ πες μου για τη δεύτερη ευκαιρία που θα της δώσεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...