Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΣΤΟ ΕΙΠΑ Κ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!!!! ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΕΡΓΕΙΕΣ!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΙΑ ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑ(ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΔΙ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ) ΜΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΛΕΡΓΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!!!! ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΓΑΛΑ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΙΛΙΑ!!!

ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΡΓΕΙΑ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΤΑ ΗΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΙΨΗ ΟΡΕΞΗΣ ΑΠΩΛΙΑ ΒΑΡΟΥΣ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΒΛΕΝΗΣ ΣΤΑ ΚΑΚΑ Κ ΤΡΙΧΟΥΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!!!! ΚΑΝΕ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΓΑΛΑΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΥΤΙΟΥ!!!!! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ!!!

ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΑΣ ΣΩΘΗΚΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ!!!!!

δικιο εχεις! ποιο γαλα λες ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 100
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αν εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και τη θηλαζεις δεν πρεπει ουτε εσυ να πινεις γαλα ή να τρως μοσχαρι

. Κι ο δικος μου ειχε βγαλει κοκκινιλες στα ποδαρακια του μολις τον εφερα σπιτι απο το νασοκομειο και λογω

του οτι μεσολαβουσαν χριστουγεννα μεχρι να κανουμε εξετασεις rust για γαλα και αυγο δεν ετρωγα τιποτε απο αυτα για 15μερες. Τελικα δεν ειχε αλλεργια. Παντως οταν μια φορα του εδωσε η μανα μου ξενο γαλα γιατι υποστηιριζε οτι δεν χορταινε ηταν η μονη φορα που μου εκανε κολλικους. Προσπαθησε να της δωσεις μονο το δικο σου και φαε μαρουλι βοηθαει παρα πολυ οταν εχουν δισκλοιλιοτητα.Εμενα τωρα ειναι 10 μηνων και ακομη τρωει μονο το δικο μου γαλα.

Για τους κολλικους η παιδιατρος μου ειχε πει με μια μπατονετα βουτηγμενη σε πολλη βαζελινη να την βαζω στον πισινο του και να κανω κυκλικες κηνισεις σαν να ανακατευεις κατσαρολα κι αν δεν ενεργητε μπορει να το βοηθησεις βαζοντας με μια συριγγα μαντου λιγο φυσιολογικο ορο στον πισινο του το εχω κανει μια φορα που ειχε 5 μερες να τα κανει και οντως δουλευει

ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΕΡΙΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΤΟ ΝΑΟΒΑΛΑΚ ΙΤ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΕΡΙ Κ ΤΑ ΑΕΡΙΑ Κ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ!!!!!

ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΝΤΟΣ ΑΛΕΡΓΕΙΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ!!!! ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ!!!! ΕΓΩ ΤΑ ΑΝΚΑΤΕΥΑ ΤΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓ!!! ΕΚΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΙΣΩ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ

αν εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα και τη θηλαζεις δεν πρεπει ουτε εσυ να πινεις γαλα ή να τρως μοσχαρι

. Κι ο δικος μου ειχε βγαλει κοκκινιλες στα ποδαρακια του μολις τον εφερα σπιτι απο το νασοκομειο και λογω

του οτι μεσολαβουσαν χριστουγεννα μεχρι να κανουμε εξετασεις rust για γαλα και αυγο δεν ετρωγα τιποτε απο αυτα για 15μερες. Τελικα δεν ειχε αλλεργια. Παντως οταν μια φορα του εδωσε η μανα μου ξενο γαλα γιατι υποστηιριζε οτι δεν χορταινε ηταν η μονη φορα που μου εκανε κολλικους. Προσπαθησε να της δωσεις μονο το δικο σου και φαε μαρουλι βοηθαει παρα πολυ οταν εχουν δισκλοιλιοτητα.Εμενα τωρα ειναι 10 μηνων και ακομη τρωει μονο το δικο μου γαλα.

Για τους κολλικους η παιδιατρος μου ειχε πει με μια μπατονετα βουτηγμενη σε πολλη βαζελινη να την βαζω στον πισινο του και να κανω κυκλικες κηνισεις σαν να ανακατευεις κατσαρολα κι αν δεν ενεργητε μπορει να το βοηθησεις βαζοντας με μια συριγγα μαντου λιγο φυσιολογικο ορο στον πισινο του το εχω κανει μια φορα που ειχε 5 μερες να τα κανει και οντως δουλευει

τι εξετασεις να ζητησω να μου γραψει αυριο ??? κακα κανει ....σημερα εκανε 3ς φορες ΑΛΛΑ μεχρι να τα κανει κλαιει και κανει πορδακια του σκοτωμου....μολις κανει κακα ηρεμει και κοιμαται....και δεν καταλαβαινω το γιατι γιατι μεχρι πριν μιαμιση βδομαδα ηταν μια χαρα απο θεμα κολικων ουτε αερια ουτε τιποτα...εκανε πολλες φορες κακα την μερα...χθες εβαλα λιγο λαδακι και της το εβαλα γυρω γυρω απο την τρυπιτσα της και μετα απο λιγο εκανε κακα...δεν ξερω αν ηταν αυτο που εκανα η οχι..

ΕΓΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΕΡΙΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ!!! ΤΟ ΝΑΟΒΑΛΑΚ ΙΤ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΕΡΙ Κ ΤΑ ΑΕΡΙΑ Κ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ!!!!!

ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΟΝΤΟΣ ΑΛΕΡΓΕΙΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΑ!!!! ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ!!!! ΕΓΩ ΤΑ ΑΝΚΑΤΕΥΑ ΤΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓ!!! ΕΚΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΙΣΩ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ

το ξερω ελενακι μου απλα περνω γνωμες και εγω για να προτεινω στον γιατρο κατι ...,οτιδηποτε...τα γαλατα που εχουμε παρει μεχρι σημερα ηταν ολα ΑR γιατι ειχαμε και παλινδρομηση...πινει ακομα σιροπακι μια φορα το βραδυ για την παλινδρομηση...σημερα ομως πριν λιγο της εδινα με μπουκαλι το δικο μου γαλα και μου το εκανε ολο εμετο πρωτη φορα το δικο μου!! και εμετο εχει να κανει πολλες μερες...ενοειται οτι πριν κανει εμετο μουρμουρουσε...το εφτυνε μετα εβαζε τα χερια στο στομα οτι ηθελε και αλλο..τις το εδινα το εβαζε με μανια στο στομα ..ρουφουσε μια δυο και μετα κλαμα παλι....κανει τον εμετο και μετα παντα πειναει!! της καναμε απο το γαλα που πινει και το ειπιε χωρις διαμαρτυρια και κοιμηθηκε...επισης το τα βραδια που ξυπναει για φαει δεν μουρμουραει και τοσο..χθες το ειπιε με κλειστα ματια....την πρωτη φορα το ειπιε μονορουφι την δευτερη ηταν ξυπνια και την πηρε ο υπνος πινοντας...με το που ξημερωσε αρχισε να τσιριζει και αφηνε αερια...την εβαλα στο κρεβατι μαζι μου την χαιδεψα λιγο στην κοιλιτσα και θηλασε ξαπλωμενη...μετα απο κανενα 10λεπτο θηλασμου αρχισε το κλαμα παλι....και τελοσπαντων πηγε ετσι ολη η μερα..!!!! :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Τωρα ειδα την πρωτη σελιδα !!!Τι γινετε σ'αυτα τα ελληνικα νοσοκομεια !!!! κι εμενα τα ιδια μου ελεγαν ολες

οι "νοσοκομες" και η πιο δημοφιλης συμβουλη ηταν να μην αφηνω το μωρο πανω απο 10 λεπτα στο στηθος γιατι θα μου το ματωσει :shock::shock::shock::shock: τελειως ασχετες το μονο που κανανε ηταν να βλεπουν σηριαλ και να το ξηνουν :evil::evil::evil::evil: κι απο γνωσεις τιποτα οταν ελεγα κατι μου λεγανε οτι δε το εχουν ξανακουσει!!!!! :!::!: ποτε μην αφηνετε τα μωρα σας στους θαλαμους βρεφων δινουν οτι γαλα βρουν οχι μονο μια μαρκα και τους χωνουν πιπιλες με γλικοζη για να μην τις ενοχλουν :twisted::twisted:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΚΛΑΙΕΙ!!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ( ΕΠΕΡΝΑ ΣΙΔΗΡΟ Κ ΦΕΡΝΕΙ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΟΣ)ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ!

ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΝΕΙ Κ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΒΑΣΗΣΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΑΝ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΡΔΟΥΛΕΣ :shock::shock::shock: ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ Κ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!! ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ???? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ Κ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ! ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ???? ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

για να διαπιστωθει η αλλεργια πρεπεινα κανεις αιματολογικες εξετασεις rust για γαλα και αυγο . το σιδηρο νομιζω το περνουν ολες οσες θηλαζουν και για τη δυσκοιλιοτητα τρωμε φρουτα και μαρουλι αλλα τα μωρα που θηλαζουν δεν κανουν απραιτητα κακα καθε μερα

αυτα για το δε χορταινει τα ακουγα καθε φορα που εκλαιγε προσπαθησε να την αφηνειςπιο πολυ ωρα στο στηθος εγω με το θηλαστρο δεν εβγαζα σταγονα και ειχα γαλα για δεκα μωρα.... :o:o:o

αυτα για το δε χορταινει τα ακουγα καθε φορα που εκλαιγε προσπαθησε να την αφηνειςπιο πολυ ωρα στο στηθος εγω με το θηλαστρο δεν εβγαζα σταγονα και ειχα γαλα για δεκα μωρα.... :o:o:o

λεγε μου τετοια!!!!! εγω εχει μερα που βγαζω 2 γευματα των 100μλ την μερα...αλλες μερες βγαζω 20-30μλ την φορα και χτυπιεμαι :lol:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Κ ΚΛΑΙΕΙ!!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΟΓΟ ΔΙΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Κ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ Κ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ( ΕΠΕΡΝΑ ΣΙΔΗΡΟ Κ ΦΕΡΝΕΙ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΥ ΛΙΓΟ Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΕΛΕΙΟΣ)ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!!!!!!ΕΓΩ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ!

Λοιπον ελενακι εχεις δικιο!!!! σε ολη την εγκυμοσυνη επρενα σιδηρο και ειχα δυσκοιλιοτητα...οταν γεννησα τον πρωτο μηνα δεν επερνα σιδηρο και η μικρη ηταν μια χαρα!! 2 βδομαδες πριν ξεκινησα το σιδηρο και απο τοτε εχει δυσκοιλιοτητα...σημερα το πρωι λοιπον ειχα και εγω τρομερους πονους και δεν μπορουσα να ενεργηθω :shock: και μου ηρθε φλασια μιπως φταιει και το σιδηρο για την μικρη...οταν πηγα στον παιδιατρο το πρωι του το ειπα και ειπε ναι μπορει να παιζει ρολο!!!! και εφοσον λεει τρωω καλα να το σταματησω για να δουμε!!!!

ΛΟΙΠΟΝ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΝΕΙ Κ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΟΣΑΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΒΑΣΗΣΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΖΟΡΙΖΑΝ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΡΔΟΥΛΕΣ :shock::shock::shock: ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ Κ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!! ΔΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΔΥΣΚΙΛΙΟΤΗΤΑ???? ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ Κ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ! ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ???? ΟΧΙ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ

με της αναγωγες δεν εχω πλεον θεμα!!! απο τοτε που αρχισαμε το σιροπακι σταματησαν! εχει 3 βδομαδες σχεδον να κανει εμετο!!! και εκανε χθες μονο και μαλιστα το δικο μου γαλα που της εδινα με το μπιμπερο...αλλα πρεπει να ηταν επηδει εκλεγε οταν επινε και σφιγγοτανε!...δεν δοκιμασα γαλα για δυσκοιλιοτητα...ειπα να περιμενω μεχρι την παρασκευη που θα ειναι ετοιμες οι εξετασεις της να δω αν οντως εχει αλλεργια να ξερω και εγω τι να κανω!!!! η μικριοβιολογος εγινε εξαλη που μου ειπαν απο το νοσοκομειο οτι το γαλα μου δεν την φτανει και οτι θα ερρωστησει!!!! μου μιλουσε μιση ωρα για τον θηλασμο και η ουρα εξω ηταν μεχρι τον δρομο :D "υποσχεσου μου οτι θα σταματησεις το σημπληρωμα...ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ" ¨"το μωρο χρειαζεται το δικο σου γαλα!!!!!!!!!!!κανε τα παντα με ακουυυυς?" και κατι τετοια :D

α και κατι αλλο ελενα....δεν χορταινει με το δικο μου γιατι ειμαι σε φαση επαναγαλακτισμου....και γιαυτο και της δινω συμπληρωμα μετα απο καθε θηλασμο!!πριν ομως καθοτανε κανενα 20 λεπτο και θηλαζε..τωρα δεν θελει ουτε στηθος ουτε μπιμπερο ουτε τιποτα :roll::roll::roll:

ΛαΛα pebii και οποια αλλη ξερει να κανω μια ηλιθια ερωτηση?? :P μπορω αντι για 10 10λεπτα να κανω π.χ 7 15λεπτα??? και αντι για καθε 2 ωρες 10 λεπτα μπορω οποτε κοιμαται η μικρη να αντλω και καθε 1 ωρα??? γιατι καποτε ξεφευγω απο το 2ωρο και στην επομενη αντληση το αφηνω 20 λεπτα με το σκεπτικο οτι εχασα μια αντληση ασπουμε...καταλαβατε ετσι οπως τα εγραψα? ;)

Κοριτσια στο θηλασμό δεν παίζει θέμα δυσκοιλιότητας..συγγνώμη για όποιες σας είπαν τέτοιο πράγμα..μεγάλη κοροιδία.. :roll:

ε μα αφου την μπέρδεψες!!:) μια στηθος..μια μπιμπερο..μπερδεύτηκε..συνέχισε εσύ! και προσπαθησε με τον καιρό να μειώνεις το συμπλήρωμα και να μένει περισσότερη ώρα στο στηθος το μωρό..είναι πολύ σημαντικό ώστε να μπορεί να αυξάνεται και απο τη ζήτηση του μωρου η παραγωγή σου , όχι μονο με τη θηλαστρο.

τωρα εχει και βλεννες στα κακα της υπεροχα!! ~x( ειχε 2-3ς βλεννες ροζ...και τα κακα της ηταν λιγο αερεα....πηρα τηλ τον 2ο παιδιατρο και μου ειπε να του παρω το πρωι την πανα να την δει.... :cry:

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ.....ΤΙΣ ΡΟΖ ΒΛΕΝΕΣ.... ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΒΛΕΝΕΣ ΝΑ ΑΝΥΣΙΧΙΣΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ!!!!!!!Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!

,

ΤΙΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΚΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΥΡΑ ΟΜΩΣ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑ!! ΕΠΕΡΝΑ Μ,ΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΟΓΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑΣ....ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΣΗΔΙΡΟ!!!! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΥ ΓΑΛΑ (ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΒΓΑΖΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ) Κ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΑΥΡΑ ΚΑΚΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕ ΒΛΕΝΕΣ ! ΓΙ ΑΥΤΟ!

ΛαΛα pebii και οποια αλλη ξερει να κανω μια ηλιθια ερωτηση?? :P μπορω αντι για 10 10λεπτα να κανω π.χ 7 15λεπτα??? και αντι για καθε 2 ωρες 10 λεπτα μπορω οποτε κοιμαται η μικρη να αντλω και καθε 1 ωρα??? γιατι καποτε ξεφευγω απο το 2ωρο και στην επομενη αντληση το αφηνω 20 λεπτα με το σκεπτικο οτι εχασα μια αντληση ασπουμε...καταλαβατε ετσι οπως τα εγραψα? ;)

Νομίζω ότι πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 8 αντλήσεις όχι λιγότερες

Κάνατε τελικά αιματολογικές εξετάσεις?

Καλημερα Νατασουλα!! ναι καναμε αλλα θα ειναι ετοιμες την Παρασκευη....ο γιατρος το πρωι που μας ειπε να του παρουμε την πανα ειπε να κανουμε μια καλλιεργεια...αν και δεν νομιζει λεει να ειναι κατι και δεν ανυσηχει!!! και οτι μπορει να ηταν απο το πολυ σφηξιμο!! θα τα στειλω ομως αν καταφερει και ξανακανει κακα το πρωι για καλλιεργεια ...ετσι και αλλιως δεν πληρωνουμε τιποτα οποτε μπορω να κανω συνεχεια εξετασεις...οχι οτι αν πληρωνα δεν θα εκανα αλλα τωρα τις κανω ποιο ευκολα.....

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή αν και όπως σου είπε και η Lala δεν είναι σίγουρο ότι τα αποτελέσματα θα είναι σωστά. Απλά αν σου βγάλει θετικό έχει σίγουρα αλλεργία αν σου βγάλει αρνητικό δεν είσαι σίγουρη

ε λοιπον...σημερα που μεχρι τωρα πινει μονο δικο μου γαλα απο θηλασμο και απο αυτο που βγαζω και εχω στο ψυγειο δεν εχει ακουστει το κλαμα της!!!!!! και μου σκαει και χαμογελα!!!! θα θηλαζω 24ωρα ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ :ymapplause:

κονγρκατουλεσιονςςςς!!!! :lol: Μέρα με τη μέρα θα δεις απιστευτη βελτίωση!!Θα το δεις!!και μη σε απογοητευει αν κλάψει και λιγο..είναι απολυτως λογικο!!Εσύ εκειιιιι....το στόχο σου!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...